.... защото сме олигофрени
Модератор: Общи модератори
70 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
.... защото сме олигофрени
Някой пита "защо ни мразят..."
Да опитаме да пуснем всички, които сме успели да снимаме.
Едно мангалче преди около два час в Бургас, по надолнището от шел към колелото на трапезица, изкочи от пресечката, от военна болница, но пръдливото дизелче не му позволи да се изнесе и да не ме засече.
Да опитаме да пуснем всички, които сме успели да снимаме.
Едно мангалче преди около два час в Бургас, по надолнището от шел към колелото на трапезица, изкочи от пресечката, от военна болница, но пръдливото дизелче не му позволи да се изнесе и да не ме засече.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Re: .... защото сме олигофрени
От много време ми се върти идеята за такава тема,защото ще има и много форумни светци в нея.Лошото е,че маи правилата на форума не го позволяват. 

- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Оная вечер в 00:30 на празното цариградско едно е46 не ми даваше да го задмина със 150, та требваше да пришпорвам е30-ката през десна лента... Заеби, грам колегиалност не прояви... 

"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
KPETEH написа:Оная вечер в 00:30 на празното цариградско едно е46 не ми даваше да го задмина със 150, та требваше да пришпорвам е30-ката през десна лента... Заеби, грам колегиалност не прояви...
Боже, та Вие и двамата сте "кретенчета".... 150 на Цариградско... Явно ще трябва наистина да въведат затвор за превишена скорост

Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

- wladio
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
Вместо да се поддържаме подкрепяме и помагаме, ние сами си се цакаме.
Истина е и факт че има страшно много Олигофрени каращи марката,и при тях няма нито колегиалност нито солидарност.
Истина е и факт че има страшно много Олигофрени каращи марката,и при тях няма нито колегиалност нито солидарност.
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
predel написа:KPETEH написа:Оная вечер в 00:30 на празното цариградско едно е46 не ми даваше да го задмина със 150, та требваше да пришпорвам е30-ката през десна лента... Заеби, грам колегиалност не прояви...
Боже, та Вие и двамата сте "кретенчета".... 150 на Цариградско... Явно ще трябва наистина да въведат затвор за превишена скоростУмници...
+1...
Което си е верно, си е верно..
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
wladio написа:Вместо да се поддържаме подкрепяме и помагаме, ние сами си се цакаме.
никога няма да си затворя очите за неспазване на ЗдП само защото някой кара любимата ми марка. Даже напротив, лично ще звънна на ченгетата, защото заради такива след това и мен ме слагат в кюпа бмв-драйвър.
Лошото е че БМВ е много хубава марка, а знаем че хубавите ябълки прасетата ги ядът.
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
KPETEH написа:Оная вечер в 00:30 на празното цариградско едно е46 не ми даваше да го задмина със 150, та требваше да пришпорвам е30-ката през десна лента... Заеби, грам колегиалност не прояви...
Виждаш ли като се опитваш да ме подразниш как те нахраниха

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
То пък голямата работа, че минал вечерта със 150 по Цариградско. Няма братче да отчете къде е бил, колко коли е имало, никаква информация за пътната обстановка и веднага го нахраниха. Бил за затвора. То тука 90%-та ще сме за затвора тогава, че не знам кой не е вдигал 150 по Цариградско в даден момент и обстановка. Хайде ако обичате не си играйте така с морала, че има далеч по-лоши неща около нас, сигурно и вие не сте светци във всяко отношение.
Ако ви кажа с колко съм карал аз някога, някъде, сигурно ще ме обесите публично бе хора. Разберете, че не всичко е СУХИ цифри и жажда за "справедливост".

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

ей в този последен пост се крие проблемът на всеки българин.....все си мисли, че е по - умен от другите......
Ми като има ограничение 80км/ч значи се кара с 80км/ч. Не знам, как точно стои въпросът с превишената скорост в България, ама за Германия си знам - има си толеранси, които се вадят, закона е предвидил и къде се превишава скоростта - населено място или извън населено място и т.н. С две думи на градско (ограничение 50км/ч) си слагам темпомата на 55км/ч и с това приключва цялата работа. И не се правя на хитър дали имало хора и т.н.
За магистралата е същата работа - като има ограничение на скоростта, гледам да не съм с повече от 10км/ч. Нагоре освен пари има и точки, които точки се събират и в един прекрасен момент може да ти вземат и книжката.
Не мога да разбера, защо всеки път се правим на по - умни, отколкото сме. Ми някой е решил, че огранието е толкова и с това приключва темата. Ако ти решаваш, колко да е ограничението - взимаш едно решение и темата пак приключва.
Ми като има ограничение 80км/ч значи се кара с 80км/ч. Не знам, как точно стои въпросът с превишената скорост в България, ама за Германия си знам - има си толеранси, които се вадят, закона е предвидил и къде се превишава скоростта - населено място или извън населено място и т.н. С две думи на градско (ограничение 50км/ч) си слагам темпомата на 55км/ч и с това приключва цялата работа. И не се правя на хитър дали имало хора и т.н.
За магистралата е същата работа - като има ограничение на скоростта, гледам да не съм с повече от 10км/ч. Нагоре освен пари има и точки, които точки се събират и в един прекрасен момент може да ти вземат и книжката.
Не мога да разбера, защо всеки път се правим на по - умни, отколкото сме. Ми някой е решил, че огранието е толкова и с това приключва темата. Ако ти решаваш, колко да е ограничението - взимаш едно решение и темата пак приключва.
- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
Top Gun Maverick написа:Aко ви кажа с колко съм карал аз някога, някъде, сигурно ще ме обесите публично бе хора.
Плета въжето

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
@2bar написа:ей в този последен пост се крие проблемът на всеки българин.....все си мисли, че е по - умен от другите......
Законът е за да се спазва, но най-вече за да държи в някакви граници хората, които си нямат понятие от това какво е реално да се движиш по пътя. При всичкия ми опит не мисля, че като пише 50 и задължително трябва да карам с 50 при всякакви условия и фактическа обстановка. На всичко отгоре забележи, че си съзнавам рисковете и си нося кръста, а като ме глобят, ще си платя глобата даже. Ама да се чете морал за щяло и нещяло е малко прекалено. Знаел за Германия, сякаш точно там всички спазват точно пък скоростта, особено където няма камери.

Ти също за Америка и Канада гледам се изказа в другата тема, като пак предполагаше някакви неща за обстановка на която лично не си присъствал, но излезе, че не знаеш точно как стоят нещата.

- Silverlight
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d & 322ci
- Мечтае да кара: e30 с V8
Олигофрени са само хората, които не са стенсаджии.. 

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Top Gun Maverick написа:@2bar написа:ей в този последен пост се крие проблемът на всеки българин.....все си мисли, че е по - умен от другите......
Законът е за да се спазва, но най-вече за да държи в някакви граници хората, които си нямат понятие от това какво е реално да се движиш по пътя. При всичкия ми опит не мисля, че като пише 50 и задължително трябва да карам с 50 при всякакви условия и фактическа обстановка. На всичко отгоре забележи, че си съзнавам рисковете и си нося кръста, а като ме глобят, ще си платя глобата даже. Ама да се чете морал за щяло и нещяло е малко прекалено. Знаел за Германия, сякаш точно там всички спазват точно пък скоростта, особено където няма камери.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ти също за Америка и Канада гледам се изказа в другата тема, като пак предполагаше някакви неща за обстановка на която лично не си присъствал, но излезе, че не знаеш точно как стоят нещата.
Винаги много ме е кефело да се вадят кирливи ризи от едно тема в друга . Класика!

Колега, ами ако стане белята и го отнесе някой друг, ти кръста хубаво си го носиш, ами другите? И аз съм ги вдигал тези километри там, та не се правя на светец, но се замислих, ами ако точно сега спукам гума, кво правя... и от тогава над 100 само по магистралата... в града правилата ги спазвам кажи речи стриктно
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Ризи не съм вадел, даже и темата не посочих коя е, нито обясних точно какво, но го вметнах той да си знае защото прекалено категорично се изказва за случаи, в които минимум не е пряк свидетел, посочвайки, че другите, които си били там нещо са се объркали и т.н.
За твое сведение, аз също си спазвам доста в града. Точно пък на Цариградско като ида в София рядко вдигам над 80, поради излъскания асфалт и голям трафик с някои откровено казано лоши откъм умения шофьори, почти не стоя в крайна лява лента дори, редовно ме прелитат всякакви коли с доста над тая скорост и щом държавата не прави нищо за да ограничи скоростта точно на това шосе с 20 стационарни камери, значи смятай колко се вълнуват от това кой, как кара там. Не ставаше дума за това дали аз карам там така или не. И да ти кажа произшествията там не става защото някой е карал с над 80, това много рядко се случва. Повечето произшествия стават на мокра настилка защото всеки се забива в другия и като коне с капаци си мислят, че карайки с 80 и можеш да спреш от раз, а то дори на сухо не става така. Та хайде да не казваме как тези вдигнали някаква скорост при подходящите условия и то нощем са за затвор, а другите алъци, които се блъскат ВСЕКИ ДЕН на това шосе карайки с до 80 са безопасните шофьори.
За твое сведение, аз също си спазвам доста в града. Точно пък на Цариградско като ида в София рядко вдигам над 80, поради излъскания асфалт и голям трафик с някои откровено казано лоши откъм умения шофьори, почти не стоя в крайна лява лента дори, редовно ме прелитат всякакви коли с доста над тая скорост и щом държавата не прави нищо за да ограничи скоростта точно на това шосе с 20 стационарни камери, значи смятай колко се вълнуват от това кой, как кара там. Не ставаше дума за това дали аз карам там така или не. И да ти кажа произшествията там не става защото някой е карал с над 80, това много рядко се случва. Повечето произшествия стават на мокра настилка защото всеки се забива в другия и като коне с капаци си мислят, че карайки с 80 и можеш да спреш от раз, а то дори на сухо не става така. Та хайде да не казваме как тези вдигнали някаква скорост при подходящите условия и то нощем са за затвор, а другите алъци, които се блъскат ВСЕКИ ДЕН на това шосе карайки с до 80 са безопасните шофьори.

70 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5