Pulev - Chisora КРАЙ!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Re: Pulev - Chisora 7.05 по Diema Sport 22 ч.

Мнение от Larbi » 04 Май 2016, 21:28

Няма да го крия, аз съм против Пулев. Просто цялата му особа излъчва един квартален мутирал мутрофонско-хюмненски хипермастурбизъм. Против ми е в две думи. Отделно с неговите велики речи и изхвърляния и в момента се насладих на уникалният Английски. Като не можеш да плуваш не се събличай са казали хората или в този случай - като не можеш на Английски правилно, то го кажи на Немски (нали уж говори яко Немски, па и тренера ну Немец уеле-мауе :mhihi: )

Тва където вече няколко човека го написаха преди мен за БГ самочувствието без покритие в повечето случаи е вярно. Във всеки град и всяка паланка има определен брой такива индивиди, които са малко по-заможни дали заради мама и тате или те нещо са открили топлата вода и са малко повече от обикновенният работник и навсякъде ходят с вярна свита от няколко превъзбудени олигофрена с по-малко пари от тях и като цяло по-ниско в йерархията и те не спират да им помпат самочувствието и да им повтарят колко са велики, имали класа и тем подобни, отделно пред други хора говорят пак тоз какъв стил и класа имал, пък какъв бил баровец и други схеми за вдигане на акции и нашия нарочен баровец самочувствието му до небето, всеки му прави евала и той си живее в неговия измислен свят и така до края на Света :mrgreen:

Лошото е че имам предчувствие, че Пулев ще победи, а това ще доведе до още по-голямо самочувствие и фръцкания. Гледам в спортингбет-а 1.25 за победа на Пулев. Значи мача е ясен. Те букмейкърите на са вчерашни и не раздават бонуси обикновено.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 04 Май 2016, 22:35

Larbi написа: Те букмейкърите на са вчерашни и не раздават бонуси обикновено.

Ама с Лестър се набутаха яко :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525д 2001
Мечтае да кара: F13 с М буквичка.

Мнение от DiMIcha84 » 04 Май 2016, 22:41

madafaka_donkele написа:
Larbi написа: Те букмейкърите на са вчерашни и не раздават бонуси обикновено.

Ама с Лестър се набутаха яко :mhihi:

Те точно с Лестър направиха удара на века.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 05 Май 2016, 0:36

Да внеса некои съображения. По повод цирковете и приказките, където ги правят и говорят двамата са 1000% режисирани от тъпите евреи от Зауерланд. Това, че при нашия се получават още по-тъпи то си е заради момчето, че си е такова - комедиантче :mhihi: Тия глупости с яденето, ваденето на водата от хладилника и хвърлянето в коша или па фащането за врата от страна на другия мангал са малоумни прийоми за печелене на интерес към мача. Обаче понеже Зауерланд са си некадърници и циции нема как да наемат един Бригс примерно да ходи да обикаля по ресторантите и да крещи като с Кличко. Техните пинизи са си прости. Mача им е с рейтинг от 3 звездички, което ще рече почти пълен ташак или средна работа и гледат с тия глупости да си оправдаят договора с телевизията.
Относно кой ще спечели е божа (съдийска) работа. Според мен ще бъде скучен 12 рундов мач за скучна титла. Нито единия нито другия са нокаутьори, а двама мазни дебелаци, които ще се прегръщат и целуват. Между другото незнам на колко килограма ще се качи Чисора, което е най-важното. Ако е свалил на около 98-100 значи е твърдо решен да бие и тогава майка му жалка на кОбрат, завалията ше яде бой. Малко остана, ще гледаме.
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mangini » 05 Май 2016, 0:40

За съжаление, след "рестарта" на кариерата на Кубрат, около него май е повече говорене, отколкото категорично доказване на ринга. Все си мисля, че ако си паднал от световния шампион по тоя начин, после трябва да си озверял и много гладен за победи, буквално като отвързано животно, да газиш наред. В последните му два мача, аз лично не видях у него тая "искра", както се казва - the killer instinct. Същата игра като преди, просто е малко по-внимателен с гарда...нормално.. Иначе Чисора има пълен арсенал от удари и ги мята доста добре, така че е реална заплаха, но не се знае дали мачът не е уреден зад кулисите - все пак и двамата са към Зауерланд. Въпреки всичко, очаквам победа за Кубрат, да видим :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dreadx » 05 Май 2016, 2:39

Ето това е лошото - че спортът, със залаганията покрай него е една голяма машина за пари.
И сега може би точно това ще стане..

Въпреки, че за всички е ясно - ако нашият спечели, то мачът ще е бил нагласен. С нищо по-различна не ни е и политиката (друга една машина за големи пари) - и там е точно същата работа: -- ББ се прави на загрижен, гледаме някакви театри, вълнуваме се - а накрая пак се случва "каквото му кажат шефовете".
- kaji kvo stana,kopele kvo stana?!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: направо.
Мечтае да кара: настрани!
Детайли за колата: винаги на борд.

Мнение от Stahlblau » 05 Май 2016, 9:46

Оф като почнете да се прехласвате някои хора по Чисора и Хей и направо ... :lol: :lol: :lol:

Какво им е доброто на тия? Че носят на бой ли?! Като човек тренирал този спорт, мога да ви кажа, че добрият боксьор не е този който яде най-много тупаници, а този който ги вкарва. Това което каза някой по-горе, че Чисора е типичното момче което е израснало бедно и се е видяло в пари и сега мисли, че е хванал Господ за шлифера е супер вярно. Ние много обичаме да се подценяваме. Не можем тва, не можем онова... Всичко е психика. Това е бокс излязат ли двама души на ринга шансовете са 50:50 без значение опонента ти Тайсън ли се казва, Кличко ли, или някой друг. Ако ти "прегориш" вече това си е само твой проблем. И "продължаваш напред". Българите имаме една много гадна черта - винаги сме със силните на деня. Докато биеше Кубрат всички викаха "Гордост за България", загуби един път и то не от кой да е... и вече е смотан. Същото е отношението към Григор Димитров. Предателско племе сме и тва е... Как може да не подкрепяте своя човек, дето ви е кръв... Не го разбирам това...
Въпреки умората сляпо вярвам на хората...
Някъде до първата лъжа най-много втората...
И в суматохата гоних ехо към прехода,
Докато сумати хора се изгубиха във превода...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

Мнение от KPETEH » 05 Май 2016, 10:31

Stahlblau написа: Как може да не подкрепяте своя човек, дето ви е кръв... Не го разбирам това...

:OT: Нали се сещаш, че проблема не е в това как се бие, а в това че е прост и се прави на смешник. Той си е чалга звездичка, забавление за простите! Мен лично ме е срам да го гледам. Срам ме е, че е българин, ама големия кот такова и така... Можеш ли да го сравниш с Мартин Петров, Стилян Петров, Митко Бербатов, Григор Димитров, Йордан Йовчев и много други?! Той си е от калибъра на божинката, бижутера, перуката, гонзо, малката перука. Днес го има, утре дискотека в студентски град....Недей ни се сърди за тия неща. "Скромността краси човека" е казал народа, некои хора са страшно грозни и политици и шоумени и всеки пети също, тотална пумия и самонадеяност без покритие. Снощи към 1 през ноща гледах филм за Гунди. Не съм фен на Левски, ама ЕВАЛА! И държание и приказки и другите хора какви неща казаха за него. Нашия, найш ли кога ще го стигне? Никога... Ще го помнят с балетните му стъпки пред Кличко. Извинете ме за офтопика.
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 05 Май 2016, 11:31

KPETEH написа:
Stahlblau написа: Как може да не подкрепяте своя човек, дето ви е кръв... Не го разбирам това...

:OT: Нали се сещаш, че проблема не е в това как се бие, а в това че е прост и се прави на смешник. Той си е чалга звездичка, забавление за простите! Мен лично ме е срам да го гледам.

+1
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: направо.
Мечтае да кара: настрани!
Детайли за колата: винаги на борд.

Мнение от Stahlblau » 05 Май 2016, 12:02

KPETEH написа:

:OT: Нали се сещаш, че проблема не е в това как се бие, а в това че е прост и се прави на смешник. Той си е чалга звездичка, забавление за простите! Мен лично ме е срам да го гледам. Срам ме е, че е българин, ама големия кот такова и така... Можеш ли да го сравниш с Мартин Петров, Стилян Петров, Митко Бербатов, Григор Димитров, Йордан Йовчев и много други?! Той си е от калибъра на божинката, бижутера, перуката, гонзо, малката перука. Днес го има, утре дискотека в студентски град....Недей ни се сърди за тия неща. "Скромността краси човека" е казал народа, некои хора са страшно грозни и политици и шоумени и всеки пети също, тотална пумия и самонадеяност без покритие. Снощи към 1 през ноща гледах филм за Гунди. Не съм фен на Левски, ама ЕВАЛА! И държание и приказки и другите хора какви неща казаха за него. Нашия, найш ли кога ще го стигне? Никога... Ще го помнят с балетните му стъпки пред Кличко. Извинете ме за офтопика.

:OT: На тебе специално знаеш, че няма как да се сърдя, щот съм ти фен... :winky: , НО вярвам, че хората се променят и Кубрат просто минава през различни етапи на съзряване според мен. В началото си мислеше че е непобедим и че морето е до колене, после Кличко го приземи. Грубо при тва. Стилиян Петров, Йордан Йовчев и Димитър Бербатов е ясно че няма да ги стигне никога, защото те са друго измерение, те са много по- от световни звезди дори! Кубрат не е нужно да е Стилиян или Данчо или Митко. Той си е себе си и заради това си има феновете. В моите очи сега той е по-зрял, по-фокусиран, знае какво е да си от другата страна... Това, че си говорят глупости го оставете. То всеки голям мач е така, докато го промотират и после всичко се оказва, че е било "просто бокс". Нали трябва да има зрелище за масата. Кариерата на Кубрат е още колеблива малко, точно както и на Григор Димитров, ту правят уникални мачове, ту се издънват брутално. За това мисля, че подкрепата е от съществено значение за да израстнат. Не бива да ги загърбваме, защото те го правят всичко това освен заради пари /много ясно/ и заради нас и когато ние ги загърбим и те се сриват психически...
Въпреки умората сляпо вярвам на хората...
Някъде до първата лъжа най-много втората...
И в суматохата гоних ехо към прехода,
Докато сумати хора се изгубиха във превода...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

Мнение от KPETEH » 05 Май 2016, 12:10

Не стаа въпрос да се сърдим, казах що не го харесвам. Не може да се очаква, че тряя да му симпатизираме само щото е Българин. Той е на 35 години и явно от тупаниците не съумява да съзрее. :mhihi: Сериозен ли си и с теб ще се отнасят сериозно... Пиис, аим аут :bchug:
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 05 Май 2016, 16:13

https://www.youtube.com/watch?v=a1wmlxvsdB0 :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Сипа му с възможно най-големия черпак :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 05 Май 2016, 16:51

madafaka_donkele написа:https://www.youtube.com/watch?v=a1wmlxvsdB0 :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Сипа му с възможно най-големия черпак :mhihi: :mhihi: :mhihi:

хахахаха :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320d & 322ci
Мечтае да кара: e30 с V8

Мнение от Silverlight » 05 Май 2016, 18:06

Гледах клип Чисора срещу Кличко и мога да кажа, че този направо ще пребие нашия. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 05 Май 2016, 18:49

Предлагат му черен кренвирш :mhihi:
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата