Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
Quadcore написа:Явно никой не е гледал колата за която питах за това ще задам друг въпрос. Колата е със старт/стоп бутон, слагащ ключа натискаш бутона и пали, един приятел има е91 също със старт/стоп, но при него само като се доближи до колата с ключа и тя се отключва, после няма нужда да си вади ключа от джоба, само натиска бутона и колата пали. Въпроса ми е това допълнително ли се настройва или е към екстрите, или го има или го няма? Също така каква е цената да се извади един такъв ключ понеже колата май е само с един?
Това е comfort access, трябва колата да го има, ако на дръжките имаш едни чертички, значи го имаш. Отделно може и чрез кодиране да е спряно или ключовете да не са на правилната позиция. Може и да имаш и само обикновени ключове. Най-лесно виж по вин

Sent from my iPhone using Tapatalk
Проверих по вин, пише че има comfort access, явно нещо трябва да се донастрой за да работи.. мерси за отговораdextuar написа:Quadcore написа:Явно никой не е гледал колата за която питах за това ще задам друг въпрос. Колата е със старт/стоп бутон, слагащ ключа натискаш бутона и пали, един приятел има е91 също със старт/стоп, но при него само като се доближи до колата с ключа и тя се отключва, после няма нужда да си вади ключа от джоба, само натиска бутона и колата пали. Въпроса ми е това допълнително ли се настройва или е към екстрите, или го има или го няма? Също така каква е цената да се извади един такъв ключ понеже колата май е само с един?
Това е comfort access, трябва колата да го има, ако на дръжките имаш едни чертички, значи го имаш. Отделно може и чрез кодиране да е спряно или ключовете да не са на правилната позиция. Може и да имаш и само обикновени ключове. Най-лесно виж по вин

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Quadcore написа:Проверих по вин, пише че има comfort access, явно нещо трябва да се донастрой за да работи.. мерси за отговораdextuar написа:Quadcore написа:Явно никой не е гледал колата за която питах за това ще задам друг въпрос. Колата е със старт/стоп бутон, слагащ ключа натискаш бутона и пали, един приятел има е91 също със старт/стоп, но при него само като се доближи до колата с ключа и тя се отключва, после няма нужда да си вади ключа от джоба, само натиска бутона и колата пали. Въпроса ми е това допълнително ли се настройва или е към екстрите, или го има или го няма? Също така каква е цената да се извади един такъв ключ понеже колата май е само с един?
Това е по хубаво да е изключено, приеми го като "back door" за крадците

Хм, значи забравям за него, и без това знам че много се крадат е9x.. жалко, приятна екстра... а за ключа да питам колко трябва да се изръся за нов понеже колата която съм харесал май има само 1 ами се ще да си имам резервен.
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
Quadcore написа:Хм, значи забравям за него, и без това знам че много се крадат е9x.. жалко, приятна екстра... а за ключа да питам колко трябва да се изръся за нов понеже колата която съм харесал май има само 1 ами се ще да си имам резервен.
То и за застрахователя трябва 2. Пиши ми на лично да ти дам координати на човек от форума, който може да ти направи.
- vanka7a
- ентусиаст
-
- Кара: E36 318iS; Е46 320Cd; E92 335i
- Мечтае да кара: На хубави и гладки пътища...
dextuar написа:Quadcore написа:Хм, значи забравям за него, и без това знам че много се крадат е9x.. жалко, приятна екстра... а за ключа да питам колко трябва да се изръся за нов понеже колата която съм харесал май има само 1 ами се ще да си имам резервен.
То и за застрахователя трябва 2. Пиши ми на лично да ти дам координати на човек от форума, който може да ти направи.
Минава се и с 1 ключ.
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
vanka7a написа:dextuar написа:Quadcore написа:Хм, значи забравям за него, и без това знам че много се крадат е9x.. жалко, приятна екстра... а за ключа да питам колко трябва да се изръся за нов понеже колата която съм харесал май има само 1 ами се ще да си имам резервен.
Минава се и с 1 ключ.
То и без сларма се минава ама после дали ти важи застраховка кражба?
- Satanism
- ентусиаст
-
- Кара: 2015 F31 LCI 320dA
Не знам, ти къде минаваш без аларма, колега, но поне в Армеец, където са застраховани повечето БМВ-та, без аларма не можеш да минеш, снима се на огледа.....но пък с 1 ключ си се минава без проблем.
- vanka7a
- ентусиаст
-
- Кара: E36 318iS; Е46 320Cd; E92 335i
- Мечтае да кара: На хубави и гладки пътища...
dextuar написа:vanka7a написа:dextuar написа:Quadcore написа:Хм, значи забравям за него, и без това знам че много се крадат е9x.. жалко, приятна екстра... а за ключа да питам колко трябва да се изръся за нов понеже колата която съм харесал май има само 1 ами се ще да си имам резервен.
Минава се и с 1 ключ.
То и без сларма се минава ама после дали ти важи застраховка кражба?
Без аларма не можеш да минеш никъде, защото това е вид защита. Броя на ключовете не защитава автомобила нито го прави по- незащитен срещу кражби.
- kvasilev76
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 163PS 160,8кс 2006
- Мечтае да кара: Ф10
Аз бях без аларма когато правих каското в уника.Фабричния имобилайзер беше достатачен.
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
В уника не се изисква аларма, в Армеец също през правилния боркер.
- vvasilev1
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318td compact '03
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: с две порти
Четете си полицата внимателно и най-вече условията за плащане на щета-кражба.
Sent from my HTC One using Tapatalk
Sent from my HTC One using Tapatalk
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Taruno написа:В уника не се изисква аларма, в Армеец също през правилния боркер.
Правилен неправилен в общите условия пише че ако няма аларма могат да откажат изплащане при кражба, с правилния адвокат който могат да си позволят, е 100% сигурно, че няма да изплатят открадната кола.
Историята познава не един и двама преебани специално от Армеец и точно с тази клауза.

- bai_ILIA
- ентусиаст
-
- Кара: '16 Q7 S Line 3.0 TFSI Supercharged
- Детайли за колата: Stage 1 435hp/545NM, заредена до гърба
Quadcore написа:Хм, значи забравям за него, и без това знам че много се крадат е9x.. жалко, приятна екстра... а за ключа да питам колко трябва да се изръся за нов понеже колата която съм харесал май има само 1 ами се ще да си имам резервен.
300 кинта нормален, 500 комфортен

"Чемодан, вокзал, Москва"
- doganay
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 318i