саморазливна подова настилка

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Re: саморазливна подова настилка

Мнение от Leon » 27 Фев 2016, 21:53

bum_bum написа:http://www.lackprom.com/produkti/details/128/23/ЕПОКСИДНИ-СМОЛИ,-ИЗОЛИРАЩИ-ЛАКОВЕ-И-ЕМАЙЛЛАКОВЕ/ЕПОКСИДНА-БОЯ-с-високо-съдържание-на-твърди-вещества

Ето тва ти трябва. Маркировъчната боя е силно токсична с много олово, защото е за открито и не е добър вариант.

Най после стигнах и до гаража - ето какво се получи с три ръце от тази боя (на жълто две са малко, а и подът беше в ужасно състояние):
Изображение
Изображение
Изображение
Never mistake motion for action...

Потребител
Аватар
Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;

Мнение от nqmam_bmw » 27 Фев 2016, 22:17

Каква е идеята да се боядисва подът на гаража? :roll:
Изображение

Аватар

Мнение от Хаос » 27 Фев 2016, 22:27

лесно се чисти
не се хлъзга
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 27 Фев 2016, 22:40

Идеално. Може би е трябвало някакъв грун първо да нанесеш. Аз със сива съм боядисвал и с една ръка даже мисля че стана. Но там и цвета е доста близък до този на замазката.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 29 Фев 2016, 17:16

Спазена е процедурата на производителя - върху бетона се нанася грунд (те го наричат лак), съхне 24ч, после боята (смесена с някакъв втвърдител), съхне и така. Под жълтото прозира бетона, със сиво щеше да е достатъчна и една ръка, ако беше гладко. Но пък така и ще изкара повече време, че в друг гараж, който ползвах подобна настилка се беше олюпила грозно. Целта е постигната - въпреки неравния под става сравнително гладко и лесно за почистване. Който е чистил гол бетон, знае за какво става дума... Не съм смятал точно колко излезе, че купувахме и други материали, но грубо малко над 200лв. са материалте за 3 ръце.
Never mistake motion for action...

Предишна

Назад към Извън Темата