Android,телефони,проблеми и подобни!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Слави
Аватар

Re: Android,телефони,проблеми и подобни!

Мнение от © » 16 Май 2016, 17:13

компактните Z3 са изчезнали навсякъде, явно не само аз ги търся
Z5 и те са на свършване, обаче много квадратни са ги направили, така че ще търся Z3 - поне малко да прилича на айфон :mhihi:

Потребител
Аватар
Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;

Мнение от nqmam_bmw » 19 Май 2016, 7:40

Така, как да се преборя (ако е възможно) с "Location service error" на Huawei Mate S? :roll:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от urukhai » 19 Май 2016, 16:39

Пробвай това " Settings > Location Services and try turning it OFF and back ON."
Пише, че оправяло нещата :)

Потребител
Аватар

Мнение от nqmam_bmw » 19 Май 2016, 18:35

urukhai написа:Пробвай това " Settings > Location Services and try turning it OFF and back ON."
Пише, че оправяло нещата :)

Пробвах го преди 2 дни ама нищо не оправи. :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 22 Май 2016, 19:23

© написа:Трябва ми андроид телефон, преди да съм се заровил из форумите, някой може ли да ми даде повече информация за z3/z5 compact - някакви софтуерни проблеми, време на работа, а също за андроида - дали е много далече от чистия или е напудрен от сони?
Дайте някакво друго предложене за минимални размери и андроид над 5?

Ако още не си купил телефон и ти си дават малко повече пари взимаш Samsung S6 edge/S6. Дисплея е такъв какъвто търсиш, прекрасна изработка, батерия, хардуер, работа с телефона и т.н. Лично съм го имал и препоръчвам.
Ако не ти се дават толкова пари и пак искаш хубав телефон, ти препоръчвам това:
https://www.xiaomiforsale.com/en/phones/245-mi-4c-32gb.html
Намират се в европейски склад (Чехия мисля), идват за 5-6 дена на адреса ти, не дължиш никакви други такси. Няколко приятели си купиха от тук и са супер доволни. Телефона пак покрива всички твой изисквания.
В момента ползвам телефон от марката, сменил съм доста телефони....като съотношение цена/качество Xiaomi няма кой да ги бие в момента.
Съвет от мене, бягай възможно по далече от телефон с марка Sony....проблемите със смартфоните на Sony ще са по често от ходене до тоалетна на мъж имащ проблеми с простатата :mhihi:

Слави
Аватар

Мнение от © » 22 Май 2016, 20:13

Аз вече взех Z3 compact най-вече заради батерията, но като цяло съм доволен. В ГСМарена дават 101 часа, което е някъде по върховете на класацията. Съзнателно избягнах z5 compact, защото въпреки по-мощния процесор и т.н. батерията издържа по-малко. Други телефони не съм гледал, защото все пак исках да е близо по размери до 5s, а до това се доближават само тези двата.

Ще видим какви проблеми ще изникнат, но за момента работи много стабилно. Издържа един ден без зареждане, което е най-важното

ентусиаст
Аватар
Кара: –ше Е60 530 d

Мнение от memorex » 24 Май 2016, 21:19

Извинявам се предварително че не е точно по темата но понеже се включват разбиращи тук да попитам .Таблет самсунг таб на 5 месеца не чете външна карта ,та да го водя ли по гаранция или мога да пробвам сам да се справя по някакъв начин.Вече го нулирах 2 пъти все същото е с две различни карти по 16Гб дето работят на друго устройство.Благодаря и честит празник.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 24 Май 2016, 21:32

Какво значи не чете ? Не ги вижда изобщо или какво ? Какво значи занулен 2 пъти ? Фабрични настройки или какво е това ? Съответно най лесната проверка ако картата е от тип подходящ за устройството да се пробва на друго устройство - телефон фотоапарат или лаптоп за да се установи гарантирано че няма проблем с тая карта . Сам няма какво да направиш , сервиз най добре .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ентусиаст
Аватар

Мнение от memorex » 24 Май 2016, 22:16

Да да поясня,картата е micro SD HC 16GB и таблета въобще не я намира.Пробвах е на друго устройство и там всичко е наред.Явно четеца не работи или каквото е там.Ще ходя на сервиз както се оказва.Таблета е галакси таб про 10" 2015, 800лв пълно дърво но ми трябваше за дете и съответно без външна карта не е дост за игрите.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 Touring

Мнение от Denmark » 24 Май 2016, 22:36

пробвай да форматираш картата (през компютъра ти) и тогава виж дали таблета я разпознава.

с какъв андроид е другото устройство, което я е намерло?
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от memorex » 24 Май 2016, 23:35

Вече я форматирах няколко пъти.Първо на лаптоп с уиндоус10 и после на андроид 5 и 6 .Нямаше ефект.Благодаря за отзивите.Утре на сервизаще покаже.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525д 2001
Мечтае да кара: F13 с М буквичка.

Мнение от DiMIcha84 » 10 Юли 2016, 20:05

От няколко дни минах към 4G на Виваком, обаче телефона започна да набира номера от указателя доста по бавно. Някой има ли представа дали може да се оправи от някъде или е нормално към момента, защото от виваком ми казаха че мрежата била още в тестов период?
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от nqmam_bmw » 10 Юли 2016, 20:59

Аз съм на 4G (от 2 месеца) на същия оператор и просто нямам никакви оплаквания от покритие в града или нещо друго, а нетът ми е една идея по-бърз. :yes:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Мнение от DigitalExile » 10 Юли 2016, 21:02

DiMIcha84 написа:От няколко дни минах към 4G на Виваком, обаче телефона започна да набира номера от указателя доста по бавно. Някой има ли представа дали може да се оправи от някъде или е нормално към момента, защото от виваком ми казаха че мрежата била още в тестов период?

Дай му Reset Network Settings и виж как ще се държи.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 20 Юли 2016, 20:39

sambeto написа:Ако не ти се дават толкова пари и пак искаш хубав телефон, ти препоръчвам това:
https://www.xiaomiforsale.com/en/phones/245-mi-4c-32gb.html
Намират се в европейски склад (Чехия мисля), идват за 5-6 дена на адреса ти, не дължиш никакви други такси. Няколко приятели си купиха от тук и са супер доволни.
Имам 2 годишен ХТЦ300 Desire,не е в гаранция веке.От седмица ми дава Android спря да работи,върнах заводските настройки,пак ме нервира..Та се чудя едно
КСяуми като това горното или нещо друго до 300 лъва с 2 изисквания -да е надежден и ако може да е поне 5 инча,харесва ми с по-голя екран (таблети НЕ харесвам обаче)
Благодаря предварително
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата