Pulev - Chisora КРАЙ!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: направо.
Мечтае да кара: настрани!
Детайли за колата: винаги на борд.

Re: Pulev - Chisora КРАЙ!

Мнение от Stahlblau » 10 Май 2016, 13:31

Така, така.. момчета.. чакайте сега. Тука говорим за ТЕЖКА категория. Тоя бил толуп, ония торба и т.н... Вие колко тежите? Имате ли представа колко е трудно да седиш на под 10% мазнини и да си над 105 кг.? И къде пише, че е задължително... Това е бокс, а не бодибилдинг. Емилианенко да не би да е на сикс пак?! Багата и той? Кейн Веласкес, Биг фут Силва, Тайсън Фюри дори? Това са бойни спортове, а не конкурс за красота. Мога да ви кажа даже, че добрия треньор, ще предпочете боксьора му е да е леко "замазан", за да се предпазва от контузии при разтежения. Доказано е тва, че един изчистен мускул е много по-предразположен към контузии от един леко замазнен.
Плюсове на Кубрат. Ръст! Играе им на ляв прав само, щото е ефективен - държи ги на страна. Чисора го би на ляв прав само дет се вика. Тва е и стила на Кличко ако се загледате. Големия минус на Кубрат е, че не е нокаутьор, но то това или се раждаш с него или не - с инстинкта да го "убиеш" тоя човек на ринга срещу тебе. Кубрат е техничен боксьор с добро движение на главата. Вижте го как изглеждаше след мача той и как изглеждаше Чисора. Това е показателното. Мача не беше никъв сплит десижън! Швейцареца е бил на бонбони нещо... Както и да е. Не забравяйте, че Пулев има една загуба само и то не от кой да е... Има над какво да работи. Кардиото му още не е каквото трябва да бъде. Има и друг момент. Той беше предпазлив, защото знае, че Чисора има сериозен удар и както се е развихрил в атака, така може и да го намери с някъв контра-ъперкът и да "угаси лампите". Пулев се би тактически, методтично и правилно и заслужено спечели.
Въпреки умората сляпо вярвам на хората...
Някъде до първата лъжа най-много втората...
И в суматохата гоних ехо към прехода,
Докато сумати хора се изгубиха във превода...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 10 Май 2016, 13:43

Това с мускулите и мазнините и в другата тема го говорихме. Има и едно интервю на Тайсън в което го питат дали мисли че би победил Кличко. Там той също обяснява за мускулите и релефа.

Stahlblau написа:Кубрат е техничен боксьор с добро движение на главата.

Не му знам главата ама го погледни в краката и го сравни с Кличко, Поветкин или Хей. Нашия все едно си му обул букагии, дето ги слагат на магаретата за да не правят големи крачки.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: направо.
Мечтае да кара: настрани!
Детайли за колата: винаги на борд.

Мнение от Stahlblau » 10 Май 2016, 13:55

Да, за краката съм съгласен и там има какво да се бачка :yes:

Кличко не може да бъде сравнен с нито един боксьор. Даже мисля, че ще вземе реванша с Фюри! Кубрат не е от неговата лига просто. Но не забравяйте и че тва е човек, който може да си позволи всичко! Има 5 готвача и 3 физиотерапевта, които ходят след него където и да отиде, намират му най-добрите спаринг партньори, яде най-добрата храна, пие най-добрите суплементи и ред други работи... А, и най-важното: той роден нокаут артист! Природа пичове... ;)
Въпреки умората сляпо вярвам на хората...
Някъде до първата лъжа най-много втората...
И в суматохата гоних ехо към прехода,
Докато сумати хора се изгубиха във превода...

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 320d

Мнение от vixx » 10 Май 2016, 15:32

В тая тема обаче има няколко човека дето им чета коментарите и припадам :bowdown:
От схеми с уредени мачове, през как били равни двамата, Чисора защо стоял в ъгъла и чакал, мача е спечелен благодарение на десния на Пулев, та чак до това, че кубрат бил мазен.
Никого не искам да обидя.

Кубрат си игра съвсем ОК, даже това му беше един от по-интересните мачове. Вече дали да сме горди с него... всеки сам си решава.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каручки

Мнение от horhef » 10 Май 2016, 16:16

Поговорката за казана и Българите се потвърждава за пореден път. То кой ли не беше плют Григор, Бербатов, че даже и Топалов. Ама такава си ни е психологията - "Най-обичам да мразя" Какъв бил що бил лично мен не ме интеренсува. Щом има победи и е на световно ниво. За малка страна като нашата това си е огромно постижение. Когато не харесвам даден спортист или някаква личност, просто не се занимавам да го коментирам.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 10 Май 2016, 16:20

Казват Пулев изкарал от мача с Кличко към милион, от тоя мач 450к. Незнам кво му пречи да си наеме 10 готвача, 5 диетолога и през месец да е на лагер в Алпите. Ма тц...не става. Отделно въобще ама въобще не ми сравнявайте емемейците с профибоксьорите. Задължително е спазването на килограмите и да, Пулев е мазен и да - огромен минус е това! Сравни му BMI индекса, с който и да е в топ 10 в неговата категория и ще видите, че нащо момче си е затлъстяло. Що това мега животно Уайлдър като е 201см държи между 99 и 104 килограма на мачовете, а? И направо ги убива, изкарват ги с носилка...щото незнае сигурно, че трябва да е мазничък като Емилианенко. На Пулев всичко му е объркано, това момче няма нито треньор, нито диетолози, нито сериозен екип зад гърба си, нито някакъв талант, абсолютно не е за тая категория, бие си само ляв десен както го е тренирал Таков. Само сърце има признава му се. И огромен късмет, че се намира там където е сега.
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 10 Май 2016, 16:49

Тоя треньора му ми заприлича на Хитлер по речите които му изнасяше на почивките. Баси гадният език :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Seaboy » 10 Май 2016, 21:02

E34 написа:Казват Пулев изкарал от мача с Кличко към милион, от тоя мач 450к. Незнам кво му пречи да си наеме 10 готвача, 5 диетолога и през месец да е на лагер в Алпите. Ма тц...не става. Отделно въобще ама въобще не ми сравнявайте емемейците с профибоксьорите. Задължително е спазването на килограмите и да, Пулев е мазен и да - огромен минус е това! Сравни му BMI индекса, с който и да е в топ 10 в неговата категория и ще видите, че нащо момче си е затлъстяло. Що това мега животно Уайлдър като е 201см държи между 99 и 104 килограма на мачовете, а? И направо ги убива, изкарват ги с носилка...щото незнае сигурно, че трябва да е мазничък като Емилианенко. На Пулев всичко му е объркано, това момче няма нито треньор, нито диетолози, нито сериозен екип зад гърба си, нито някакъв талант, абсолютно не е за тая категория, бие си само ляв десен както го е тренирал Таков. Само сърце има признава му се. И огромен късмет, че се намира там където е сега.

Не исках да се включвам в темата защото половината са изписали няма такива тъпотии и са толкова далеч от бокса, че просто показват тъжната българска черта бъди разбирач, пък макар и реално на базата на никакви познания. Но ти Е34 се пишеш че го разбираш бокса, та на теб ще ти отговоря, щото и твоя пост е доста далеч от иситната. 1ва грешка доста над милион изкара от мача с Владимир. 2ро нямаш грам идея какво означава думата затлъстял, малко е офтопик, но ми е интересно надхвъляш ли 75кг? Но да се върнем на темата със затлъстяването на Кубрат викаш да го сравним с топ 10, ок. И ще направя извадка от 5те големи ранклисти че не е 1 и конкретен топ 10 си е условно. Сравняваме с Фюри, Поветкин, Ортиз, Стивърн, Браун, Руиз, Чагаев, Устинов, Чисора, Окуендо, Дюпа, всички тия са в топа и какво излиза твърдението ти гори? Или всичките тия са на вени и фибри. А пропуснах че е задължително спазването на килограрамите, поздрави от Тайсън Фюри и последната пресконференция с Кличко. Да естествено в листата са Владимир, AJ, Джекингс и сравнено с тях Кубрат има по-висок BMI, но все пак каза с който и да е. Уайлдър е генетично слаб и малък за актуалната тежка. Я кажи кой е победил че е мега животно, освен Стивърн, който не го класирам и аз и хората много над Чисора и след последния му мач Дюпа даде заявка да се приема за сериозен опонент победен от Уайлдър? Смисъл да Америка е зад него, градят си шампион, хайпа е на лице, за мен и качества има и ми е интересен, но кой е победил че е мега животно пък Кубрат за нищо не става? Понеже правилно анализираш че за нищо не става Кубрат и щаба му, да ги приемем за късметлии. Та ти колко претендента за световна титла изкара последните години или нямаш късмет? А другите където имат право на мнение, всеки го има, но не съм съгласен че е редно да се обиждат хората, а реално и да не им се признават успехите. Щото тва с шишак и така нататък на 4 очи няма да го кажете така. Странно и защо си изказвате постояно мнението по теми, които грам не разбирате пък и им се дразните. Защо се тормозите? Аз например нищо не разбирам от футбол, нито гледам, нито практикувам, нито ме вълнува. Ами не виждам как да изкажа мнение, като нямам грам понятие от темата. Смисъл виждам, но ще сътворя някоя тъпотия като това с уредения мач. Пича къде имал съмнениям, пък после видял коефициента и вече бил сигурен. Ами като си сигурен по-богат ли си с 25-30% от деня преди мача? Как става този коефициент разправя, лесно в сегашната тежка, където е наложен стила на Владимир ляв, клинч, ляв, клинч качествата на Кубрат са по-вероятни при добра стратегия да победят тези на Чисора. Е стратегията я видяхме, грозен бокс реално, но в тези години приет за ефективен. Аз не знаех че е уреден и все пак спечелих пари, защото всеки следящ спорта би дал шанса на Кубрат. Трябваше му оцеляване от силни удари(над което все още има да работи за да не ги получава, но генетично коравата глава върши работа срещу Чисора), ляв прав, дистанция или клинч и кардио. Така да си добута до съдийско и го направи, почти на всички им беше ясно и че ще е грозен мач и без КО, защото имаме ефективен боксьор без сила на удара, срещу бавен удряч с мега корава глава. Колкото до стила, ами не ми харесва, ако не ми беше сънародник нямаше да му гледам мачовете. Мини Владимир и Фюри, без силата на първия и размерите на втория. Но понеже е от малка държава, с много по-ограничени ресурси, постиженията му са достойни за уважение, а не присмех.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 10 Май 2016, 21:34

Аз пак да кажа, че никой не му се е смял на постиженията а на изказванията.

Това, че сме от малка държава не виждам какво ни пречи на спортистите. Как тъй във фалиралия комунизъм имахме една Стефка Костадинова с неподобрените още 209см. Йорданка Донкова с 12.21. Иванка Христова, Стефка Йорданова, Светла Златева, Йорданка Благоева, Антоанета Тодорова, Гинка Загорчева. Все олимпийски и световни шампиони и рекордьори?

А Иван Иванов, Борислав Гидиков, Севдалин Маринов, Минчо Пашов, Янко Русев, Нораир Нурикян, Андон Николов, Йордан Биков, Милен Добрев, Наум Сулейманов, Антонио Кръстев.. 30 години вече не се намира кой да изтласка тия 216кг.

Това са само олимпийските и световни шампиони в два от спортовете (три, ако броим копието извън леката атлетика). Ако сложим и още 12-13 олимпийски шампиони по борба. Още толкова сребърни и бронзови медалисти. Ами плуване, спортна стрелба, гимнастика и т.н..?

Що никой от тях не се е бил някога в гърдите, че е от малка страна и се бори със световната спортна мафия?

Отделно няма кой да се прекланя пред някой за това, че по телевизията се загърнал в знамето, а като си дойде тук нон-стоп е замесен в кръчмарски побоища.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330d CBR 600RR
Мечтае да кара: F82 ,S1000RR

Мнение от xerial » 10 Май 2016, 21:49

bum_bum написа:Аз пак да кажа, че никой не му се е смял на постиженията а на изказванията.

Това, че сме от малка държава не виждам какво ни пречи на спортистите. Как тъй във фалиралия комунизъм имахме една Стефка Костадинова с неподобрените още 209см. Йорданка Донкова с 12.21. Иванка Христова, Стефка Йорданова, Светла Златева, Йорданка Благоева, Антоанета Тодорова, Гинка Загорчева. Все олимпийски и световни шампиони и рекордьори?

А Иван Иванов, Борислав Гидиков, Севдалин Маринов, Минчо Пашов, Янко Русев, Нораир Нурикян, Андон Николов, Йордан Биков, Милен Добрев, Наум Сулейманов, Антонио Кръстев.. 30 години вече не се намира кой да изтласка тия 216кг.

Това са само олимпийските и световни шампиони в два от спортовете (три, ако броим копието извън леката атлетика). Ако сложим и още 12-13 олимпийски шампиони по борба. Още толкова сребърни и бронзови медалисти. Ами плуване, спортна стрелба, гимнастика и т.н..?

Що никой от тях не се е бил някога в гърдите, че е от малка страна и се бори със световната спортна мафия?

Отделно няма кой да се прекланя пред някой за това, че по телевизията се загърнал в знамето, а като си дойде тук нон-стоп е замесен в кръчмарски побоища.

:clap: :clap: :yes:
Изображение Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Seaboy » 10 Май 2016, 22:35

bum_bum по никакъв начин не визирам твойте коментари. Всяко мнение подкрепено с познание по материята го уважавам, дори да не съвпада с мойто. Преди 89та държавата е удряла сериозно рамо на спорта, сега не знам запознати ли сте какво се случва във всички федерации общо взето, положението е плачевно. Поведение извън ринга при боксьори няма какво да търсим. Да дразнещо е че му правят ПР на добрия смирен примерен човек, но това се дължи на неадекватните ни медии и факта че спортист от неособено популярен спорт се представя добре. Маса журналисти бълват оптимистични неща без покритие, народа се радва и така. И все пак бойща по дискотеки и т.н., за мен нямат общо със спортни постижения, а и боксьорите са си по-особени. Не е същото като обикновен чиновник. Ето в темата споменахте Кхан и Канело като пример за бокс. От тази двойка в CVто на Амир има няколко пъти отнемана книжка заради превишена скорост, пиянски изпълнения, не по-слаби от на нашия и катастрофа на градско с 90 при която откъсва крака на пешеходец. 2 години по-късно въпросния човек си умира в тях, като жена му обвинява за това катастрофата, осакатяването и последвалата депресия. Канело на 17 забременява и заразва момиче, има арест за нелегално оръжие и за побой и телесна повреда. Ако се заинтересувате в топ 100 на бокса огромен процент ще излязат доста по-проблемни от нашия, но масово българи са им почитатели, а пък съдят Кубрат за дискотечни простотии. Другото тъпо е че голяма част от съдещите го за тези неща, като пийнат и не са по-различни. Конфликтност и желание да покажеш някво псевдо мъжество са си типични за балканите. Освен това естествено никой не те кара да се възхищаваш на някой, но реално човека има и личностни качества. Всички едва ли не го хранят че е псевдо патриот, но не прие да се бие с немско гражданство, а гаранция щеше да е по-изгоден избор. Другото похвално е запата, която направи. Малко са местата в момента, където талантливи деца могат да тренират безплатно. Нямам какво повече да пиша защото не целя няква защита и налагане на мнение, а просто споделям че за мен не е редно "шишака", "а дано го пребият", "няма шанс с Чисора"(нищо че даже нямат идея кой е Чисора, гледали там мача с Витали, знаят че Кличко е име и им е ясна работата), "нашия би, нагласен мач", "ако не беше нагласен, няма как да бие". Като доводите на тези хора са, кога сте видяли нисък боксьор да удря високия в тялото и че 110 кг човек, които никога не е бил известен с кардиото си, нямало как да седи и бездейства в късните рундове, нищо че е отнесал и 100 прави в главата от 113кг опонен, с реално топ 3 ляв прав в категорията.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alX3m » 11 Май 2016, 1:13

bum_bum написа:Що никой от тях не се е бил някога в гърдите, че е от малка страна и се бори със световната спортна мафия?

Щото никой от тях не е имал договор за 7 цифрена сума, който малко или много, пряко или непряко е обвързан с тв права, рейтинги и т.н... ако ме разбирате накъде бия :mhihi: :winky: Същото беше и с Чисора и Сашо Боксьора от Дупница... нещо не си бяха напълнили залата май :mhihi: Щяло да има наказания... бич плийззз :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 11 Май 2016, 10:24

Като станало въпрос за излагаций : https://www.youtube.com/watch?v=Kqny6e_YSrA

лец гол чемп :mhihi:
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 11 Май 2016, 11:26

Витанов написа:Като станало въпрос за излагаций : https://www.youtube.com/watch?v=Kqny6e_YSrA

:OT: Туй животно наречено Български правопис няма научаване ей. Излагаций трябва да е някакъв Римски император, но в клипа към линка не се споменава нищо за него :dunno:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 11 Май 2016, 12:09

Larbi написа:
Витанов написа:Като станало въпрос за излагаций : https://www.youtube.com/watch?v=Kqny6e_YSrA

:OT: Туй животно наречено Български правопис няма научаване ей. Излагаций трябва да е някакъв Римски император, но в клипа към линка не се споменава нищо за него :dunno:

Що не се върнеш да прочетеш темата отново може и още правописни грешки да намериш лелче :dunno:
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата