Малко лична креспонденция
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: Малко лична креспонденция
b00st написа:Хаос написа:Като купувам части за зверчето от Германия плащам предварително на пейпала на някой си и чак после ми ги пращат.
Последния път ме беше малко шубе, че си взех малко скъпички неща, ама дойдоха, даже бяха по-добри, отколкото очаквах.
Аз два пъти съм пазарувал така от немци, вярно е през ebay, но работиха само с банков трансфер, демек първо превеждам и се надявам после да дойде нещо (което евентуално е като описаното). Реално можеха да ме изпържат и да им затворят акаунта само в замяна, но и двата пъти е нямало проблем, пък не бяха евтини нещата.
Аз от немски форум.
Не всички са особено коректни обаче, единия ме прецака с изгорял модул на круиз контрола, ама аз си го намерих тук за 40 лв.
Другия ме запали с една част от корите на вратите, досега не мога да му простя, че няма намиране дори да имаш парите...
Абе немци, ама ако могат ще те преебат. Същите хора са като нас. Като дойде да бачка в БГ и си надписва отработени часове в job reporta и има наглостта да иска подпис от клиента отдолу, окото им не трепва.
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Хаос написа:b00st написа:Хаос написа:Като купувам части за зверчето от Германия плащам предварително на пейпала на някой си и чак после ми ги пращат.
Последния път ме беше малко шубе, че си взех малко скъпички неща, ама дойдоха, даже бяха по-добри, отколкото очаквах.
Аз два пъти съм пазарувал така от немци, вярно е през ebay, но работиха само с банков трансфер, демек първо превеждам и се надявам после да дойде нещо (което евентуално е като описаното). Реално можеха да ме изпържат и да им затворят акаунта само в замяна, но и двата пъти е нямало проблем, пък не бяха евтини нещата.
Аз от немски форум.
Не всички са особено коректни обаче, единия ме прецака с изгорял модул на круиз контрола, ама аз си го намерих тук за 40 лв.
Другия ме запали с една част от корите на вратите, досега не мога да му простя, че няма намиране дори да имаш парите...
Абе немци, ама ако могат ще те преебат. Същите хора са като нас. Като дойде да бачка в БГ и си надписва отработени часове в job reporta и има наглостта да иска подпис от клиента отдолу, окото им не трепва.
Втория път като се сетя ми прати аудио системата, но не се беше погрижил да нареди добре сателитите и да ги опакова в кашона. Можеше и да се изпочупи нещо, така че да, не винаги са коректни.
мене ups и fedex най-редовно ми оставят пред къщата доста скъпи неща - големи гуми/ джанти, усилватели, телевизори... и цял ден седят там... като се прибера вечерта от работа и жената вика "пак някакви кутии има за тебе отвънка"...
най-редовно ми се случва да си забравя телефона някъде по ресторанти- винаги са ми го връщали мръсните капиталисти...
най-редовно ми се случва да си забравя телефона някъде по ресторанти- винаги са ми го връщали мръсните капиталисти...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- nqmam_bmw
- Потребител
-
- Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;
alx написа:мене ups и fedex най-редовно ми оставят пред къщата доста скъпи неща - големи гуми/ джанти, усилватели, телевизори... и цял ден седят там... като се прибера вечерта от работа и жената вика "пак някакви кутии има за тебе отвънка"...
Нормално, всичко знаем, че в САЩ няма престъпност, всички имат по 2-3 нови коли, огромни къщи и са поне веднъж годишно на Хавай и после в Аспен, според сезона.

- MadChicken
- Legendary
-
- Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX
Хайде по-полека с тъпите изказвания, какво ще кажеш?
Това че тука всеки се опитва да излъже другия и манталитета ни е ужасяващо изкривен не прави останалите шматки и балами...
Това че тука всеки се опитва да излъже другия и манталитета ни е ужасяващо изкривен не прави останалите шматки и балами...
Only dead fish follow the stream...
alx написа:мене ups и fedex най-редовно ми оставят пред къщата доста скъпи неща - големи гуми/ джанти, усилватели, телевизори... и цял ден седят там... като се прибера вечерта от работа и жената вика "пак някакви кутии има за тебе отвънка"...
Не се прави на утрепан

- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
оня ден пак прибрах една китара платена от БГ в Норвегия на стойност около 1000лв.демек оня от бг я плаща на продавача тука и аз отивам и му я взимам. Спокойно можеше и да не дойде на срещата продавача и моя авер в БГ да е без китара и 1000лв. На мен по чудното ми е що тия неща ни правят впечатление. Не е ли тва естествения начин да се случват нещата?!Също и в България съм нямал проблеми с покупко-продажби от тоя сорт.Спомням си като бях в УСА преди няколко години пуснах тема тук ,че ще правя контейнер от там до БГ.Няколко човека от форума ми се довериха сляпо и ми пратиха по няколко хиляди лева без да ме познават,без да имаме общи познати или каквото и да е от тоя сорт.И през ум не ми е минавало да не им доставя поръчаните неща.
- intention
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
- Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
- Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20
magareto_yori написа:оня ден пак прибрах една китара платена от БГ в Норвегия на стойност около 1000лв.демек оня от бг я плаща на продавача тука и аз отивам и му я взимам. Спокойно можеше и да не дойде на срещата продавача и моя авер в БГ да е без китара и 1000лв. На мен по чудното ми е що тия неща ни правят впечатление. Не е ли тва естествения начин да се случват нещата?!Също и в България съм нямал проблеми с покупко-продажби от тоя сорт.Спомням си като бях в УСА преди няколко години пуснах тема тук ,че ще правя контейнер от там до БГ.Няколко човека от форума ми се довериха сляпо и ми пратиха по няколко хиляди лева без да ме познават,без да имаме общи познати или каквото и да е от тоя сорт.И през ум не ми е минавало да не им доставя поръчаните неща.
Колега в България нещата на доверие за на изчезване!
Хората които са честни също.
Пак за Норвегия ще кажа нещо:
Занимаваме се с почистване както на офиси, общи части на блокове, поддръжка на градини, завършени строителни обекти, така и с частни домове и къщи/апартаменти.
Масово клиентите осавят ключа в пощенската кутия и излизат.
Къщите не са на голи стени - мебелирани оборудвани и т.н. Просто там нямат подозрението че някой може да ги обере.
Говоря за къщи които се чистят за ви път, няма договорни отношения или предишни взаимоотношения между нашата фирма и клиента.
За тези които се чистят регулярно е разбираемо да има доверие... но за тези които се чистят еднократно, направо е нереално.
За жалост в България манталитета и реалността на ежедневието не може да ни го позволи това свободно мислене...
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
На мен пък сега лятото ми окраднаха един чисто нов куфар. Некви американци бяха...
Казах, че не съм го получил и го пратиха отново.
Казах, че не съм го получил и го пратиха отново.

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
+1stefanoff написа:Та всичко си е въпрос на манталитет и може би жизнен стандарт
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Една случка на майка ми от преди една година някъде. Говорим сутринта по телефона и понеже бях на такава работа на 100на км. от Атина и викам да ми изтегли 650евро от сметката и да ги остави вкъщи за да си платя ремонта на колата, която беше 4/5 дни в сервиза за смяна на 1001 неща. Това се случва мисля преди банковия контрол или може би в началото му не помня вече и отива жената да тегли като след нея има поне още 4/5 човека да чакат и след като изплюва няколко пъти картата майка ми се отказва и тръгва защото и тя е на работа да не закъснее. Сложила слушалките и крачи през някакъв парк и усеща как някаква кола я следи от поне 5 мин ама понеже не чува от слушалките ( човека явно е бибиткал) махам ми вика тапите и аха да му скоча
онзи отваря прозореца и и подава някакви пари с касова бележка с тях
човека бил след нея и след като тя си тръгнала автомата изплюл 650 пари..
а сега да видим и то в Гърция! навсякъде има добри хора!

I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3