Windows Phone/Windows 10 Mobile/Windows 10/ Windows Insiders

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Re: Windows Phone/Windows 10 Mobile/Windows 10/ Windows Insi

Мнение от Leon » 11 Май 2016, 11:08

Порових се из настройките и дадох достъп на аутлука до всичко (което намерих). Мейлът е настроен с IMAP сървър, не е през exchange опцията, така го направиха it-та ни. Сега не иска постоянно пароли, мейлите пристигат, само с прикачените файлове има проблем. Като ми остане малко време, ще се поровя из уиндоус форумите, ако не го реша, ще премахна акаунта и отначало с ваша помощ :yes:
Never mistake motion for action...

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 16 Авг 2016, 17:49

Я, почти съм по темата..
Моля ви дайте акъл за 650 Лумия с две карти -най-най-най много ме интересува дали е надежден?
И на второ място дали е ОК-ско FM радиото?
По предните два показателя HTC то ми беше зле :no: ,специално радиото-пълна скръб :banghead:

AAa, също и какво мислите за LUMIA 640 XL като негова алтернатива? :paranoid:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 16 Авг 2016, 19:11

Bogat-Beden написа:Я, почти съм по темата..
Моля ви дайте акъл за 650 Лумия с две карти -най-най-най много ме интересува дали е надежден?
И на второ място дали е ОК-ско FM радиото?
По предните два показателя HTC то ми беше зле :no: ,специално радиото-пълна скръб :banghead:

AAa, също и какво мислите за LUMIA 640 XL като негова алтернатива? :paranoid:

За 650 не мога да кажа нищо,но 640 го ползвам от година и нещо и е железен.Нито ми е забивал,нито каквито и да е други проблеми,а със самсунга преди това беше мъка...Батерията издържа спокойно деня,при положение,че почти не затварям :mhihi:
Радиото не съм го ползвал никога.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 16 Авг 2016, 20:14

Благодаря ти за мнението,колега :yes: Дано не ти създава и занапред никакви грижи!
Вероятно няма никакво значение,но с 1 или 2 СИМ карти си? 5" или 5,7" екран (XL модификацията)?
Доколкото поразбрах, 640 не е по-бавен от 650,дисплеят малко изоставал -на 650- е OLED -демек яката ра'ута :lol: -хареса ми ,че според ревюто се вижда добре и на несилна слънчева светлина-нещо,което определено не мога да кажа за сегашния ми тел :help:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от (bubsa) » 16 Авг 2016, 20:18

Bogat-Beden написа:Благодаря ти за мнението,колега :yes: Дано не ти създава и занапред никакви грижи!
Вероятно няма никакво значение,но с 1 или 2 СИМ карти си? 5" или 5,7" екран (XL модификацията)?
Доколкото поразбрах, 640 не е по-бавен от 650,дисплеят малко изоставал -на 650- е OLED -демек яката ра'ута :lol: -хареса ми ,че според ревюто се вижда добре и на несилна слънчева светлина-нещо,което определено не мога да кажа за сегашния ми тел :help:

С 2 сим карти е,но втората така и не намерих време да я сменя с малка и си стои в добрата стара нокия с фенер :mhihi: Не ми е хл,но и така ми дразни в джоба.Като бързина ми е напълно достатъчен,камерата не е лоша,а дисплея е наистина ок.

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 16 Авг 2016, 21:23

Мерси още веднъж!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Leon » 17 Авг 2016, 9:43

(bubsa) написа:Като бързина ми е напълно достатъчен,камерата не е лоша,а дисплея е наистина ок.

Май имаме различни телефони, защото 650-та е един от най-бавните смартфони, които съм виждал. А пък тръгнеш ли да браузваш, чакането е като за рейс на селска спирка... Проблемите с тъпия аутлук, за който няма алтернатива в магазина, няма да ги коментирам, но не може да се разчита на него. За дисплея съм съгласен, екстра е, телефонът е елегантен, камерата е ОК, но дотам. Аз лично приключих с уиндоус. Високият клас може и да са хубави, но се съмнявам. Ако някой го иска, ще го пусна да се продава тези дни, почти нов, от Теленор.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от (bubsa) » 17 Авг 2016, 9:52

Моя е 640.Предполагам,че на някой с големи изисквания няма да му хареса,но според мен си е ОК.
Достатъчно ми е да не ми забива и батерията да ми издържа един ден.Дори след година и няколко месеца си държи.
Бързината на телефона ме устройва и не мисля,че е бавен каквото и да правя.

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от v_p_m » 18 Авг 2016, 7:12

Koлеги какво стана с 10-ката ще я има ли или не ,за лумия 830.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E53 4.8, X6 2008 и X5 2011 5.0i
Мечтае да кара: новата М X5 ...
Детайли за колата: всичките са манияяяяяяяя....

Мнение от vlado6669 » 18 Авг 2016, 10:31

Аз съм с една 630 с две карти на повече от 2 години, липсва ми само отключването на тела с две почуквания по екрана и светкавицата, защото не ми бачка програмката за фенерчето. И една 640 с 1 карта от повече от година, на нея нищо не и липсва според мен, за тези пари е перфектния телефон и максималния поносим размер за носене в джоб. Воден от принципа " щом работи добре, не се пипа", дори и да дойде ъпдейт за 10 не мисля да го инсталирам :OT: :)

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 18 Авг 2016, 19:53

Сложих парата в джЕба и днесча след раута се затичах към Техномаркет,по-специално бул.Владимир Вазов.
Обстановката в този магазин си е тотално депресираща,още преди да влезеш..А като влезеш,само ти се засилва усещането..Къкто и да е,намерих 650ката,докато я хвана в ръка -и се отлепи задния капак..(Четох за това в WIn форума..) Отскочих после до Технополис-там имаше черна и бяла (над 80 процента от телефоните бяха с паднала батерия,не можеш нищо да разгледаш :dunno: ).И черната и бялата-само докато ги дръпнеш от стойката и задния капак пада целият... :help: Имам чувството,че екрана трябва да се натиска силно.. :roll:
С една дума-отказах се категорично,май ще скоча на някакъв китаец,пък... :dunno:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46, G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: M54B22
B48B20

Мнение от streetz » 19 Авг 2016, 9:43

Leon написа:
(bubsa) написа:Като бързина ми е напълно достатъчен,камерата не е лоша,а дисплея е наистина ок.

Май имаме различни телефони, защото 650-та е един от най-бавните смартфони, които съм виждал. А пък тръгнеш ли да браузваш, чакането е като за рейс на селска спирка... Проблемите с тъпия аутлук, за който няма алтернатива в магазина, няма да ги коментирам, но не може да се разчита на него. За дисплея съм съгласен, екстра е, телефонът е елегантен, камерата е ОК, но дотам. Аз лично приключих с уиндоус. Високият клас може и да са хубави, но се съмнявам. Ако някой го иска, ще го пусна да се продава тези дни, почти нов, от Теленор.

Какъв имейл искаш да настроиш? Exchange, gmail ..? Аз съм с 630, настройвал съм и на 535 и 930 - никакви ядове с аутлука и служебната поща. Цъкни на отметката за SSL сертификата. Ако е по-старичък exchange-a може да пробваш през разширени настройки да си въведеш всичко. С gmail пък съвсем няма какво да се обърка.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Leon » 22 Авг 2016, 9:11

Bogat-Beden написа:Сложих парата в джЕба и днесча след раута се затичах към Техномаркет,по-специално бул.Владимир Вазов.
Обстановката в този магазин си е тотално депресираща,още преди да влезеш..А като влезеш,само ти се засилва усещането..Къкто и да е,намерих 650ката,докато я хвана в ръка -и се отлепи задния капак..(Четох за това в WIn форума..) Отскочих после до Технополис-там имаше черна и бяла (над 80 процента от телефоните бяха с паднала батерия,не можеш нищо да разгледаш :dunno: ).И черната и бялата-само докато ги дръпнеш от стойката и задния капак пада целият... :help: Имам чувството,че екрана трябва да се натиска силно.. :roll:
С една дума-отказах се категорично,май ще скоча на някакъв китаец,пък... :dunno:

Моят капак едва го свалям, не знам какви са тези дето си падат сами...
streetz написа:Какъв имейл искаш да настроиш? Exchange, gmail ..? Аз съм с 630, настройвал съм и на 535 и 930 - никакви ядове с аутлука и служебната поща. Цъкни на отметката за SSL сертификата. Ако е по-старичък exchange-a може да пробваш през разширени настройки да си въведеш всичко. С gmail пък съвсем няма какво да се обърка.

Не го знам какъв е служебния, но категорично отказва да изпраща мейли от телефона. Пробвах с андроид - същата работа. Праща ги само от вътрешната мрежа в офиса. Явно е някаква драма със сертификатите и ай ти колегите не можаха да се оправят. Добре че си кътам блекберито в шкафа, с него проблеми не съм имал. Малък дисплей и няма кирилица, но поне върши работа.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 318i 98
Мечтае да кара: Електромобил...

Мнение от vavilon » 22 Авг 2016, 9:21

Bogat-Beden написа:Сложих парата в джЕба и днесча след раута се затичах към Техномаркет,по-специално бул.Владимир Вазов.

Капаците си падат на всички телефони. ;) Понеже са вързани и при всяко отлепяне от стойката, познай какво се случва. 650 е хубав телефон, като за тази цена е идеален. :yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от v_p_m » 01 Апр 2017, 8:28

"Facebook и Messenger повече не поддържат старите версии Windows и Windows Phone" ,при мен Messenger-а стана неизползваем . Въпроса е какво правим сега ?

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата