Децата по- рано или по- късно в живота?
Модератор: Общи модератори
- Oblivion
- Потребител
-
- Кара: Yamaha R1
- Мечтае да кара: E38 740IL
Re: Децата по- рано или по- късно в живота?
Няма възраст нито правилен човек всичко е до възможности а за да ги имаш в България трябва дълго време да блъскаш като работоалкохолик.. Но по добре на 35-40г. преуспял натрупал богатство и опит тепърва с дете което може да му се отдадеш на 100 % и да го буташ нагоре с подкрепа, финанси и квот се сетиш.
Младите с деца направили компромис с себе си , работата си или бързали извиняват тези свой действия като сочат и притискат останалите които са над приемливата и приета възраст за деца и семейство защото ги е яд вътрешно, че същите тези хора успяват и правят неща които няма как с дете и жена на рамене да се справиш.
Всеки си има философия и я следва и използва всякакви тези и удобни факти за да се филмира че е най-правилната а всъщност няма правилно и грешно всичко е субективно и въпрос на гледна точка. Аз съм обещал на себе си, че първо в този живот ще направя всичко възможно да се направя щастлив като изпълня мечтите си подсигуря се финансово и преживея нещата които искам и чак тогава е възможно да сложа някой или нещо пред мен.
Младите с деца направили компромис с себе си , работата си или бързали извиняват тези свой действия като сочат и притискат останалите които са над приемливата и приета възраст за деца и семейство защото ги е яд вътрешно, че същите тези хора успяват и правят неща които няма как с дете и жена на рамене да се справиш.
Всеки си има философия и я следва и използва всякакви тези и удобни факти за да се филмира че е най-правилната а всъщност няма правилно и грешно всичко е субективно и въпрос на гледна точка. Аз съм обещал на себе си, че първо в този живот ще направя всичко възможно да се направя щастлив като изпълня мечтите си подсигуря се финансово и преживея нещата които искам и чак тогава е възможно да сложа някой или нещо пред мен.
Бих препоръчал по темата книгата "Богат татко-Беден татко". Тя много ясно илюстрира разликата м/ж успешният татко на какво може да научи децата си.. а другият дори не е "беден", а просто е цял живот на кредити и той няма друга гледна точка и едновременно учи децата си на същото, работа и работа и никакво наслаждаване на живота. Ако това е смисъла на живота, да бъдеш просто пълнеж, да работиш като вол и децата ти да работят така, не виждам какъв е смисъла на живота.
Най-малкото не живеем в САЩ, там и да си беден, детето ти ако има добри оценки, пак може да влезе в елитни училища и да стане човек от него
а и дори да не успее, живота му там като "бачкатор", не би имал нищо общо с тука като такъв. Говоря за "Мodern slavery" не е някаква измислица, а точно отчита робство чрез ниско-заплатен труд и България е в "зоната" с високо равнище, дори Румъния има доста по-ниски нива от нашите https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ ... lavery.png
Излиза че или имаш възможност и "изолираш" детето си от българската дейсвителност или си мизерен и го пускаш в среда, която е на ниво Африка и го обричаш на мизерия и тормоз. Има изследвания които показват че деца изложени на бедност мозъка им е стресиран и дори се свива. Аз лично никога не бих причинил това на детето си, па ако ще до мен да имам подобие на Меган Фокс и ми мрънка за бебе. Отдавна е казано "ум царува, ум робува, ум патки пасе".
Лично за себе си дори да се чувствам финансово готов, наистина не виждам какво България ще му даде на това дете. Училищата и цялата ни образователна система е ПЛАЧЕВНА. Трябва да се премахне и да се изгради на ново.. но пък идва въпроса кой добър учител ще иска да работи за мизерни пари.
Най-малкото не живеем в САЩ, там и да си беден, детето ти ако има добри оценки, пак може да влезе в елитни училища и да стане човек от него

Излиза че или имаш възможност и "изолираш" детето си от българската дейсвителност или си мизерен и го пускаш в среда, която е на ниво Африка и го обричаш на мизерия и тормоз. Има изследвания които показват че деца изложени на бедност мозъка им е стресиран и дори се свива. Аз лично никога не бих причинил това на детето си, па ако ще до мен да имам подобие на Меган Фокс и ми мрънка за бебе. Отдавна е казано "ум царува, ум робува, ум патки пасе".
Лично за себе си дори да се чувствам финансово готов, наистина не виждам какво България ще му даде на това дете. Училищата и цялата ни образователна система е ПЛАЧЕВНА. Трябва да се премахне и да се изгради на ново.. но пък идва въпроса кой добър учител ще иска да работи за мизерни пари.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Досега Кличко нямал дете като млад не защото нямал пари, а сега други нямали деца като млади защото нямали пари.
Последно? Както казах назад, извинения много. А не може ли Кличко просто да не е срещнал подходящата на 25, а години след това като го е направил, просто е изчакал година две и тогава да е решил? Примерно или пък някой друг като него. Всъщност подходящата жена може да промени някои нагласи у един мъж, както и един мъж у една жена. Освен ако не са пълни егоисти и двамата. Какво значат извинения от сорта, че някоя си щяла да го ядосва мъжа и нямало нужда.
Ми нормално, то двама души единодушни във всичко и по всяко време не съществуват. Всъщност паразитното мислене тип "аз, аз, аз и пак само аз" изобщо не виждам как може да се взема под внимание. Такива хора са единични случаи и всичко си е за тяхна сметка.
Трудностите описани за България значат, че трябва да не се правят деца ли?
Пази боже в Германия след втората Световна война ако са мислели така и когато държавата е останала с доста по-малко мъже и срината отвсякъде, сега нямаше да са водеща световна сила. Пази боже и ония дето са умирали за свободата ни да са мислели така и заради трудностите в Османската империя да не са правели деца, сега щяхме да сме изчезнали като нация нацяло. То като гледам това обезлюдяване се дължи и на това мислене, но на мен примерно като ми е било трудно бях решил, че все пак ще имам две деца защото това ми звучи като разумния минимум(от двама остават двама)и той пък взе живота ми да се нарежда точно някъде между първото и второто, един вид в движение. Разбира се можеше и да не се развият така нещата, но то кое е сигурно в този живот? Може утре да ми се обърка нещо и бам на 180 градуса. Но двете деца си ги има и това е най-важното. Аз винаги съм вярвал, че нещата ще се наредят, така и се получи към този момент. Човек трябва малко и да вярва, не само да чака "удобния" момент, защото така може и изобщо да не дойде. И какво значи, че имало неудобства, нерви, не знам си какво. Ми че аз сега да ида на почивка някъде без децата ми и ми звучи като някакво наказание един вид. Не само трябва да даваш, ами трябва и да се жертваш ако се наложи защото децата си, това е което остава от теб на този свят, след 50-100 ако щеш и след хиляди години - гените ти се предават. Това е смисъла на живота и победата над смъртта. Ако един организъм не намери подходяща среда за живот, то той става безсмъртен докато го намери, а намерили я, просто се размножава и предава гените напред. Това е. Жертвата и саможертвата са неизменна част от всичко. Ако трябва отиваш и умираш за децата си, толкова. Ма нямало да има пари за ново БМВ, ма не знам си какво - ебахти приоритетите. И за мен са важни, ама ако трябва ще карам и Лада 1500 ЕС! Снощи си вървим с жената и двете деца, големия е близо на 8 вече и е с колелото. От отсрещните храсти на дворна ограда чувам едно страшно ръмжене като на злобно, голямо куче. Чувам как се движи все едно като е на синджир. Виждам голямата му глава как се подава на оградата и за мой УЖАС, излиза и се спуска точно към малкия с колелото, който е зад мен, но кучето гледа него. Аз се уплаших защото помияра беше някаква кръстоска между питбул и нещо си, но за части от секундата си рекох или то или аз, за малкия изобщо не можеше и да става дума, че ще го оставя да стигне. Застава в стойка все едно ще го ритам и замахвам леко с единия крак като тропнах по земята и взех и аз да ръмжа и викам. Песът се спира и се зачудва за момент. Виждам с периферията си малкия как се отдалечи леко и аз започнах с бавни крачки назад да отстъпвам. В този момент действах просто инстинктивно и макар и уплашен защото тоя огромен пес за две секунди бе дошъл до нас налитайки. Та за миг бях решил, че ритна ли го най-много да ме ухапе, но нямаше друг вариант. Взех един камък, звъннах на 112 да пратят патрулка да вземе отношение и да намери собственика, през това време щяха да минат покрай оградата ще едно дете с колело, две жени с кучета и една баба като улицата е глуха и нищо не минава, няма кой да помогне, нищо. Даже песа надуши едната жена отдалеч защото тя бе с две декоративни кучета и ако не и бях извикал, сигурно щеше да им налети. Та последното е друга тема де, но просто исках да кажа, че жертвата е нещо НЕИЗБЕЖНО за едно човешко същество що се отнася до децата му. Тя е неизбежна за всяко живо същество. Някои изминават хиляди километри само за да се размножат и там умират! Но няма как, иначе вида няма да го има! Други бранят малките си с цената на всичко, ходят и търсят храна рискувайки живота си и понякога дори умират, но това е в реда на нещата - борбата, а не разните там оправдания. Поклон ред всички избрали да имат деца без значение при какви обстоятелства защото да го има едно дете или да го няма, винаги избора е първото, а оправдания бол. Разбира се не говорим за бай мангал намяткал 10 парчета.
И последно за тези чакащите да се почувстват финансово обезпечени за 2 живота напред. Стигнете ли го тоя момент изобщо, той няма да ви донесе това, което си мислите към този момент и парите все няма да ви стигат. На едни не им стигат за хляб, на други за стара кола, на други за нова, на други за самолет. Та докато не станете като Доналд Тръмп поне, едва ли ще се почувствате истински богати, а през това време спокойно може да изпуснете момента за много неща. И не подценявайте варианта, че може пък ако се решите, нещата да ви се развият добре. Не казвам без трудности защото както казах това е невъзможно. Но нищо на тоя свят не се е получило на никой ако е чакал само сигурното защото едно е сигурно, че няма нищо сигурно освен смъртта.

Трудностите описани за България значат, че трябва да не се правят деца ли?

И последно за тези чакащите да се почувстват финансово обезпечени за 2 живота напред. Стигнете ли го тоя момент изобщо, той няма да ви донесе това, което си мислите към този момент и парите все няма да ви стигат. На едни не им стигат за хляб, на други за стара кола, на други за нова, на други за самолет. Та докато не станете като Доналд Тръмп поне, едва ли ще се почувствате истински богати, а през това време спокойно може да изпуснете момента за много неща. И не подценявайте варианта, че може пък ако се решите, нещата да ви се развият добре. Не казвам без трудности защото както казах това е невъзможно. Но нищо на тоя свят не се е получило на никой ако е чакал само сигурното защото едно е сигурно, че няма нищо сигурно освен смъртта.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
acer написа:Бих препоръчал по темата книгата "Богат татко-Беден татко".
За 20ти път чувам за тази книга, та реших да погледна.(Ето връзка към нея ) Усещам как скоро ще пиша в М подраздела на форума

Майтапът настрана,много ми харесаха последните две мнения (поправка-тези преди на Топ Гън ),но напук на предпоследното мисля,че има "правилен човек",който пък и трябва да е в правилната възраст .Мисля ,че няма нужда да се обяснява защо..
А относно мнението на acer- също много добре подредено и аргументирано.Но има нещо друго-никога,ама никога не можем да сме сигурни какво ще можем да дадем и осигурим на едно дете-адски важни са средствата за достоен живот,обаче на едно дете до юношеска /младежка (тййн на български) възраст,нуждите му за правилно развитие са с по-различна подреденост.Спокойствие в семейството,любов и правилно отношение и присъствие на двамата биологични родители.(не винаги има какво да се направи по последното,но затова е хубаво да се "подбира" преди това -долкото е възможно,все пак не е зеленчук да си купуваш

Също средата в училище и на улцата /квартала ако щеш е някаква предпоставка-осъзнато или не и те влияят в огромна степен.
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Аз станах баща на 30,мисля че 29-33 е добра възраст да станеш баща.
Никога не можеш да планираш нищо,живееш и каквото дойде.
Сега детето ми е на 9 и в момента е с родителите ми във САЩ за три месеца при чичо си.
Със майка и сме разделени но във що годе добри отношения.
Но така като гледам май ще вземем пак да се съберем
Никога не можеш да планираш нищо,живееш и каквото дойде.
Сега детето ми е на 9 и в момента е с родителите ми във САЩ за три месеца при чичо си.
Със майка и сме разделени но във що годе добри отношения.
Но така като гледам май ще вземем пак да се съберем

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Ако се бяхте спрели още когато 5 човека ви написахме, че НЕ Е ТОВА темата ДАЛИ, а КОГА да имаше деца, нямаше да пиша този пост. Просто не спряхте с дни да пишете неща извън темата и да си налагате вие мнението когато дори не ви се иска такова. Та проблема е във вас, двама човека, вие натрапвате мнение тук, а не другите, които просто си коментират по темата. Спираш с дали защото това явно, ама повече от ЯВНО не вълнува никой друг тук, освен тези двама трима. Казаха го с куп метафори, все едно темата да е какво да си купя Е30 или Е60 и излиза някой и казва давай Хонда защото другото е скъпо и т.н.
Та паразитно е да нямаш деца САМО защото това щяло да те натовари, да не накара да изпиташ трудности и да се лишиш от нещо.
Твоят случай изобщо не съм го коментирал, ти си имаш някакви виждания, не съм ти казал да почваш да правиш деца, нали? Ама да седнете тука и да се мъчите да втълпявате на хората глупости как егоизма е по-висш от всичко, хайде няма нужда. И Ганьовско е да обясняваш как не бива да имаш деца едва ли не защото някакви си пари, някакви си такива второстепенни в крайна сметка неща ти пречели. Та точно по Ганьовски работата в България стана, че всеки втори е максимум с по едно дете, по широкия свят не е така.
За пореден път го пиша - темата не е ДАЛИ, а КОГА. Та драги ми спамери, разкарайте се от тая тема най-добре защото явно нямате какво да кажете по нея. Направете си своя тема от сорта ДАЛИ да имаме деца и си пишете вътре, дори не бих я посетил.
Та паразитно е да нямаш деца САМО защото това щяло да те натовари, да не накара да изпиташ трудности и да се лишиш от нещо.
Твоят случай изобщо не съм го коментирал, ти си имаш някакви виждания, не съм ти казал да почваш да правиш деца, нали? Ама да седнете тука и да се мъчите да втълпявате на хората глупости как егоизма е по-висш от всичко, хайде няма нужда. И Ганьовско е да обясняваш как не бива да имаш деца едва ли не защото някакви си пари, някакви си такива второстепенни в крайна сметка неща ти пречели. Та точно по Ганьовски работата в България стана, че всеки втори е максимум с по едно дете, по широкия свят не е така.
За пореден път го пиша - темата не е ДАЛИ, а КОГА. Та драги ми спамери, разкарайте се от тая тема най-добре защото явно нямате какво да кажете по нея. Направете си своя тема от сорта ДАЛИ да имаме деца и си пишете вътре, дори не бих я посетил.

Последна промяна Top Gun Maverick на 05 Юни 2016, 18:11, променена общо 1 път

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Остави това с паразита, прекалено е дребнаво. Паразитно е да мислиш, че жената един вид щяла да е като паразит защото щяла да те ядосва и затова нямало да вземаш такава у вас(както се написа по-назад в темата)че детето можело да стане еди какво си и затова един вид по-добре да не се ражда защото като се роди щяло да ти е трудно да го гледаш с по-малко финанси и то става паразит защото ти няма да можеш да си позволиш някакви материални нещица(което не е сигурно защото може и да успееш), които в крайна сметка са нещо треторазрядно в този свят. Ако гледаш буквално, то за теб и още един тук децата се явяват един вид паразити защото живеят за твоя сметка и трябва да изпитваш някакви неудобства от това, скъсяват ти живота, може да станат серийни убийци, може това, може онова, та предпочиташ да ги няма. Та ако искаш наричай тях паразити.
Ами как няма да ти казвам и само аз ли ти го казвам? Колко дебелокож(или егоист както сам каза по-назад в темата) трябва да си след като хората ти казват, че това НЕ Е тема ДАЛИ, а КОГА и ти да продължаваш да си натрапваш мнението? Защо изобщо пишеш след като не е по темата това? Какви Християнски неща бе човек, хората коментират едно, ти се включваш, почваш да промиваш мозъци с неща от сорта на вродени болести и т.н.
Хубаво, изчетохме ти ги, оставихме те да си ги напишеш без никой да ти каже нещо кой знае какво. Ама ти сега не спираш. Ами спри се де, разбрахме ти мнението, разбрахме, че искаш да прецакаш нацяло темата, ама ако малко уважаваш този форум, просто спри да пишеш неща, които никой не иска след като куп хора ти го казаха, че не е по темата.
Аз спирам нацяло да ти отговарям на постовете в тая тема защото те просто не са по нея и не виждам какво повече има да се каже относно твоите натрапвания на теории, които не вълнуват никого тук. Казах ти като толкова ти се пише по тази тема, направи си такава и я озаглави точно така - да имаме или не деца.
Тази тема я е направил някой друг, та уважи поне него. Нищо лично към теб между другото, просто така си е по правилата и е хубаво като има някаква тема, човек да влезе и да чете по нея, а не две страници някаква друга.
Ами как няма да ти казвам и само аз ли ти го казвам? Колко дебелокож(или егоист както сам каза по-назад в темата) трябва да си след като хората ти казват, че това НЕ Е тема ДАЛИ, а КОГА и ти да продължаваш да си натрапваш мнението? Защо изобщо пишеш след като не е по темата това? Какви Християнски неща бе човек, хората коментират едно, ти се включваш, почваш да промиваш мозъци с неща от сорта на вродени болести и т.н.

Аз спирам нацяло да ти отговарям на постовете в тая тема защото те просто не са по нея и не виждам какво повече има да се каже относно твоите натрапвания на теории, които не вълнуват никого тук. Казах ти като толкова ти се пише по тази тема, направи си такава и я озаглави точно така - да имаме или не деца.

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Top Gun Maverick написа:Остави това с паразита, прекалено е дребнаво. Паразитно е да мислиш, че жената един вид щяла да е като паразит защото щяла да те ядосва и затова нямало да вземаш такава у вас(както се написа по-назад в темата)че детето можело да стане еди какво си и затова един вид по-добре да не се ражда защото като се роди щяло да ти е трудно да го гледаш с по-малко финанси и то става паразит защото ти няма да можеш да си позволиш някакви материални нещица(което не е сигурно защото може и да успееш), които в крайна сметка са нещо треторазрядно в този свят. Ако гледаш буквално, то за теб и още един тук децата се явяват един вид паразити защото живеят за твоя сметка и трябва да изпитваш някакви неудобства от това, скъсяват ти живота, може да станат серийни убийци, може това, може онова, та предпочиташ да ги няма. Та ако искаш наричай тях паразити.
Ами как няма да ти казвам и само аз ли ти го казвам? Колко дебелокож(или егоист както сам каза по-назад в темата) трябва да си след като хората ти казват, че това НЕ Е тема ДАЛИ, а КОГА и ти да продължаваш да си натрапваш мнението? Защо изобщо пишеш след като не е по темата това? Какви Християнски неща бе човек, хората коментират едно, ти се включваш, почваш да промиваш мозъци с неща от сорта на вродени болести и т.н.Хубаво, изчетохме ти ги, оставихме те да си ги напишеш без никой да ти каже нещо кой знае какво. Ама ти сега не спираш. Ами спри се де, разбрахме ти мнението, разбрахме, че искаш да прецакаш нацяло темата, ама ако малко уважаваш този форум, просто спри да пишеш неща, които никой не иска след като куп хора ти го казаха, че не е по темата.
Аз спирам нацяло да ти отговарям на постовете в тая тема защото те просто не са по нея и не виждам какво повече има да се каже относно твоите натрапвания на теории, които не вълнуват никого тук. Казах ти като толкова ти се пише по тази тема, направи си такава и я озаглави точно така - да имаме или не деца.Тази тема я е направил някой друг, та уважи поне него. Нищо лично към теб между другото, просто така си е по правилата и е хубаво като има някаква тема, човек да влезе и да чете по нея, а не две страници някаква друга.
Честно казато ти разваляш темата повече от Врацата

(bubsa) написа:Top Gun Maverick написа:Остави това с паразита, прекалено е дребнаво. Паразитно е да мислиш, че жената един вид щяла да е като паразит защото щяла да те ядосва и затова нямало да вземаш такава у вас(както се написа по-назад в темата)че детето можело да стане еди какво си и затова един вид по-добре да не се ражда защото като се роди щяло да ти е трудно да го гледаш с по-малко финанси и то става паразит защото ти няма да можеш да си позволиш някакви материални нещица(което не е сигурно защото може и да успееш), които в крайна сметка са нещо треторазрядно в този свят. Ако гледаш буквално, то за теб и още един тук децата се явяват един вид паразити защото живеят за твоя сметка и трябва да изпитваш някакви неудобства от това, скъсяват ти живота, може да станат серийни убийци, може това, може онова, та предпочиташ да ги няма. Та ако искаш наричай тях паразити.
Ами как няма да ти казвам и само аз ли ти го казвам? Колко дебелокож(или егоист както сам каза по-назад в темата) трябва да си след като хората ти казват, че това НЕ Е тема ДАЛИ, а КОГА и ти да продължаваш да си натрапваш мнението? Защо изобщо пишеш след като не е по темата това? Какви Християнски неща бе човек, хората коментират едно, ти се включваш, почваш да промиваш мозъци с неща от сорта на вродени болести и т.н.Хубаво, изчетохме ти ги, оставихме те да си ги напишеш без никой да ти каже нещо кой знае какво. Ама ти сега не спираш. Ами спри се де, разбрахме ти мнението, разбрахме, че искаш да прецакаш нацяло темата, ама ако малко уважаваш този форум, просто спри да пишеш неща, които никой не иска след като куп хора ти го казаха, че не е по темата.
Аз спирам нацяло да ти отговарям на постовете в тая тема защото те просто не са по нея и не виждам какво повече има да се каже относно твоите натрапвания на теории, които не вълнуват никого тук. Казах ти като толкова ти се пише по тази тема, направи си такава и я озаглави точно така - да имаме или не деца.Тази тема я е направил някой друг, та уважи поне него. Нищо лично към теб между другото, просто така си е по правилата и е хубаво като има някаква тема, човек да влезе и да чете по нея, а не две страници някаква друга.
Честно казато ти разваляш темата повече от ВрацатаТой си е по нея.Кога?Никога
Никога не казвай никога,че се не знае може кондома да се скъса нещо и момата да каже не го махам,

- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
Vra4anin написа:Да натрапвам мнение - не съм такъв човек. Аз съм последния, който би натрапил и казал, че неговата гледна точка е крайна инстанция. Натрапваш в случая ти - като ми казваш, да се разкарам от темата. В правото си на какъв ми го казваш това?Форумът твой ли е, че да ми казваш да се разкарам
Хайде моля те
![]()
Бъдете християни преди всичко, уважавайте най-първично християнско и чисто човешко правило - свободна воля. В противен случай ми е ясно, колко качествено и морално бихте отгледали и възпитали децата си.![]()
PS: бъркаш кюфтетата с бЕлото вино и използваш думи, които не са на място и очевидно не знаеш тяхното значение (ПАРАЗИТ).
Врачанин, досега премълчавах силното ми несъгласие с твойто мнение по темата, ама след горенаписаното реших да се включа. Християнството е много други неща, но НЕ и свободна воля - най-бързата спавка - десетте Божи заповеди.
По темата - евала правя на хората, които по-рано, под 30, са направили деца, и не само това, но и казват, че това е смисълът на живота. За мое голямо съжаление до 36 бях голям егоист и к*рвар. Повече се радвах на кучетата по улиците, отколкото на децата. За мое щастие, макар и късно нещо се промени, и тук да вметна, че наистина е много важно да срещнеш точния човек, и станах баща на 37. Да, всичко се променя на 180 градуса, но разбираш, че това е единственото смислено нещо в живота! Богат татко - беден татко е страшна глупост, и липсата на пари може да е само оправдание за това че не искаш. Много примери имам на пропаднали деца на богати родители, както и на много свестни деца, учещи и с правилни възгледи в живота и уважаващи родителите, на доста по-бедни такива. Да дадеш на децата си възпитание, насоки, и най-вече обич е много по-важно за тях, защото пари се изкарват трудно, но много лесно се харчат. А да им дадеш наготово е най-глупавото нещо, което можеш да направиш, колкото и да имаш. Относно отглеждането на чужди деца - няма лошо, дори смятам осиновяването за едно от най-хуманните неща, но само когато имаш свои, разбираш какво е! В тая връзка се сещам за едно интервю на Рачков наскоро, не спря да повтаря сина ми това, сина ми онова.. малко жал ми стана, пич, ще разбереш какво е да имаш син, когато забремениш хубавата ти женичка, ама вероятно тя не иска да си разваля фигурата.. Естествено хора има всякакви, който иска, иска, който не иска - насила хубост не става, и такива хора наистина е по-добре да нямат, но аз не мога да сравня с нищо това, да те погледнат едни детски очи (само те може да са толкова чисти и искренни) и да чуеш - "много те бичам, тате!" или - Ники, за какво са ти тия 20 стотинки, какво ще си купиш с тях? - и отговора - "кололо!"

Изопачаване на думи, не казах че не искам деца никога, друго казах, но няма значение
Радвам се че има хора като Маверик, трябва повече като него да има да се грижат за демографията ни
макар че статистиката показва че "пробойните" са непоправими, което си е притиснително.
@Bogat-Beden прочети и "sex at dawn", очите щи станат на понички
но е тежко четиво е, близко до академична е, предизвиква целият социум.. вярващите пък я приемат пък тази книга като "дяволското евангилие" , направо си се чудя Ватикана как не я е забранила 

Радвам се че има хора като Маверик, трябва повече като него да има да се грижат за демографията ни

@Bogat-Beden прочети и "sex at dawn", очите щи станат на понички

Последна промяна acer на 05 Юни 2016, 21:06, променена общо 2 пъти
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- nqmam_bmw
- Потребител
-
- Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;
Нека и аз да драсна няколко реда и да опиша гледната точна на един млад родител
В момента съм на 28 и си имам две дечурлига , по-голямото е на 4ри годинки , по-малкото ще направи годинка скоро
Като се замисля , за близкото бъдеще всичко се върти около децата - ясли , градини , училище и т.н. Разправията всеки ден е също голяма , особенно с две деца , но за мен няма по-хубав момент от този в който се прибирам примерно от работа и маниците ме чакат с усмиФка на лицето
Колкото и да са ме ядосвали и побърквали , вечер като си легнем заедно всичко ми минава. Колкото и да съм бил изморен физически , та дори и психически те могат да те накарат за няколко секунди да си промениш настроенито точно на 180 градуса. За мен те са истинския смисъл в живота ми , надявам се да имам възможността да ги възпитам и изуча на едно достойно ниво , та да имат добър старт в живота си.
И чак тогава ако сме живи и здрави , може да дойде времето да се глезим с жената
Поздрави на всички

В момента съм на 28 и си имам две дечурлига , по-голямото е на 4ри годинки , по-малкото ще направи годинка скоро

И чак тогава ако сме живи и здрави , може да дойде времето да се глезим с жената

Поздрави на всички

- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
acer написа:бля бля
чети си, чети, и не се притесянвай, че ще ти викат дядо в градината, ако въобще някога стъпиш в такава.
Каквото и да си говорим, докато не намерим уж "правилната" жена, всичките сме големи мачовци

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.