Акция затъмнени стъкла

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Re: Акция затъмнени стъкла

Мнение от Iw0ka » 06 Апр 2016, 18:42

Изображение
Изображение

Направо си е за господари на ефира :dummy:

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 06 Апр 2016, 21:16

А кога ще вземат да наказват куките, които си оставят фуражките по задните стъкла или седалките, което автоматично казва на тези, които са на смяна "мен не ме глобявай, а само балъците, които не са богопомазани"?
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 06 Апр 2016, 22:11

Top Gun Maverick написа:А кога ще вземат да наказват куките, които си оставят фуражките по задните стъкла или седалките, което автоматично казва на тези, които са на смяна "мен не ме глобявай, а само балъците, които не са богопомазани"?

Аз имам съсед с Е60-ка с този номер, но посланието е към крадците...

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 06 Апр 2016, 22:22

dextuar написа:
Top Gun Maverick написа:А кога ще вземат да наказват куките, които си оставят фуражките по задните стъкла или седалките, което автоматично казва на тези, които са на смяна "мен не ме глобявай, а само балъците, които не са богопомазани"?

Гаранция ще ги е респектирал :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Потребител
Аватар

Мнение от Simon99 » 07 Апр 2016, 0:48

Когато ще вземат да наказват ла*нарите пред блока с подвижните си кенефи Е36 - вдигат повече шум от AMG.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 07 Апр 2016, 1:48

Пак с глупости се занимават ако искат да забранят изцяло затъмняването, а не да гонят за съществуващия закон (не съм имал кола с фолио никога). И това за шума пак е да занимават пътните полицаи с глупости. Със сигурност без фолио и тихи ауспуси ще е по-безопасно на пътя... :mhihi: Резултата е най-вероятно, че някакви олигофрени ще ми драскат с ключ по фабрично тонираните стъкла.

п.с.
Стъклата имат някво UV ама е крайно недостатъчно. Ако беше нямаше да избеляват интериорите от слънцето.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 07 Апр 2016, 2:13

Nickelback написа:Аз само да питам как ще мерят децибелите - на idle, на 2000 оборота, на 6000 оборота, под товар/не под товар, ще се возят с шофьора и ще мерят в купето, или на ауспусите ще мерят, или на индъкшън портовете, или на 5 метра от колата, с лице или с гръб към колата, у тунела на витиня или на полето?
От сток Авентадор, през Е60 М5 със суперспринт до 1.6 онда на прави тръби кое ше бие по децибели също ми е 'ного интересно и кое от трите ще/не влезе в нормите... Вервам требе да са еднакви :ok: Е те такива мисли ми се въртят у главъ'та :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: направо.
Мечтае да кара: настрани!
Детайли за колата: винаги на борд.

Мнение от Stahlblau » 07 Апр 2016, 8:54

Най-смешното в цялата работа е, че ние плюем на труда на топ марки по света които, са вложили милиони и са сметнали за необходимо колите да бъдат затъмнени, поради определени обстоятелства, и решаваме /както винаги/ че ние знаем повече и по-добре и решаваме, че колите НЕ трябва да имат затъмнени стъкла... Кои са Ягуар и Майбах да затъмняват заводско автомобилите... Та нали именно това е причината за всички инциденти и престъпления! ... :kuku:
Въпреки умората сляпо вярвам на хората...
Някъде до първата лъжа най-много втората...
И в суматохата гоних ехо към прехода,
Докато сумати хора се изгубиха във превода...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320d & 322ci
Мечтае да кара: e30 с V8

Мнение от Silverlight » 07 Апр 2016, 9:09

Аз аспусите ще е хубаво да ги глобавят, защото не е хубаво в 01:00 през ноща пред блока да дойде Гоуф 3ка 75к.с. и да бумти като Ламбо.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 07 Апр 2016, 9:26

Много обичам да гледам такъв цирк. :mhihi:

На едните им затъмнени стъклата. На другите им шумни ауспусите, а третите не плащат ГО зимата, защото не си карат колите тогава.

Всеки се възмущава как му отнемат изконното право да си кара със затъмнени стъкла, с шумна генерация или да не плаща ГО щом колата е в гаража и плюе другите как така не можело. :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
Мечтае да кара: настрани

Мнение от maxpower » 07 Апр 2016, 10:21

Много доволен, евридейката мина акцията успешно снощи. Само не разбрах защо ми провериха багажника ама здраве да е.
A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 07 Апр 2016, 20:52

Bogat-Beden написа:
dextuar написа:

Гаранция ще ги е респектирал :mhihi:

Така де, ама аз говорех ето за това от линка. Даже наглостта стига до там, че не е самия ушев, ами сестра му:
http://fakti.bg/mnenia/181116-globavat- ... =firstpage :ranting:
Тоя са го обули защото някой е натопил работата, но иначе знаете ли кога ще стане така? НИКОГА!
Хайде те да вземат да спазват защото лично аз съм свидетел ежедневно как спират където си искат без никой да им казва дори нещо и как едни и същи лични автомобили са с тия фуражки, жилетки, че дори и палки на видни места, да не ви говоря на колко униформени ЛИЧНИТЕ автомобили са със затъмнени стъкла до черно тип черна дупка и абсолютно нищо не се вижда. За служебните им съм съгласен, хайде да кажем, че това би допринесло в работата им срещу престъпността, но да се разхождат като царе с чифте пищови на тумбака и да глобавят всички други...хайде няма нужда.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

ентусиаст
Аватар
Кара: F32 //M sport

Мнение от (h)aman » 07 Апр 2016, 21:20

Работата е много шум за нищо. Този закон си го имаше досега, както и спираха от движение за затъмнени предни стъкла. Какво толкова го драматизирате. Аз нямам против леко затъмняване, от сорта на 85% пропускливост, но тия с яко черните стъкла са си наистина опасни според мен. Казвам и защо - карам си по булеварда (с предимство) и от второстепенна улица виждам как се приближава засилена кола, цялата затъмнена, съответно намалям и понеже не го виждам се чудя - този в колата сега видя ли ме, гледа ли към мен, ще спира ли, аз ли да спирам...

Аватар

Мнение от brokentail » 07 Апр 2016, 21:44

Като искат да ги правим на маимуни,ще ги правим.
http://www.electrochromic.net

НЕ ГО ПОСТВАМ С ЦЕЛ РЕКЛАМА,НЯМАМ НИЩО ОБЩО СЪС ВЪПРОСНАТА ФИРМА, но определено смятам да се възползвам от услугите им.
Уред за измерване на светлопропускливост аз не съм видял досега във някоя патрулка,но дежурните им заяждания с цел да откачат някоя 20-ка са ми дотегнали и смятам,че това е единствения вариант. Скъпо е,да,но с времето и спестените рушвети се избива.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Мнение от Vasko » 07 Апр 2016, 22:47

Така, относно тъмните стъкла да попитам колегите ,които карат и със затъмнени предни странични такива и челно -как виждате особено в дъжд и когато излизате от някоя странична пряка на главна улица или сваляте стъклото за да се огледате ? Аз съм ''за'' премахването на предните затъмнени странични и челно такова.....Какво е това ,бе? Като някакви лалугери се крият зад тъмните стъкла -все едно преди всички само с тъмни стъкла са карали .От кого се криете ? И за да не започнат тук нападките , моите стъкла също за затъмнени ,но задните странични както и задното на 95 % .Така карам от 2007 година или поне като сменям автомобила винаги си ги затъмнявам и нямам никъде проблем , но това с челното и предните странични - вече е прекалено ... Нищо не се вижда особено в дъжд и мъгла... Ще попитате ,защо ги затъмнявам ли ? Веднага отговарям -първо заради дъщеря ми , когато беше бебе е много неприятно да се качи отзад в черният автомобил и почти винаги се пареше на кожата на седалката ,а от друга страна и не гори кожата на коженият салон ..Това е основната причина за да са тъмни пък и не ме заслепяват някой като ти се лепне отзад с разни фарове, които светят в небето ...
Колкото до шума също съм ''за'', защото е много неприятно да се наредиш зад такъв на някой светофар с изтърбушен ауспух ,който бълва пушеци и мизерии .. Затова от няколко години имам правило - затопли ли времето винаги си карам на клима и стъклата догоре. Хем не се праши вътре , хем е и по-тихо вътре ... Само не знам как ще ги измерят тези шумове и дали безплатно ще е качването на ДИно теста ...По принцип това е моето мнение относно темата .... ЛЕКА ВЕЧЕР ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ !
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата