Мнението Ви за N1 регистрацията
Модератор: Общи модератори
53 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
Re: Мнението Ви за N1 регистрацията
6+1 има право на данъчен кредит, но плащаш данък в пълният размер, докато като е регистрирана като товарна, данъкът е смешен.

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Т.е. ако е 6+1 и N1 излиза най-изгодно.
има огромна разлика при коли над 20-30 хиляди и над 200к.с като я караш 10 години си е цифра.

Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- speeder88
- младши ентусиаст
-
Няма как да е 6+1 и N1 на куп. N1 се води 3+1 места и автомобилът е товарен като цяло, защото в повечето случаи багжната част е отделена с решетка. Peugeot-о ми 307 е 6+1 и ползва навремето данъчния креди и се води катогория M1. Колегата обаче по-горе обясни евентуални проблеми при N1 регистрацията ако се возите 5 човека и не дай си Боже нещо се случи.

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
speeder88 написа:Няма как да е 6+1 и N1 на куп. N1 се води 3+1 места и автомобилът е товарен като цяло, защото в повечето случаи багжната част е отделена с решетка. Peugeot-о ми 307 е 6+1 и ползва навремето данъчния креди и се води катогория M1. Колегата обаче по-горе обясни евентуални проблеми при N1 регистрацията ако се возите 5 човека и не дай си Боже нещо се случи.
Не е задължително N1 да се води само 3+1.
Предишният ми служебен автомобил (гоУф 6) беше произведен със сертификат N1 и беше 4+1, 4 врати , седалки и всичко.
Нищо не му беше махано или в България.
- speeder88
- младши ентусиаст
-
Е.Димитров написа:speeder88 написа:Няма как да е 6+1 и N1 на куп. N1 се води 3+1 места и автомобилът е товарен като цяло, защото в повечето случаи багжната част е отделена с решетка. Peugeot-о ми 307 е 6+1 и ползва навремето данъчния креди и се води катогория M1. Колегата обаче по-горе обясни евентуални проблеми при N1 регистрацията ако се возите 5 човека и не дай си Боже нещо се случи.
Предишният ми служебен автомобил (гоУф 6) беше произведен със сертификат N1 и беше 4+1, 4 врати , седалки и всичко.
Явно това не съм го знаел и за 4+1! Иначе - да! Всичко си им е като на нормална кола, но е със стандарт N1.

speeder88 написа:Е.Димитров написа:speeder88 написа:Няма как да е 6+1 и N1 на куп. N1 се води 3+1 места и автомобилът е товарен като цяло, защото в повечето случаи багжната част е отделена с решетка. Peugeot-о ми 307 е 6+1 и ползва навремето данъчния креди и се води катогория M1. Колегата обаче по-горе обясни евентуални проблеми при N1 регистрацията ако се возите 5 човека и не дай си Боже нещо се случи.
Явно това не съм го знаел и за 4+1! Иначе - да! Всичко си им е като на нормална кола, но е със стандарт N1.
И само едно допълнение!Искам да добавя ако на някой му се наложи да се занимава с такива врътки!Пежото са го закарали на Технотест и служителя веднага се е залепил за задните седалки да гледа коланите и хоп...изненада.Задните седалки са 2бр.Тесна и широка (като на повечето комбита) та на широката седалка има трети колан вграден във самата седалка,той е бил срязан във Италия при преобразуването там.Казали им ,че немогат да минат и да отидат до някоя морга да им сложат трети колан и да се върнат пак.Отишли,взели колан,обаче механизма е вграден във седалката и нямало как да разпорят тапицерията и са им го завързали отгоре през капачето само, и са се върнали във КАТ.Този обаче ги върнал пак,трябвало да си е действащ колана, монтиран вътре на обтяжния си механиъзм,искали да си ходят вече,бла,бла и нищо не е станало.Ще минават пак на друга дата.
Не могат ли тия хора още от първия път да обяснят както си му е редът какво трябва да стане,или само мислят да си ходят.....

- ~Мишо~
- старши ентусиаст
-
- Кара: видимо доволен
- Мечтае да кара: само за удоволствие...
- Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко
foxo написа:...Не могат ли тия хора още от първия път да обяснят както си му е редът какво трябва да стане,или само мислят да си ходят.....

- Вот такая жизнь, эх, несправедливая!... Я вам обещаю, проживу её красиво я!
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
53 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4