Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
- stocky
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E82, E83, E92, F02
- Мечтае да кара: Saab Viggen 2.3T
- Детайли за колата: BMW X3 E83 LCI MY'08; 2.0d 177bhp, steptronic.
BMW 120d E82 MY'08; 2.0d 220bhp, steptronic.
BMW 320d E92 LCI MY'12; 2.0d 184bhp, steptronic.
BMW 320i E90 MY'05; 2.0i 150bhp.
BMW 750Ld F02 LCI MY'13; 3.0d 386bhp, steptronic.
BMW 320i E36 MY'96; 2.0i 150bhp.
BMW 118d F21 MY'13; 2.0d 143bhp.
Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
Там където им е мястото при колите след фейслифта
на панела на климатроника.

- ilhansyuleymanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Fiat Tipo SW 2020 1.4 T-JET
Здравейте отново. Ходих да гледам тази http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... 9624308792 колица, но изобщо си нямах на представа че е неделя. Не успях да се добера до колата и да я разгледам, видях я от около 30-40 метра. На пръв поглед хваща окото но само толкова
Трябва пак да се ходи, но през седмицата
Автокъщата бе затворена и никой не отговори на телефонните обаждания, а аз уж щях да изненадам джамбазите
Обиколих малко из други автокъщи но не видях това което търся. Та има голяма вероятност при следващо ходене да се прибера с черно BMW
та затова ви моля някой да ме светне какво да гледам точно по колата. Има ли слаби места по мотора или по купето и електрониката, та да се подготвя за евентуални проблеми и естественно пазарлъци 

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
ilhansyuleymanov написа:Здравейте отново. Ходих да гледам тази http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... 9624308792 колица, но изобщо си нямах на представа че е неделя. Не успях да се добера до колата и да я разгледам, видях я от около 30-40 метра. На пръв поглед хваща окото но само толковаТрябва пак да се ходи, но през седмицата
Автокъщата бе затворена и никой не отговори на телефонните обаждания, а аз уж щях да изненадам джамбазите
Обиколих малко из други автокъщи но не видях това което търся. Та има голяма вероятност при следващо ходене да се прибера с черно BMW
та затова ви моля някой да ме светне какво да гледам точно по колата. Има ли слаби места по мотора или по купето и електрониката, та да се подготвя за евентуални проблеми и естественно пазарлъци
Колега, и фрапантен проблем да има какъв пазарлък очакваш да направиш? Я ти свали 300 лв, я не. Имаше една тема във форума какво трябва да се гледа, потърси я...
- bmw_machine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 320dA M47
- Детайли за колата: УНИКАТ!!1
А, 300 лв... Поне едно 800-1000 ще му бутне. Може и повече предвид, че конкретния екземпляр се продава от доста време. Като види чантата с парите на продавача му се развръзва езика за пазарлъци 

- Meidana
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F34 LCI
- Мечтае да кара: същото
- Детайли за колата: Estriol blue
bmw_machine написа:А, 300 лв... Поне едно 800-1000 ще му бутне. Може и повече предвид, че конкретния екземпляр се продава от доста време. Като види чантата с парите на продавача му се развръзва езика за пазарлъци
Съгласен съм, какви 300 лв това да не е кола за 5к? Пазарете се до последно. Аз на моята свалих 1200 от цената

- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
Meidana написа:bmw_machine написа:А, 300 лв... Поне едно 800-1000 ще му бутне. Може и повече предвид, че конкретния екземпляр се продава от доста време. Като види чантата с парите на продавача му се развръзва езика за пазарлъци
Съгласен съм, какви 300 лв това да не е кола за 5к? Пазарете се до последно. Аз на моята свалих 1200 от цената
Браво ама аз като продавам нещо изрично пиша, че цената е твърда и ако се обаждат с пазарлъци ги отпращам. От личен опит хората навити да се пазарят и да свалят цена или са закъсали (това обикновено говори, че са се метнали на кола не по техния джоб) или крият нещо.
- Meidana
- кандидат ентусиаст
-
Taruno написа:Meidana написа:bmw_machine написа:А, 300 лв... Поне едно 800-1000 ще му бутне. Може и повече предвид, че конкретния екземпляр се продава от доста време. Като види чантата с парите на продавача му се развръзва езика за пазарлъци
Браво ама аз като продавам нещо изрично пиша, че цената е твърда и ако се обаждат с пазарлъци ги отпращам. От личен опит хората навити да се пазарят и да свалят цена или са закъсали (това обикновено говори, че са се метнали на кола не по техния джоб) или крият нещо.
Или просто са сложили голяма надценка защото знаят че всеки се пазари. Да не говорим че горната обява е от автокъща.
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
Е тази конкретна 330-ка колко пък надценка да са и сложили - 1000лв? Това само говори още колко по 1000 трябва да вложи бъдещият собственик да стане кола...Meidana написа:Taruno написа:Meidana написа:bmw_machine написа:А, 300 лв... Поне едно 800-1000 ще му бутне. Може и повече предвид, че конкретния екземпляр се продава от доста време. Като види чантата с парите на продавача му се развръзва езика за пазарлъци
Или просто са сложили голяма надценка защото знаят че всеки се пазари. Да не говорим че горната обява е от автокъща.
- Meidana
- кандидат ентусиаст
-
dextuar написа:Е тази конкретна 330-ка колко пък надценка да са и сложили - 1000лв? Това само говори още колко по 1000 трябва да вложи бъдещият собственик да стане кола...Meidana написа:Taruno написа:Meidana написа:bmw_machine написа:А, 300 лв... Поне едно 800-1000 ще му бутне. Може и повече предвид, че конкретния екземпляр се продава от доста време. Като види чантата с парите на продавача му се развръзва езика за пазарлъци
Съгласен съм затова човек трябва да си направи сметка дали да приготви пари за ремонти или да търси друга кола. Ти какво мислиш за тази че са сложили 500 надценка от които 300 да ти свалят и да им остане 200 печалба ли? По скоро искат да и вземат 15к от които ще им остане 1000-1500 печалба и така. А това все пак не е 320 без навигация, с ръчни скорости и обикновен салон, нали?
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
Meidana написа:dextuar написа:Е тази конкретна 330-ка колко пък надценка да са и сложили - 1000лв? Това само говори още колко по 1000 трябва да вложи бъдещият собственик да стане кола...Meidana написа:Taruno написа:Meidana написа:bmw_machine написа:А, 300 лв... Поне едно 800-1000 ще му бутне. Може и повече предвид, че конкретния екземпляр се продава от доста време. Като види чантата с парите на продавача му се развръзва езика за пазарлъци
Съгласен съм затова човек трябва да си направи сметка дали да приготви пари за ремонти или да търси друга кола. Ти какво мислиш за тази че са сложили 500 надценка от които 300 да ти свалят и да им остане 200 печалба ли? По скоро искат да и вземат 15к от които ще им остане 1000-1500 печалба и така. А това все пак не е 320 без навигация, с ръчни скорости и обикновен салон, нали?
Точно! Нали това казвам/пиша

- Tsapo
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW G32 LCI "22
- Детайли за колата: BMW G32 LCI "22
stocky написа:Според официалните сервизи 184 коня мотора не хвърля вериги. Питал съм на няколко места, но не знам доколко може да им се вярва. Иначе колата си има подгрев и изглежда да си е xDrive. Според мен си заслужава огледа, като наистина се подходи предпазливо откъм ангренаж.
Хвърлят си точно както и 177к.с.
Писах го, защото съм сигурен ( служебните ни коли са с 184 двигатели )
- karaibrahim
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: f31
Tsapo написа:stocky написа:...
Имате ли такива случаи и на колко км?
- SirGodrick
- Потребител
-
Здравейте,
Харесъл съм си това купе, v6, 325д и много ме привлича!
Мнения?
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=dbrloq
М.
Мнения?
М.
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
SirGodrick написа:Здравейте,
Мнения?
М.
Ай стига с тва V6 ... BMW нямат V Образен 6 цилиндров двигател!!!! всички са РЕДОВИ
Единствените V6 са прототипи,които според тях не покриват техните стандарти..има само V8 V10 и V12....
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- Tsapo
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW G32 LCI "22
- Детайли за колата: BMW G32 LCI "22
karaibrahim написа:Tsapo написа:stocky написа:...
Имате ли такива случаи и на колко км?
Първия случай беше на 15к. Други два бяха на 60к. Имаме пък още една 184 коня, която е на 200к и на нея не е сменяна веригата.