Formula 1 сезон 2016
Модератор: Общи модератори
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Re: Formula 1 сезон 2016 - с трима фенове си обсъждаме
Larbi написа:Очакваме да избухнат
Турбото или хонда? Или и двете.

Шегата настрана - отбора явно върши работа и ми е кеф да гледам как Алонсо с не толкова бърза кола започва да се класира напред. Другото, на което се радвам е страстта на Макс, ноооо... трябва му малко опит, за да не прави фатални грешки.
В Монако грешката , която направи беше адски аматьорска. Иначе и мен ме радва как кара младока
Нямам търпение да дойде уикенда

Нямам търпение да дойде уикенда

https://www.meteomedia.com/ca/meteo/quebec/montreal
Ако се вярва на прогнозите, в събота ще е 23С и с влагата ще се усеща като 25С. 1мм я падне, я не. Слънцето ще докара асфалта до към 28-30С. В неделя го дават облачно с 5мм дъжд. Ще е 17С и с вятъра ще се усеща като 16С. Настройките за единия ден няма да имат нищо общо с тези за другия. Много съм убеден, че доста хора ще гризнат дървото. Току виж съм изгледал едно състезание този сезон
Заложете на поне два сейфти кара
Ако се вярва на прогнозите, в събота ще е 23С и с влагата ще се усеща като 25С. 1мм я падне, я не. Слънцето ще докара асфалта до към 28-30С. В неделя го дават облачно с 5мм дъжд. Ще е 17С и с вятъра ще се усеща като 16С. Настройките за единия ден няма да имат нищо общо с тези за другия. Много съм убеден, че доста хора ще гризнат дървото. Току виж съм изгледал едно състезание този сезон

Заложете на поне два сейфти кара

Прогнозите вече са за 13С, лек дъждец и до умерен вятър. Радвам се, че не съм там 
Eто една снимка отпреди два часа от пистата. Вижте как са облечени мацките

Eто една снимка отпреди два часа от пистата. Вижте как са облечени мацките

- alozavar
- Потребител
-
- Кара: F31
Хамилтън явно е решил да ги разчиства наред, спокойно можеше да му отвори завоя и да продължат наравно, ама нали точки се гонят... Иначе състезанието ми хареса, Фетел ако не беше направил грешка, 99% щеше да го догони и да има интересен финал, но уви. Розберг с тия каскади в предпоследната обиколка пак добре че взе точки, че ако се бяха намляли с Макс щеше да е голяма глупост 

Ми Ферари пак се осраха в стратегически план и подариха поредната победа тоя сезон на Мерцедес. Хамилтън ако се беше забил зад Фетел щеше да изкара състезанието с 1 спиране някой друг път. На практика Хамилтън караше 58 обиколки на празна писта пред себе си и можеше да контролира гумите , отделно и времето беше студено подобно в Монако и шасито износваше гумите много бавно.
Радостно е , че вече се заформя някаква интрига в челото , очаквах малко повече от Ред Бул обаче
Радостно е , че вече се заформя някаква интрига в челото , очаквах малко повече от Ред Бул обаче

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
Хамилтън играе мръсно и жалко, че Розберг не е като Ветел примерно, та да видим тогава как ще стане - ще се изпотрошат 3-4-5 пъти и "шампиона" ще види, че така не става. Но явно се е стреснал от шефовете. От друга страна това състезание отново показа, че Розберг не е на нивото на пилотите в челото. Като цяло се потвърди моето виждане за ситуацията - Мерцедес си правят каквото и както искат, а Ферари уж го играят равностоен тим, ама друг път... Или ще са абсурдно по-бавни, или ще изберат грешна стратегия, или бог знае какво друго ще се случи.
Отлично каране за Макс и Ботас.
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Хамилтън поне рискува за разлика от ревливата бритни. Така му се пада на Розберг заради Испания.
А в края на състезанието как се завъртя левашки хахаха.
Доказа, че няма психика за Шампион! Дори Верстапен му е трудно да изпревари.
Браво на Хамилтън! Още една заслужена победа.
Фетел не го харесвам, но страхотна маневра направи на старта! Направо ми напълни душата!
Състезанието беше сравнително интересно, аз съм доволен.
А в края на състезанието как се завъртя левашки хахаха.

Браво на Хамилтън! Още една заслужена победа.

Фетел не го харесвам, но страхотна маневра направи на старта! Направо ми напълни душата!

Състезанието беше сравнително интересно, аз съм доволен.

- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
Dirty M5 driveR написа:Хамилтън играе мръсно и жалко, че Розберг не е като Ветел примерно, та да видим тогава как ще стане - ще се изпотрошат 3-4-5 пъти и "шампиона" ще види, че така не става. Но явно се е стреснал от шефовете. От друга страна това състезание отново показа, че Розберг не е на нивото на пилотите в челото. Като цяло се потвърди моето виждане за ситуацията - Мерцедес си правят каквото и както искат, а Ферари уж го играят равностоен тим, ама друг път... Или ще са абсурдно по-бавни, или ще изберат грешна стратегия, или бог знае какво друго ще се случи.
Какво ниво?????????? Ти гледа ли състезанието? На Розберг не му бяха наред спирачките от време на време или през цялото време, а култовият момент беше когато попита, дали светещия му като коледна елха волан от Warnings са истински и от пит уол-а му казаха, че всички лампички и предупреждения на волана са му истински. Като му повреждат колата какво ниво да бъде?
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
Тук не говорим на кого му е по-бърза колата, че така да оценяваме кой е имал ниво. Мнозинството тук биха споделили моите виждания за Розберг, или поне така си мисля.
- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
Dirty M5 driveR написа:Тук не говорим на кого му е по-бърза колата, че така да оценяваме кой е имал ниво. Мнозинството тук биха споделили моите виждания за Розберг, или поне така си мисля.
Мнозинството фенове на Хамилтън (даже всички такива) ще споделят твоите виждания на милион процента. Като знам във фейса в групите как откачат феновете на Хамитън да си защитават нагляра и да плюят по Розберг, не ме очудва и тук да е същото.
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
Офф какво го защитавате тоя мазник Розберг? Когато на Хамилтън колата се прецаква всичко е точно, но когато е Розберг му прецакват колата. Истината е, че Нико няма качествата и психиката на Шампион!
Само ако на Хамилтън цял сезон колата му се прецаква има шанс за титла. И какво му беше наглото на Хам да попитам? Явно това, че е борбен и има хъс е лошо.
И това дето се завъртя левашки пак ще да е от колата

Само ако на Хамилтън цял сезон колата му се прецаква има шанс за титла. И какво му беше наглото на Хам да попитам? Явно това, че е борбен и има хъс е лошо.
Larbi написа:Какво ниво?????????? Ти гледа ли състезанието? На Розберг не му бяха наред спирачките от време на време или през цялото време, а култовият момент беше когато попита, дали светещия му като коледна елха волан от Warnings са истински и от пит уол-а му казаха, че всички лампички и предупреждения на волана са му истински. Като му повреждат колата какво ниво да бъде?
И това дето се завъртя левашки пак ще да е от колата

Тоя сезон Нико кара на доста по-високо ниво от предишния , то и се вижда в клалификациите - разликите са някакви си 4-5 хилядни. Миналата година беше мега зле , винаги щом видеше Хамилтън в огледалата и се осираше .
Тая година е различно , двете победи на Хамилтън бяха кажи речи подарени от другите отбори , а Росберг и в 2та пъти имаше проблем с колата. Иначе последното състезание 2мата си бяха еднакво виновни , просто малшанс за Нико че беше от външната страна на завоя
Завъртането на Нико беше в резултат на износените гуми , то се вижда ясно как задницата не го задържа и се завъртя , не мисля че тая маневра е била левашка
Тая година е различно , двете победи на Хамилтън бяха кажи речи подарени от другите отбори , а Росберг и в 2та пъти имаше проблем с колата. Иначе последното състезание 2мата си бяха еднакво виновни , просто малшанс за Нико че беше от външната страна на завоя

Завъртането на Нико беше в резултат на износените гуми , то се вижда ясно как задницата не го задържа и се завъртя , не мисля че тая маневра е била левашка

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
Като задницата не го държи защо рискува и не си преценява възможностите?

- xela
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше: E39 -540 iA, E34 - 525 TDS
- Мечтае да кара: E30 - M3
bmw maniqk ivo bmw написа:Като задницата не го държи защо рискува и не си преценява възможностите?
Защото има психика на Шампион