Мнението Ви за N1 регистрацията

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Re: Мнението Ви за N1 регистрацията

Мнение от speeder88 » 27 Юни 2016, 22:24

6+1 има право на данъчен кредит, но плащаш данък в пълният размер, докато като е регистрирана като товарна, данъкът е смешен.
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 28 Юни 2016, 13:55

Т.е. ако е 6+1 и N1 излиза най-изгодно. :smoke: има огромна разлика при коли над 20-30 хиляди и над 200к.с като я караш 10 години си е цифра.
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от speeder88 » 28 Юни 2016, 14:08

Няма как да е 6+1 и N1 на куп. N1 се води 3+1 места и автомобилът е товарен като цяло, защото в повечето случаи багжната част е отделена с решетка. Peugeot-о ми 307 е 6+1 и ползва навремето данъчния креди и се води катогория M1. Колегата обаче по-горе обясни евентуални проблеми при N1 регистрацията ако се возите 5 човека и не дай си Боже нещо се случи.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 28 Юни 2016, 16:42

:oops: сега ми стана ясно! Благодаря!
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 28 Юни 2016, 16:56

speeder88 написа:Няма как да е 6+1 и N1 на куп. N1 се води 3+1 места и автомобилът е товарен като цяло, защото в повечето случаи багжната част е отделена с решетка. Peugeot-о ми 307 е 6+1 и ползва навремето данъчния креди и се води катогория M1. Колегата обаче по-горе обясни евентуални проблеми при N1 регистрацията ако се возите 5 човека и не дай си Боже нещо се случи.

Не е задължително N1 да се води само 3+1.
Предишният ми служебен автомобил (гоУф 6) беше произведен със сертификат N1 и беше 4+1, 4 врати , седалки и всичко.
Нищо не му беше махано или в България.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от speeder88 » 28 Юни 2016, 17:07

Е.Димитров написа:
speeder88 написа:Няма как да е 6+1 и N1 на куп. N1 се води 3+1 места и автомобилът е товарен като цяло, защото в повечето случаи багжната част е отделена с решетка. Peugeot-о ми 307 е 6+1 и ползва навремето данъчния креди и се води катогория M1. Колегата обаче по-горе обясни евентуални проблеми при N1 регистрацията ако се возите 5 човека и не дай си Боже нещо се случи.

Предишният ми служебен автомобил (гоУф 6) беше произведен със сертификат N1 и беше 4+1, 4 врати , седалки и всичко.

Явно това не съм го знаел и за 4+1! Иначе - да! Всичко си им е като на нормална кола, но е със стандарт N1.
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: 320D Facelift

Мнение от foxo » 29 Юни 2016, 9:20

speeder88 написа:
Е.Димитров написа:

Явно това не съм го знаел и за 4+1! Иначе - да! Всичко си им е като на нормална кола, но е със стандарт N1.

И само едно допълнение!Искам да добавя ако на някой му се наложи да се занимава с такива врътки!Пежото са го закарали на Технотест и служителя веднага се е залепил за задните седалки да гледа коланите и хоп...изненада.Задните седалки са 2бр.Тесна и широка (като на повечето комбита) та на широката седалка има трети колан вграден във самата седалка,той е бил срязан във Италия при преобразуването там.Казали им ,че немогат да минат и да отидат до някоя морга да им сложат трети колан и да се върнат пак.Отишли,взели колан,обаче механизма е вграден във седалката и нямало как да разпорят тапицерията и са им го завързали отгоре през капачето само, и са се върнали във КАТ.Този обаче ги върнал пак,трябвало да си е действащ колана, монтиран вътре на обтяжния си механиъзм,искали да си ходят вече,бла,бла и нищо не е станало.Ще минават пак на друга дата.
Не могат ли тия хора още от първия път да обяснят както си му е редът какво трябва да стане,или само мислят да си ходят..... :bang:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: видимо доволен
Мечтае да кара: само за удоволствие...
Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко

Мнение от ~Мишо~ » 29 Юни 2016, 17:45

foxo написа:...Не могат ли тия хора още от първия път да обяснят както си му е редът какво трябва да стане,или само мислят да си ходят..... :bang:

:shock: Е то не е ли близо до ума, че щом ги връщат за колана ще искат да е работещ? :wave:

Предишна

Назад към Извън Темата