Уиндоус 10 - Необходим ли ми е ?
Модератор: Общи модератори
- terziev
- младши ентусиаст
-
- Кара: mega10B18
Re: Уиндоус 10 - Необходим ли ми е ?
много съм доволен от 10-ката ползвам я вече повече от 7-8 месеца, почти всичките ми машини вече са на 10, работи много по бързо от 7-ца дори и на стари машини със 2г рам.. много яко оперира със pagefile, все още не съм намерил софтуер който да не е тръгнал на 10-ка.. а 10-ка със ссд направо хварчи.. много ме кефи win+x бутон комбинацията.. нещото което ме дразни е, че не до сега не съм намерил начин, виндолса и default input language да са различни... ама не съм и се мъчил много
ps: папка линдовс.олд се маха, чрез disk cleanup
ps: папка линдовс.олд се маха, чрез disk cleanup
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка

Изобщо нямам намерение да захващам даже , чиста инсталация на 10ка на 2 настолни и 2 лаптопа - със всичките приложения минимум 2 дена плюс неизвестен брой още проблеми с драйвери и други хемороиди . При положение че вероятно ще удължат подръжката на 7цата с още 5 години .....
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Днеска сутринта го пуснах да се инсталира и като се прибрах преди малко беше готов
Първи впечатления. Доста ненатрапчив. Все едно съм инсталирал някакъв нов skin на седмицата. Не ми набутва постоянно интернет експлорър пред очите. Всичко си е там където си го оставих, дори букмаркове, запаметени пароли. Само ми е тъпо, че влц ми беше дефолт плейъра, сега е проявил самоинициатива и ми отваря всичко с медията. Тези дни ще кажа повече
@Vra4anin поста ти ме заинтригува, само заради теб го направих

Първи впечатления. Доста ненатрапчив. Все едно съм инсталирал някакъв нов skin на седмицата. Не ми набутва постоянно интернет експлорър пред очите. Всичко си е там където си го оставих, дори букмаркове, запаметени пароли. Само ми е тъпо, че влц ми беше дефолт плейъра, сега е проявил самоинициатива и ми отваря всичко с медията. Тези дни ще кажа повече

@Vra4anin поста ти ме заинтригува, само заради теб го направих

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
Това да си спреш ъпдейтите на уиндоус е голяма грешка... Никога не си спирайте ъпдейтите...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- nqmam_bmw
- Потребител
-
- Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;
ogata написа:Всичко си е там където си го оставих, дори букмаркове, запаметени пароли.
Запаметяваш си паролите?

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
alx написа:Това да си спреш ъпдейтите на уиндоус е голяма грешка... Никога не си спирайте ъпдейтите...
Практиката ми говори друго . Аз лично слагам ъпдейтите които са с конкретната дистрибуция и после блокирам тая функция . Не искам компютъра ми да води собствен живот

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
alx написа:Това да си спреш ъпдейтите на уиндоус е голяма грешка... Никога не си спирайте ъпдейтите...
И как по точно, след като нещо което се надгражда ( не е чиста инсталация ) В повечето случай се омазва и почва да бози. И това не е само при Windows същото е и при Android и iOS, за Linux не знам.
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Като се сетя, обикновено 1-2 в годината си ги пускам ръчно, нямам нерви да ги чакам. ogata е готов, сега аз продължавам да се чудя.Да споделиш мнения

- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Бесен съм на уин 10-ка
Яхуу уедъра ми блокира преди месец и половина....опитах и ейч ти си уедър - но и той не върви на уиндоус 10
А тези двете програми за времето са единствените които са с икона на екрана и стои постоянно инфо на десктопа без да се налага да влизаш през 5 стр. като на вградената тъпа програма на уин 10 програма

А тези двете програми за времето са единствените които са с икона на екрана и стои постоянно инфо на десктопа без да се налага да влизаш през 5 стр. като на вградената тъпа програма на уин 10 програма

Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
подкрепям с две ръце. Всичко друго споменато за бозене и бла бла .... са филосфски размисли

- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
Вие ако чакате на секюрити ъпдейти и антивирусни да ви спасят гъза при необходимост... 

madafaka_donkele написа:Вие ако чакате на секюрити ъпдейти и антивирусни да ви спасят гъза при необходимост...
мнението ти не носи никаква стойност. Ще каже ли какво препоръчваш на нас обикновените потребители? Освен разбира се да бъдем внимателни

- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
vlad0 написа:madafaka_donkele написа:Вие ако чакате на секюрити ъпдейти и антивирусни да ви спасят гъза при необходимост...
мнението ти не носи никаква стойност.
Щото не съвпада с твойто ли

madafaka_donkele написа:Вие ако чакате на секюрити ъпдейти и антивирусни да ви спасят гъза при необходимост...
Ти това сериозно ли го написа?

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
alx написа:madafaka_donkele написа:Вие ако чакате на секюрити ъпдейти и антивирусни да ви спасят гъза при необходимост...
Ти това сериозно ли го написа?
не го притискай, че ще избяга...