избор на летни гуми

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Re: избор на летни гуми

Мнение от Leon » 16 Апр 2016, 10:03

dextuar написа:Някой да сподели мнения от Нокиан Line при размер 225/45/17. Чета добри отзиви за тях, цената им около 175лв/бр и се двуумя между тях и дънлоп

Sent from my iPhone using Tapatalk

Вчера сложих Dunlop Mаxx RT2 на тази цена...
Never mistake motion for action...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 316i compact

Мнение от Infinite » 16 Апр 2016, 11:35

Mollov написа:Аз миналата година с лек скептицизъм от моя страна сложих Barum Bravuris 3HM на 740i... 255/45/18, на задната ос.... гумите се оказаха страшно grip-ави и сцеплението е уникално... ще ги видим сега за 2-ри сезон как ще са...

Подкрепям Mollov в две ръце. Определено са в топ 3 на гумите :)
Без Провокация Няма Прогрес !

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

избор на летни гуми

Мнение от Dextuar » 16 Апр 2016, 12:01

Leon написа:
dextuar написа:Някой да сподели мнения от Нокиан Line при размер 225/45/17. Чета добри отзиви за тях, цената им около 175лв/бр и се двуумя между тях и дънлоп

Sent from my iPhone using Tapatalk

Вчера сложих Dunlop Mаxx RT2 на тази цена...

Не ме притеснява цената, важно ми е да е хубава гума, лятото не карам повече от 6-7к и искам да си ги ползвам поне няколко сезона, сподели какви са ти впечатленията след време :)

Бтв: Гледате ли класовете на спиране и икономия, реално не разбирам от гуми и по-тези критерии сортирам. Гледам да е клас А за спиране и поне C за икономия...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E61 530d 05
Мечтае да кара: F10 M550D

Мнение от dmxl » 16 Апр 2016, 13:00

някой да има впечатления от Nexen :?: Гледам по евро етикетите са с добри характеристики, а и цената им не е лоша
DIESEL POWER
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
Мечтае да кара: М5

Мнение от sean-john » 16 Апр 2016, 14:29

Взех за задния мост http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Nexen ... D-Plus.htm , за сега съм навъртял ~3000 км доволен съм,стабилна е ,не поднася задницата аз по друг начин незнам как да "тествам" гуми на задния мост :mhihi: .

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 16 Апр 2016, 14:30

Аз обух N'blue HD Plus (карам малко и се очертава скоро да "зазимя" колата в гаража и няма смисъл от топ марка). Бях скептичен, доста разпитах и само положителни отзиви получих (останах си скептичен) докато не ги обух и се изненадах приятно: много безшумни, перфектни при интензивно спиране, на вода са много добре. Возията е малко твърда, но май е заради xl-a, борда беше доста дебел и твърд. Ако не си състезател за да имаш нужда от топ марка, смятам че са прекрасен избор в бюджетния клас (наскоро четох тест на десет марки от бюджетните гуми и нексен бяха най-добри, дори пред европейските барум и гиславед)
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата