Нормално?!
Модератор: Общи модератори
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Re: Нормално?!
Мордехай написа:Отдавна не се бях чувствал горд с българската част от кръвта си и когато видях как колегите ми превозвачи направиха блокада на границата с малаките си помислих, че има надежда, че постепенно хората ще направят едно силно гражданско общество, задружно и способно на действия и справяне с проблеми и "мръсните" политици, но случки като тази ме приземяват и карат да не мечтая и да не съм оптимист.
Колко твои камиона участваха в блокадата от наша страна?
- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
dimodi написа:Тия са някакви пълни откачалки явно:
[url]http://intrigi.bg/pin_ВИЖТЕ-БИЯЧИТЕ-ОТ-СНОЩИ-ВЪОРЪЖЕНИ-С-КАЛАШНИЦИ-ПЛАЩАЛИ-СИ-НА-ПОЛИЦАИ-ДА-СА-НЕВИДИМИ-снимки_37437.htm[/url]
Накрая ще случат на някой като оня Лисичков в Бургас и ще мирясат.
Оф, някои от снимките са ги публикували по групи във фейса още преди време и всички лапета и к*рвета им се кефеха като невидели

ЛИСИЧКОВ РУЛЗ

- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
(bubsa) написа:Мордехай написа:Отдавна не се бях чувствал горд с българската част от кръвта си и когато видях как колегите ми превозвачи направиха блокада на границата с малаките си помислих, че има надежда, че постепенно хората ще направят едно силно гражданско общество, задружно и способно на действия и справяне с проблеми и "мръсните" политици, но случки като тази ме приземяват и карат да не мечтая и да не съм оптимист.
Николко. Аз от 15 години не возя за Гърция, защото колегите паднаха много в цените. Но все пак се възхищавам на тези, които успяха да се обединят и противопоставят. Аз съм преживял тези блокади и като шофьор преди много години. Един път стоях 21 дни на Промахон/Кулата на стачката на митничарите, остана ми много гаден спомен.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
- jp_montoya
- Потребител
-
- Кара: e30
- Мечтае да кара: е30 М3
Аз имам най-обикновен въпрос, ако се случи на вас или ваш близък да попаднете на някакви такива тъпаци/тъпак, как бихте реагирали или бихте се защитили, ако почне да ви чупи колата или да блъска, вариант 1 бягате, вариант 2, викате полиция, която идва неясно кога, а и вече може да сте набит, с какво или как човек може да се защити от подобно нещо, ако хората са една или две идеи по агресивни, аз палка в колата нямам, бухалка също нямам и съвсем светоусещането ми е мн далече от каквато и да било агресия, затова след като го изгледах мн се чудя какво би помогнало, оръжие, нож и други подобни рамбовски принадлежности също никога не съм имал в колата.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- nqmam_bmw
- Потребител
-
- Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;
Мордехай написа:Николко. Аз от 15 години не возя за Гърция, защото колегите паднаха много в цените.

Така е, няма келепир да се "вози" до Гърция.

- Stoqnov_1979
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: тази
- Мечтае да кара: онази
Мордехай написа:(bubsa) написа:Мордехай написа:Отдавна не се бях чувствал горд с българската част от кръвта си и когато видях как колегите ми превозвачи направиха блокада на границата с малаките си помислих, че има надежда, че постепенно хората ще направят едно силно гражданско общество, задружно и способно на действия и справяне с проблеми и "мръсните" политици, но случки като тази ме приземяват и карат да не мечтая и да не съм оптимист.
Николко. Аз от 15 години не возя за Гърция, защото колегите паднаха много в цените. Но все пак се възхищавам на тези, които успяха да се обединят и противопоставят. Аз съм преживял тези блокади и като шофьор преди много години. Един път стоях 21 дни на Промахон/Кулата на стачката на митничарите, остана ми много гаден спомен.
Колеги,без да се заяждам и без никакви лоши чувства искам да ви кажа,че тази блокада от нашата страна си беше "ако мине номера"май! В нашето предприятие работят 2 доста големи транспортни фирми. И докато безкурсовите камиони дремеха по границата за бройка,защото така им беше наредено от шефовете,че да претендират за загуби,другите жулиха като ненормални през Турция и Македония и нямаше никакво забавяне с доставки

- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Нека не изместваме темата, важното е че някой успя да организира нещо и се опълчи. Познавам едни от участниците, те работят само Гърция и Италия и спряха всичките си камиони, макар да понесат загуби. Така че има и безкористни хора. Темата е за тия, дето карат затъмнените джипове и ванове и се снимат с калашници, все едно са от ислямска държава. И полицаите, които са на "хранилка" при тях.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
- Larbi
- Потребител
-
Мордехай написа:Нека не изместваме темата, важното е че някой успя да организира нещо и се опълчи. Познавам едни от участниците, те работят само Гърция и Италия и спряха всичките си камиони, макар да понесат загуби. Така че има и безкористни хора. Темата е за тия, дето карат затъмнените джипове и ванове и се снимат с калашници, все едно са от ислямска държава. И полицаите, които са на "хранилка" при тях.
Трябваше да попаднат на някой с пистолет и то съвременен, а не умрелите Макаренки, да ги простреля в краката да им се дръпне малко лайното. И като го знаят че е луд и има сърце да стреля ще се замислят дали да ходят да отмъщават, щото дори да му вземат пистолета той може да си е заровил някое ТТ от дядо си подарък изпаднал или рязана ловна пушка

- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Само да вметна по двата въпроса. Първо, за блокадата от наша страна се говори, че имало доста милиционери облечени като тираджии та незнам каква игра се играе там и второ, тоя хубавец на околовръстното, ако го шибнат с тая палка по кратуната през устата няма да може да стане повече. Избитите зъби ще са му най-малкия проблем. Вероятно е получил юмрук в устата и вероятно палката е била негова, както казват. Между другото малко бой ядоха с дамата, явно ония са бързали. Такива случки дал Господ всеки ден в София, на мен ми е интересно как придобиват популярност.
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- Larbi
- Потребител
-
E34 написа:Такива случки дал Господ всеки ден в София, на мен ми е интересно как придобиват популярност.
Е как? Хляб и зрелища за плебса. Измислили са го още Римляните

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Жоро пак се замесва в простотий 

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Мордехай написа:Отдавна не се бях чувствал горд с българската част от кръвта си и когато видях как колегите ми превозвачи направиха блокада на границата с малаките си помислих, че има надежда, че постепенно хората ще направят едно силно гражданско общество, задружно и способно на действия и справяне с проблеми и "мръсните" политици, но случки като тази ме приземяват и карат да не мечтая и да не съм оптимист.
Съжалявам за оф-топика.
Колегите ти превозвачи са кухи лейки ръждавейки. Какво блокират и на кого ще пр.днат на к.ра? Фермерите сега нямат работа и не им дреме. Граница се блокира, когато фермерите изнасят продукцията. Нека виснат няколко стотин тира с продукция и не си вземат парите, тогава какви чевермета ще правят? Блокирай границата в активен сезон за 10-15 дни и тогава гледай сеир.
Що се отнася до ония юнаци по темата, какво да кажа. След още едно поколение те ще са направо нобелови лауреати.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
ПИсах това и във фейса - за такива действия няма оправдание. Три охранени пингвина с палки срещу един - голямо неудобство трябва да е причинил на началника, когото охраняват. Като гледам постовете на доста хора тук, явно и те биха постъпили така... Е*а ти и държавата, вместо да вървим напред се върнахме в 90-те. Единственото развитие е, че усвояваме евро-фондове...Ако има държава, тези ще изкарат малко време на топло и никога през живота си няма да работят различно от чистач на листа по улиците. Обаче тия неща стават по други ширини. Тука е друго. Тука е така. Републикански шампион по бокс работи като охрана на нарко-дилър и бие с палки, защото някой свирнал с клаксона. Виждал съм десетки пъти как карат подобни главанаци, които си мислят, че като са охрана всички сме им длъжни. Да са станали полицаи като искат специален режим. За наглостта на мангала-наркобарон, за когото работят няма какво да кажа, там е ясно. 'Ма то пак не е той виновен...
След случая във Враца БТВ бяха направили филмче за други подобни инциденти. Има случаи, за които не сме чували, а са брутални. 1.90 боксьор-охранител в дискотека скача по главата на 18-год. пикльо защото го погледнал накриво. И да не си помислите, че този е осъден... Нали не мислите, че в Европа не ги знаят тези неща?
След случая във Враца БТВ бяха направили филмче за други подобни инциденти. Има случаи, за които не сме чували, а са брутални. 1.90 боксьор-охранител в дискотека скача по главата на 18-год. пикльо защото го погледнал накриво. И да не си помислите, че този е осъден... Нали не мислите, че в Европа не ги знаят тези неща?
Never mistake motion for action...
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Защо го пускаш това интервю,след като и ти си криминално проявен! И аз как коментирам,като съм също криминално проявен! Въобще какво значи криминално проявен? Каква нагла и безочлива репортерка,извади душата на доверчивия бизнесмен,а той цял живот си пати от това ..vicho написа:http://btvnovinite.bg/article/tazi-sutrin/reportazhi/torinoto-za-prebitija-na-okolovrastnoto-pravjat-se-na-mazhe-a-posle-plachat.html

+1Leon написа:..Ако има държава, тези ще изкарат малко време на топло и никога през живота си няма да работят различно от чистач на листа по улиците. Обаче тия неща стават по други ширини.
Не вярвам това да стане,щом шефа(който всъщност не им е шеф..)им поема защитата,значи ще се плаща колкото и на когото трябва и съвсем скоро пак ще си бръмчат и ще налагат народа-докато не попаднат на точното място и в точното време и стане

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"