Кола за тъщата
Модератор: Общи модератори
53 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Кола за тъщата
Колеги дайте мнение за MB A 160 2000 година. Утре ще ходим да гледаме една , че е на близко и се вмества в бюджета.
Ще съм благодарен за съвети за слабите им места и ако знаете как е откъм части и обслужване.
P.S> Ето я обявата
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=csn5wh
Само аз ли не виждам стрелките или туй нещо е с някое лед табло
Поздрави !
Ще съм благодарен за съвети за слабите им места и ако знаете как е откъм части и обслужване.
P.S> Ето я обявата
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=csn5wh
Само аз ли не виждам стрелките или туй нещо е с някое лед табло

Поздрави !
- enerdjy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10 535d
- Мечтае да кара: F90 M5
Чувал съм, че съединителя им бил много скъп... и май не е лъжа - http://imgur.com/RNqiBjK
"If one day speed kills me don't cry because i was smiling" - Paul Walker
- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Сериозно ли? Тук говорим за най-голямата издънка на Мерцедес, която дори не може да се нарече кола.
Това нещо не минава един прост лостов тест и се обръща по таван. Това е крайно несериозно. Има клипчета в нета които му е интересно може да потърси. Избягвайте това нещо моля
возил съм се в 3-4 такива и не мога да кажа, че са коли.
Това нещо не минава един прост лостов тест и се обръща по таван. Това е крайно несериозно. Има клипчета в нета които му е интересно може да потърси. Избягвайте това нещо моля

Сериозно, нищо общо с истината! Различна да, но доста по-кола от много други. А това за обръщането даже няма смисъл да се коментира! Който харесва такъв тип Автомобил, да не чете по форуми, а да ходи да пробва.
- b0bituy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F30 318d
- Мечтае да кара: ......... 750li
Бягай с 200 от такава зафира 2.2 155 коня. Ако е другата 147 тогава може. Мотора е директ и ако някой може да сложи газов инжекцион то той ще е много скъп. За автоматите им не съм чул добра дума. Отделно този 2.2 155 коня е с две помпи които са много скъпи.larbi написа:turieca написа:Карам една ксара пикасо 2003 1.6 95кс. Трета година вече без никакви ядове Една биалетка дискове отпред с накладки, едно задно гърне и консумативи. Гори 8,5 газ смесено то и вървенето и е толкова, но не е трошлива.
Това е добре да се знае. На един приятел баща му купи семейна Рено Сценик 1.6 бензин преди няколко години и имаха оше в началото някакъв проблем с мотора, после пък ми се оплака, че някой ппът пали - друг път не. Това е горе-долу което ми е споделял, може да има и още, но е важно да се спомене, че колата не се кара почти никак. Така че има значение и това колко се кара една кола. Ако я караш супер малко какво те бърка разход и ремонти примерно толкова много.
Аз да попитам нещо друго което ми е интересно. Гледам ако не всички, то едно 90% от Зафирите са с 2.2 бензин мотор с автоматик. Някакви проблеми ли имат тия мотори и автоматици на Опел, че толкова много се предлагат втора ръка или всичко е случайно? Защото ако нямат проблеми някакви генерални то 155 коня бензинка с автоматик хем ще върви доволно, хем е удобно с тоя автоматик в града и извън него. А ако някой се стряска от 155 коня бензин от към разход винаги може да сложи газова. Просто размисли и страсти...
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

Тъщата е доволна вече
Взехме едно Пунто 1.3 2008 година , вътре и вън е като ново , моторчето едвам се чува и работи супер.
Добре че тая А класа дето ходихме 1во да гледаме беше очукана яко , иначе тоя мотор как е зачукан не е истина и ремонтите ще са цифра.
Благодаря за всички включи ли се в темата

Добре че тая А класа дето ходихме 1во да гледаме беше очукана яко , иначе тоя мотор как е зачукан не е истина и ремонтите ще са цифра.
Благодаря за всички включи ли се в темата

- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
b0bituy написа:Бягай с 200 от такава зафира 2.2 155 коня. Ако е другата 147 тогава може. Мотора е директ и ако някой може да сложи газов инжекцион то той ще е много скъп. За автоматите им не съм чул добра дума. Отделно този 2.2 155 коня е с две помпи които са много скъпи.
Благодаря много за отговора

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
пунто тракачка ли сте взели
а иначе 2.2 на опела има податливост към проблем с главата и после няма намиране и ремонтиране.

а иначе 2.2 на опела има податливост към проблем с главата и после няма намиране и ремонтиране.
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
53 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4