Покупка на Ф30 - мнения
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
- vaskoniracing
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F13 650i
- Мечтае да кара: M
Re: Покупка на Ф30 - мнения
На снимката с десния волан има сняг,а на другите е лято.....
- indzhov.p
- Потребител
-
- Кара: F10;F16;JEEP WK2
Здравейте, колеги! Бихте ли ми дали мнение относно този автомобил. Понеже ще ми е първо BMW със система xDrive ме интересува как се държи в зимни условия. Какъв разход да очаквам?
Highway to hell

Започни да се занимаваш с нещо, което наистина ти е интересно.
Нещо, с което наистина ти е приятно да прекарваш от дванайсет до петнайсет часа на ден, правейки го, а през останалото време да продължиш да си мислиш за него.
Нещо, с което наистина ти е приятно да прекарваш от дванайсет до петнайсет часа на ден, правейки го, а през останалото време да продължиш да си мислиш за него.
indzhov.p написа:Здравейте, колеги! Бихте ли ми дали мнение относно този автомобил. Понеже ще ми е първо BMW със система xDrive ме интересува как се държи в зимни условия. Какъв разход да очаквам?
Колега, много е постно откъм екстри ми се струва... Автоматик, Head-up display и отопление на предните седалки (изключая "стандартните" екстри като парктроник). Но ако са ти достатъчни няма проблем.
Разход - на магистралата 6, извън магистрала - 5, градско - около 10.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Постна й е само тапицерията на седалките (и джантите, ако някой държи), всъщност колата е доста добре оборудвана. Така на око, има около 20к лв. опции в нея. И на половина на цената на нова, получаваш 2 год. гаранция. Животът не е справедлив. 
Never mistake motion for action...
- indzhov.p
- Потребител
-
- Кара: F10;F16;JEEP WK2
Другата седмица имам пътуване до Варна и ще мина да вида тази. Надявам се до средата на Юли да я взема. 
Highway to hell

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
https://www.impactauto.ca/runList?act=c ... r=10376141
Някакви мнения за тази М4-ка, че днес е търга и се играе, но какво мислите по снимки е състоянието защото е писано, че ремонта там(в Канада)ще струва $41 хил. но ми се струва малко прекалено дори за техните стандарти, но от друга страна би отказало бая купувачи от нея да наддават за големи суми, а практически говорим за нова кола. Стартира, но не може да се кара, явно нещо по окачването има.
Някакви мнения за тази М4-ка, че днес е търга и се играе, но какво мислите по снимки е състоянието защото е писано, че ремонта там(в Канада)ще струва $41 хил. но ми се струва малко прекалено дори за техните стандарти, но от друга страна би отказало бая купувачи от нея да наддават за големи суми, а практически говорим за нова кола. Стартира, но не може да се кара, явно нещо по окачването има.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Top Gun Maverick написа:https://www.impactauto.ca/runList?act=conditionReport&stockNumber=10376141
Колега, какво стана? За колко се продаде колата, ако не си я купил?
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Търгът е почнал от 38 000 канадски долара и е продадена за 45 000. Трябваше бързо(за няколко часа)да се реагира, а парите, които бяха намерени в случая бяха 30 000 долара. Кофтито беше, че до 3 трябваше да се преведат парите. Намериха се още точно 15 000 долара, но тогава установихме, че е продадена за 45.
Но си мисля, че ако бяхме предложили 45 500, другия купил я за 45 000 щеше и той да вдигне. В случая тя беше за много добър мой приятел, не за мен де, понеже питаш. Но излизат понякога такива коли, които са леко чукнати от зад океана и са все на малко километри с големи бензинови мотори.
In God we trust, all others we track.
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Наскоро се возих в едно служебно F30, доста базово - 316d. Иии... за пръв път ми стана лошо возейки се в БМВ
Не, не от вървеж (въпреки, че не вървеше зле като за това моторче)
Всъщност почти се порязах от дръжката на вратата, както и от декоративните му БРУТАЛНО пластмасови лайсни боядисани сребристо. Все съм вярвал, че са минали към по-евтини материали, но това беше нещо брутално, което буквално ме потресе!!! Дори Шкода имат по-сносни декорации
Та въпросът ми е - на всички ли F30-ки са им такива отвратителни лайсните или има и "по-среден" вариант освен карбона на М3/М4?
Всъщност почти се порязах от дръжката на вратата, както и от декоративните му БРУТАЛНО пластмасови лайсни боядисани сребристо. Все съм вярвал, че са минали към по-евтини материали, но това беше нещо брутално, което буквално ме потресе!!! Дори Шкода имат по-сносни декорации
Та въпросът ми е - на всички ли F30-ки са им такива отвратителни лайсните или има и "по-среден" вариант освен карбона на М3/М4?

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
Здравейте! Някой да е гледал тази кола, всякакви мнения и препоръки са добре дошли?
http://www.mobile.bg/11460549521017776
http://www.mobile.bg/11460549521017776
- ionov
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW M340i X Drive
- Мечтае да кара: M ки
Колеги,
някой нещо да каже за тази кола: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=35zk6f
Цена/качество и заслужава ли си?
някой нещо да каже за тази кола: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=35zk6f
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
ionov написа:Колеги,
Няма ли да ти малее?
Кара: BMW E90 330D M Pack
- ionov
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW M340i X Drive
- Мечтае да кара: M ки
Еми 330 ката я продадох сге се оглеждам в тези.
По-бавна е но пак е сравнитлено динамична.
Иначе Ф30 330 са много малко и много скъпи.
По-бавна е но пак е сравнитлено динамична.
Иначе Ф30 330 са много малко и много скъпи.
dextuar написа:ionov написа:Колеги,
Няма ли да ти малее?Кара: BMW E90 330D M Pack
Изглежда прилично.Двигателя се мапва лесно до 220-230 коня и колата става доста динамична .Икономична е сравнително. Малко куца от към екстри изглежда.