Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е9х

3-та серия ('06-'12)

Модератори: Dimitroff, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Ford Galaxy
Мечтае да кара: ///M

Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е9х

Мнение от djvisage » 26 Апр 2016, 12:34

Бургаската не е ли по - стара от колкото пише? Понеже гледам, че врътките на климатроника са от старите. :paranoid:
THE POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL!!!

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 26 Апр 2016, 13:10

djvisage написа:Бургаската не е ли по - стара от колкото пише? Понеже гледам, че врътките на климатроника са от старите. :paranoid:

Мда има няма годиан по-стара е :mhihi:
Production Date 2006-03-16 :banghead: толкова ли е трудно да не излъжат с нещо..не само врътките ами и скоростния лост е различен,мехатрониката на кутията също е различна и т.н
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F10 530d 12'
Мечтае да кара: G30 530d

Мнение от Taruno » 26 Апр 2016, 13:42

djvisage написа:Здравейте колеги. Какво мислите за тези?

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=dldrm6

http://www.cars.bg/c1560288

Пловдивската е на мой приятел. Доста си я поддържа и аз му помагам. Претапицира салона от текстил на кожа, защото има малко дете и така поддържа чисто по-лесно. Семни датчик колянов вал и тръбата за турбото с оригинални при atsalov, както и тампони носачи и каре пак при него. Продава я само, защото жена му го врънка за по-висока кола :D

Потребител
Аватар

Мнение от playdeni » 26 Апр 2016, 15:06

bmw_machine написа:
playdeni написа:Здравейте колеги,
решил съм да закупя автомобил като параметрите са ми следните:
-автомат
-дизел
-комби
-4х4
и съответно ме интересува мнението ви за следния автомобил:
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=dl9zxq

Тая е смазана, мани я :no:

Привет колега-какво ще да означава смазана,защото аз почти се навих и да не си изпатя?
Благодаря предварително :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Ford Galaxy
Мечтае да кара: ///M

Мнение от djvisage » 26 Апр 2016, 16:19

Taruno написа:

Пловдивската е на мой приятел. Доста си я поддържа и аз му помагам. Претапицира салона от текстил на кожа, защото има малко дете и така поддържа чисто по-лесно. Семни датчик колянов вал и тръбата за турбото с оригинални при atsalov, както и тампони носачи и каре пак при него. Продава я само, защото жена му го врънка за по-висока кола :D

Ха знаех си, че има нещо. Прекалено добре изглежда салона за да не е претапициран.
THE POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL!!!

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 320dA M47
Детайли за колата: УНИКАТ!!1

Мнение от bmw_machine » 26 Апр 2016, 16:26

playdeni написа:Привет колега-какво ще да означава смазана,защото аз почти се навих и да не си изпатя?

Ами смазана от каране имам предвид :) Ако се загледаш във волана и шофьорската седалка си личи стабилно износване. Иначе ако си я прегледал и всичко й е наред взимай я. Тези автомобили държат на сериозен пробег и ако е поддържана като хората няма да имаш драми. Ако я е карал някой мърляч обаче... ще строшиш касичката :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от playdeni » 26 Апр 2016, 16:39

bmw_machine написа:
playdeni написа:Привет колега-какво ще да означава смазана,защото аз почти се навих и да не си изпатя?

Ами смазана от каране имам предвид :) Ако се загледаш във волана и шофьорската седалка си личи стабилно износване. Иначе ако си я прегледал и всичко й е наред взимай я. Тези автомобили държат на сериозен пробег и ако е поддържана като хората няма да имаш драми. Ако я е карал някой мърляч обаче... ще строшиш касичката :mhihi:

Аха,разбрах-аз я гледах и дори проверих в представителство на марката има сервизна история(което е странно за италианка) до 10.14г и 195 000км първа регистрация 05.15 в Бг и сега е на 209 000км което ми изглежда да е реално като пробег.
Притесняваме,че на 1 год.и се продава,а и това,че броните са боядисвани(имало драскотини) и лявата пръскалка на фара не се пробора мн.плътно.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 26 Апр 2016, 18:09

bmw_machine написа:

Значи ако съдя по твоята логика,моята трябва да кажеш,че е на 500 000км - сдържайте си малко коментарите..износването основно се дължи на дали колата се кара често в града или на дълъг път,от собственика и куп други фактори....така,че това ,че е износена НЕ е основание да коментираш БЕЗ да дадеш друг довод,че колата е на стотин хиляди километра!
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 2707E91 » 26 Апр 2016, 18:37

+1
Аз от както станах 100 кила това рекаро му ебавам майката....

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е9х

Мнение от Dextuar » 26 Апр 2016, 18:45

2707E91 написа:+1
Аз от както станах 100 кила това рекаро му ебавам майката....

Значи и е по-амортизирана, щото носи повече кила :D Мен много ме дразни някой като каже, че щом бутона бил леко изтрит, колата е поне на 500к, а всъщност съм виждал протрит на кола с реални негорублянски 200к

Потребител
Аватар

Мнение от playdeni » 26 Апр 2016, 18:56

Gqbriel написа:
bmw_machine написа:

Значи ако съдя по твоята логика,моята трябва да кажеш,че е на 500 000км - сдържайте си малко коментарите..износването основно се дължи на дали колата се кара често в града или на дълъг път,от собственика и куп други фактори....така,че това ,че е износена НЕ е основание да коментираш БЕЗ да дадеш друг довод,че колата е на стотин хиляди километра!

Колеги,
записах час за оглед в Камор ауто,и ако всичко е ОК,ще я взема.
Да дадете някакви съвети на какво най-вече да обърна внимание...дюзи,дпф,скорости,кардан...?
предполагам,ако има нещо "скрито" там е мястото където ще се покаже?

Потребител
Аватар

Мнение от FeHappy » 26 Апр 2016, 20:11

djvisage написа:
Taruno написа:

Ха знаех си, че има нещо. Прекалено добре изглежда салона за да не е претапициран.

Колега привет, да добавя, че днес купих и резервна бандажка :), която също ще ти влезне в цената хаха :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F10 530d 12'
Мечтае да кара: G30 530d

Мнение от Taruno » 26 Апр 2016, 20:55

Записал си час в най-тъпия сервиз, сори ама на няколко приятели не можаха елементарни неща да им дадат отговор защо се случват и т.н.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 320dA M47
Детайли за колата: УНИКАТ!!1

Мнение от bmw_machine » 27 Апр 2016, 7:29

playdeni пиши какви са резултатите после, любопитно ще е :yes:

Потребител
Аватар

Мнение от playdeni » 27 Апр 2016, 15:46

bmw_machine написа:playdeni пиши какви са резултатите после, любопитно ще е :yes:

Оказа се,че не е моята...доста "забележки" се показаха!
Търсенето продължава,ако някой има предложение за читаво 4х4,автоматче ще съм благодарен :)

ПредишнаСледваща

Назад към E90/E91/E92/E93