Какво мислите за случая на Черни връх?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: 4х4
Мечтае да кара: 6х6

Re: Какво мислите за случая на Черни връх?

Мнение от efren » 19 Мар 2016, 1:56

smamf написа:Снощи казаха по новините, че бияча с X5 в момента е подсъдим за участие в организирана престъпна група. Някой май си е повярвал много?

Защо ли закона тук не е като в Щатите - при трето провинение/изцепка заминаваш на топло за дооста дълго време. И докато пишех последното изречение се замислих за отговора: защото тук няма кой да го приложи тоя закон. Ех дееба..

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Не си бил в Щатите и представа си нямаш от тяхното законодателство. Не се сърди, но си останал с погрешно впечатление.

Иначе по-случая - колегата по-горе много правилно зададе въпроса: Ако беше жена пак ли трябваше да я набием? Боевете по улиците не са решение на никой проблем, а задълбочаване на проблема. Вече е станало явно нормално ако направиш забележка на някой да налита на бой и да вади бубата да ги мерим. Дето се вика вербалната агресия напълно отстъпи място на физическата (като изключим форумите :mhihi: ).
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.

Потребител
Аватар
Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;

Мнение от nqmam_bmw » 19 Мар 2016, 13:01

Побойникът от "Черни връх": Аз съм толерантен шофьор!

http://www.dnes.bg/temida/2016/03/19/poboinikyt-ot-cherni-vryh-az-sym-toleranten-shofior.296581
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от goldygoldy » 19 Мар 2016, 20:05

Побойникът от "Черни връх" остана без защитник. http://news.bnt.bg/bg/a/mzh-pochina-pred-restorant-v-stolichniya-kvartal-lozenetsПавел Чернев е починалият пред ресторант в столичния квартал "Лозенец"

Аватар
Кара: 4х4
Мечтае да кара: 6х6

Мнение от efren » 19 Мар 2016, 23:43

nqmam_bmw написа:
Побойникът от "Черни връх": Аз съм толерантен шофьор!

http://www.dnes.bg/temida/2016/03/19/poboinikyt-ot-cherni-vryh-az-sym-toleranten-shofior.296581

Е той за това човека няма повдигнато обвинение за причиняване на ПТП...
Въпроса е трябва ли да бием нетолерантните шофьори и чия остава преценката за това кой е толерантен и кой нетолерантен.
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.

Предишна

Назад към Извън Темата