Протест на служителите на МВР
Модератор: Общи модератори
- Stoqnov_1979
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: тази
- Мечтае да кара: онази
Re: Протест на служителите на МВР
nqmam_bmw написа:Exesus написа:Дано махнат всички заплати за пенсии и да намалят отпуските на 20 дни, а основната заплата да стане 550 лева и нека съкратят половината от полицаите, че да миряса народа.......
Обществото отдавна чака да се случи точно това.
То хубаво чака,ама заплатаджиите се пенсионираха! Хич не им се искаше ама нямаше как,иначе губеха!
Готови ли сте за нов протест? То при Бойко и Цветанов е лесно - каквото поискат това става. Незаконно или не, на кого му пука. Важното е да не се събират повече от 5-10 000 човека на едно място.
Ако има антипротест под надслов - "Не желая да плащам по-високи данъци, с които да покривам 20 заплати при пенсиониране и то на новопостъпилите служители на МВР" ще се включа
Ако има антипротест под надслов - "Не желая да плащам по-високи данъци, с които да покривам 20 заплати при пенсиониране и то на новопостъпилите служители на МВР" ще се включа

- nqmam_bmw
- Потребител
-
- Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;
Полицаите пак на протест - с листовки "Птиците отлитат"
http://www.dnes.bg/obshtestvo/2016/03/17/policaite-pak-na-protest-s-listovki-pticite-otlitat.296428

- goldygoldy
- Потребител
-
Аз съм за 20-те заплати. Да има какво да губят честните полицай, ако ги уволнят при голяма издънка. Корумпираните и с 20, и без 20 заплати им е през оная работа. За тях си трябва друг подход.
nqmam_bmw написа:Полицаите пак на протест - с листовки "Птиците отлитат"
http://www.dnes.bg/obshtestvo/2016/03/17/policaite-pak-na-protest-s-listovki-pticite-otlitat.296428
Снощи една патка от въпросния протест заплашваше по телевизията, че всичките оператори на тел 112 също щели да напуснат, и тогава ние, гражданите, ще трябва да чакаме да благоволи да се включи някой оператор при наш спешен случай. Гледам и не вярвам на ушите си за каква наглост става на въпрос...
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
- Stahlblau
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: направо.
- Мечтае да кара: настрани!
- Детайли за колата: винаги на борд.
smamf написа:nqmam_bmw написа:Полицаите пак на протест - с листовки "Птиците отлитат"
Снощи една патка от въпросния протест заплашваше по телевизията, че всичките оператори на тел 112 също щели да напуснат, и тогава ние, гражданите, ще трябва да чакаме да благоволи да се включи някой оператор при наш спешен случай. Гледам и не вярвам на ушите си за каква наглост става на въпрос...
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
То па като им са обадиш............. Те па като ша дойдат........ мани мани...

Бавни са като на стар мерцедес автоматика всичките. Един елементарен СОТ реагира на сигнал 100 пъти по бързо и момчетата като дойдат по-могат да направят нещо и да те защитят, защото им идва отвътре! След последния пресен случай в който звънях на 112 по сигнал за катастрофа и те ми зададоха 145792 въпроса при положение, че аз звъня и им казвам точно конкретно с град улица адрес и номер откъде се обаждам ми се наложи да откарам аз пострадалия до болницата смятайте за ква реакция става на въпрос.
Въпреки умората сляпо вярвам на хората...
Някъде до първата лъжа най-много втората...
И в суматохата гоних ехо към прехода,
Докато сумати хора се изгубиха във превода...
Някъде до първата лъжа най-много втората...
И в суматохата гоних ехо към прехода,
Докато сумати хора се изгубиха във превода...
Всички трябва да протестираме с такива листовки "Птиците отлитат от Терминал 2" 

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Онзи ден пътувам за София, гледам, излиза един камион на пътя с кални гуми, пътя стана целия в кал, следи, буци, абе картинка. На кого да се обадя и какво да му кажа? Аз на МВР не мога да разчитам, три пъти ме окрадоха за 2 г., сигнализирах, ефекта беше никакъв. Може би някъде другаде разкриват кражби, не знам. Не искам да звуча обобщаващо, но за мен тия, които са около мен и чеп за зеле не става от тях и само вземат едни заплати за какво? Те сегашните си не заслужават, какво остава 20 при пенсиониране? Тази държава отдавна е полицейска и като управление и като висши държавни служители, така че полицаите са в свои води да протестират и искат какво ли не и като се вижда, чуват ги и ги слушат.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Искат си, и като гледам го получават. Друг е въпроса защо
Ама поне нещо правят, а не като нас, само да мрънкат във форума. 

Ubi dubium, ibi libertas
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Elesar74 написа: тия, които са около мен и чеп за зеле не става от тях
Не са само тия около теб... 99% са тюфлеци дето не могат или не искат да си мръднат гъза от патрулката или бюрото...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
hell's angel написа:Искат си, и като гледам го получават. Друг е въпроса защоАма поне нещо правят, а не като нас, само да мрънкат във форума.
Е как защо колега? Кой е министър председател, кой е шеф на парламентарната група на най-голямата партия и т.н., все хора от средите на МВР. Тия хора реформа в сектора няма да направят, защото трябва да пуснат кръв и то много. А видяхме неотдавна какво стана при един такъв опит. И Горанов отстъпи пред премиера. За какво си говорим, за реформи, които някои разбират като не само тия 20 заплати да им останат, ами ако може и още толкова да им дадат. После същия Горанов реши да вземе от парите на всички останали с измисления данък "уикенд", да има за полицаите сигурно, че и външни заеми имат да се връщат. И въпреки, че бизнеса и разни организации протестираха, данъка мина и е актуален. Еми за какво да си говорим повече.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- Haddess
- младши ентусиаст
-
- Кара: 413
- Мечтае да кара: 628CSI
© написа:Всички трябва да протестираме с такива листовки "Птиците отлитат от Терминал 2"
Да бе ще си губим времето, направо действаме

Терминал 2 до страните от 3 свят и после едо писмо до парламента я с антракс, синя пъпка или направо бомба

Аз по безпринципен човек от ББ не съм виждал. Той се отмята от всичко и се приспособява към ситуацията. Изключително слаб като характер, нищо че го избират, защото бил силен.
- nqmam_bmw
- Потребител
-
- Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;
goldygoldy написа:Аз съм за 20-те заплати. Да има какво да губят честните полицай, ако ги уволнят при голяма издънка. Корумпираните и с 20, и без 20 заплати им е през оная работа. За тях си трябва друг подход.
Е, ако си милиционер е нормално да си "ЗА".

- Silverlight
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d & 322ci
- Мечтае да кара: e30 с V8
© написа:Аз по безпринципен човек от ББ не съм виждал. Той се отмята от всичко и се приспособява към ситуацията. Изключително слаб като характер, нищо че го избират, защото бил силен.
От мутра какво очакваш? Колко много образовани хора има в България, а все избират някакви мутреси, а това доказва, че сме мутренска държава.