Android,телефони,проблеми и подобни!
Модератор: Общи модератори
Re: Android,телефони,проблеми и подобни!
компактните Z3 са изчезнали навсякъде, явно не само аз ги търся
Z5 и те са на свършване, обаче много квадратни са ги направили, така че ще търся Z3 - поне малко да прилича на айфон
Z5 и те са на свършване, обаче много квадратни са ги направили, така че ще търся Z3 - поне малко да прилича на айфон

- nqmam_bmw
- Потребител
-
- Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;
Така, как да се преборя (ако е възможно) с "Location service error" на Huawei Mate S? 

Пробвай това " Settings > Location Services and try turning it OFF and back ON."
Пише, че оправяло нещата
Пише, че оправяло нещата

- nqmam_bmw
- Потребител
-
urukhai написа:Пробвай това " Settings > Location Services and try turning it OFF and back ON."
Пише, че оправяло нещата
Пробвах го преди 2 дни ама нищо не оправи.

- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
© написа:Трябва ми андроид телефон, преди да съм се заровил из форумите, някой може ли да ми даде повече информация за z3/z5 compact - някакви софтуерни проблеми, време на работа, а също за андроида - дали е много далече от чистия или е напудрен от сони?
Дайте някакво друго предложене за минимални размери и андроид над 5?
Ако още не си купил телефон и ти си дават малко повече пари взимаш Samsung S6 edge/S6. Дисплея е такъв какъвто търсиш, прекрасна изработка, батерия, хардуер, работа с телефона и т.н. Лично съм го имал и препоръчвам.
Ако не ти се дават толкова пари и пак искаш хубав телефон, ти препоръчвам това:
https://www.xiaomiforsale.com/en/phones/245-mi-4c-32gb.html
Намират се в европейски склад (Чехия мисля), идват за 5-6 дена на адреса ти, не дължиш никакви други такси. Няколко приятели си купиха от тук и са супер доволни. Телефона пак покрива всички твой изисквания.
В момента ползвам телефон от марката, сменил съм доста телефони....като съотношение цена/качество Xiaomi няма кой да ги бие в момента.
Съвет от мене, бягай възможно по далече от телефон с марка Sony....проблемите със смартфоните на Sony ще са по често от ходене до тоалетна на мъж имащ проблеми с простатата

Аз вече взех Z3 compact най-вече заради батерията, но като цяло съм доволен. В ГСМарена дават 101 часа, което е някъде по върховете на класацията. Съзнателно избягнах z5 compact, защото въпреки по-мощния процесор и т.н. батерията издържа по-малко. Други телефони не съм гледал, защото все пак исках да е близо по размери до 5s, а до това се доближават само тези двата.
Ще видим какви проблеми ще изникнат, но за момента работи много стабилно. Издържа един ден без зареждане, което е най-важното
Ще видим какви проблеми ще изникнат, но за момента работи много стабилно. Издържа един ден без зареждане, което е най-важното
Извинявам се предварително че не е точно по темата но понеже се включват разбиращи тук да попитам .Таблет самсунг таб на 5 месеца не чете външна карта ,та да го водя ли по гаранция или мога да пробвам сам да се справя по някакъв начин.Вече го нулирах 2 пъти все същото е с две различни карти по 16Гб дето работят на друго устройство.Благодаря и честит празник.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Какво значи не чете ? Не ги вижда изобщо или какво ? Какво значи занулен 2 пъти ? Фабрични настройки или какво е това ? Съответно най лесната проверка ако картата е от тип подходящ за устройството да се пробва на друго устройство - телефон фотоапарат или лаптоп за да се установи гарантирано че няма проблем с тая карта . Сам няма какво да направиш , сервиз най добре .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
Да да поясня,картата е micro SD HC 16GB и таблета въобще не я намира.Пробвах е на друго устройство и там всичко е наред.Явно четеца не работи или каквото е там.Ще ходя на сервиз както се оказва.Таблета е галакси таб про 10" 2015, 800лв пълно дърво но ми трябваше за дете и съответно без външна карта не е дост за игрите.
- Denmark
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
пробвай да форматираш картата (през компютъра ти) и тогава виж дали таблета я разпознава.
с какъв андроид е другото устройство, което я е намерло?
с какъв андроид е другото устройство, което я е намерло?

Вече я форматирах няколко пъти.Първо на лаптоп с уиндоус10 и после на андроид 5 и 6 .Нямаше ефект.Благодаря за отзивите.Утре на сервизаще покаже.
- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525д 2001
- Мечтае да кара: F13 с М буквичка.
От няколко дни минах към 4G на Виваком, обаче телефона започна да набира номера от указателя доста по бавно. Някой има ли представа дали може да се оправи от някъде или е нормално към момента, защото от виваком ми казаха че мрежата била още в тестов период?
- nqmam_bmw
- Потребител
-
Аз съм на 4G (от 2 месеца) на същия оператор и просто нямам никакви оплаквания от покритие в града или нещо друго, а нетът ми е една идея по-бърз. 

- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
DiMIcha84 написа:От няколко дни минах към 4G на Виваком, обаче телефона започна да набира номера от указателя доста по бавно. Някой има ли представа дали може да се оправи от някъде или е нормално към момента, защото от виваком ми казаха че мрежата била още в тестов период?
Дай му Reset Network Settings и виж как ще се държи.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Имам 2 годишен ХТЦ300 Desire,не е в гаранция веке.От седмица ми дава Android спря да работи,върнах заводските настройки,пак ме нервира..Та се чудя едноsambeto написа:Ако не ти се дават толкова пари и пак искаш хубав телефон, ти препоръчвам това:
https://www.xiaomiforsale.com/en/phones/245-mi-4c-32gb.html
Намират се в европейски склад (Чехия мисля), идват за 5-6 дена на адреса ти, не дължиш никакви други такси. Няколко приятели си купиха от тук и са супер доволни.
КСяуми като това горното или нещо друго до 300 лъва с 2 изисквания -да е надежден и ако може да е поне 5 инча,харесва ми с по-голя екран (таблети НЕ харесвам обаче)
Благодаря предварително
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"