Цените в Лидъл

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Re: Цените в Лидъл

Мнение от Jordana » 28 Апр 2016, 21:57

...За бога братя , не купувайте .... :winky:
димитър попов
Последна промяна Jordana на 29 Апр 2016, 6:03, променена общо 1 път
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 320d

Мнение от vixx » 29 Апр 2016, 0:20

Няма как да станат нещата, след като в "местното" кафене темата е цената на боба и новия надпис с червено "промоция".
И във всички други сфери е така. Последния път като отидох до някакъв техно-магазин се оказа черен петък. Аз по принцип съм в час с тези петъци, но явно ми е убягняло този път. Еми имаше сигурно, без да преувеличавам, 50 човека които бяха пред мен на опашката с 50 инчови телевизори и какви ли не глупости, дето първо бяха модели от не знам коя епоха, второ изобщо не бяха особено евтини, трето (без да гледам в чуждата паница) едва ли са им особено жизнено важни. Някога и аз бях с това мислене и бях на тая опашка с един 40 инчов телевизор на лизинг. Не знам какво съм си мислил, пълна тъпотия. В днешно време ако нямам възможност да си го купя извън тоя черен петък, и ако нямам възможност да е модел, който да е качествен и актуален, няма да си купя телевизор изобщо.
В Кауфланд като има някаква промоция, без значение за каква глупост е, се избиват също. Та чак караници, крясъци и тн. Ходихме с жената, с желанието да си вземем оборотни чаршафи :lol: , имаше някаква зверска битка на щанда, щото били намалени. Тръгнахме си и и се върнахме на следващия ден. Ми те бяха ебати ташака тия чаршафи :dunno: Знам и 2, и 200, и никакви претенции нямам. Ама да се биеш за това точно е странно. Взехме си един комплект, ползваме го ама ми е все тая за него, не е нищо особено.
Освен всичко друго сме и тъпи (Българите, не конкретно някой от форума). Във ФФ пуснаха някаква майонеза на Макдоналдс на промоция. Аз като голям фен на истинските телешки бургери гледам всякакви варианти за по-вкусен сос и съответно веднага се засилих да взимам такава майонеза. Ама чета на няколко места, че за нищо не става. Отидох и си взех пак от онази дето е с 2 лв. по-евтина ама не е марка, която в БГ е разпознаваема. А иначе е страхотна. За два дни майонезата на Макдоналдс се изкупи като не знам какво. Предполагам, защото е марка, а и защото беше на промоция.

Като цяло имам усещането, че българина има някакво неистово желание да си избие пред себе си комплекса, създаден му в ранните години когато е искал нещо от кореком, ама го е получавал само по празници, или де да знам, модерния вариант на същото - за поколенията след корекома. Нито идеята за "всяка жаба да си знае гьола" съществува тука, нито идеята за това , че само защото 55 инчово ТВ е на промоция, това не означава , че изведнъж имаш нужда от 55 инчово ТВ.

Общото между тия неща и темата е, че ще си купиме всяко лайно, което е на промоция, а когато няма нищо интересно в промоциите, ще си купиме най -евтината сьомга, дето е всъщност е най-гадната част от някоя сьомгова пъстърва, най-евтиното синьо сирацене дето няма нищо общо със синьо сирене, някаква немска бира дето е пълен ташак, въпреки че може просто да си вземем, примерно, истниски шаран, нормално сирене и една Арианка. Та така. Лидл може спокойно да стане и два пъти по-скъп, защото хората от много години насам са роботи и обичат дааържавата да е виновна, масата да е пълна (било то и с боклуци) и шефа да не се кара.

Потребител
Аватар
Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;

Мнение от nqmam_bmw » 29 Апр 2016, 8:22

vixx написа:В Кауфланд като има някаква промоция, без значение за каква глупост е, се избиват също. Та чак караници, крясъци и тн.

Преди седмица-две се озовавам пред щанда за месо, но по нищо не подозирах, че попадам на място, където има промоция на някакъв продукт. Имаше доста хора, блъскане, лакти, но аз културно си чакам зад 2-3 ма човека и идва вече и моя ред да си купя каквото съм си намислил. В момента, в който се освободи "фронта" пред мен, поздравих жената зад щанда си си поръчах "едиколкоси" гр. от нещо си, в същия момент една жена, на видима възраст 92 г. и 3 м. ме "сряза" с репликата "Вие ли сте на ред?". Отговорих ѝ , че съм изчакал хората пред мен и искам да си купя едикакво си, НО ако тя държи може да я обслужат преди мен все пак. Без да се замисли, госпожата веднага си поръча 100 гр. "от промоцията" и ми каза, че опашката почвала от дясно зад нея и хората се нареждали по тази "схема", а аз съм ги прередил. :mhihi:
Вдигна се малко пушилка и все пак ѝ обясних, че саламът на промоция няма как да свърши, което тя прие, като солиден аргумент и заключи "И Вие сте прав, пари да има". :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 29 Апр 2016, 9:51

Преди години отвориха Лидл на 100 метра от нас. Дотогава се чудех как може хората да се бият в магазините. Бях принуден да съм придружител и да влезна в деня на откриването. Вече разбрах защо се бият :ranting: Пред очите ми видях как хората си дърпат банани от ръцете :shock: :shock: :shock: Докато аз взимах, си мислех как, ако някой ми дръпне банана от ръката и веднага е станал боя. А не е като да свършваха, просто хората са побъркани :kuku:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: BMW e39 520i
Мечтае да кара: Bmw e38 728i,730d

Мнение от Colder » 03 Май 2016, 19:25

В Лидл има и хубави стоки.Пример давам с бирата...Argus Maestиc и Grafenwalder са на супер цени и е стойностна бира!В сравнение Аргус-Чаеница (каменица)....няма какво да коментирам.Българските бири хем са скъпи,хем са блъскани със спирт!Пия 2л Аргус на другия ден няма помен да съм пил.Пия чаеница или загорка и на другия ден главата ми кашон.Не само бирата в лидл е добра.Месо не купувам от там.Имат интересни сладоледи,шоколади,сосове,макароните им са добри,сирена,млека....Всичко е въпрос на вкус:Казало кучето и си облизало под опашката :lol:
Най-лесното нещо на света е да откажеш цигарите.Аз самият съм го правил хиляди пъти!

Предишна

Назад към Извън Темата