ПЕТРОЛ (бензиностанциите)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

ПЕТРОЛ (бензиностанциите)

Мнение от dreadx » 15 Юни 2016, 20:29

С колегата днес около 14:30 решихме да отскочим до един магазин и пътьом мина да зареди газ в близката бензиностанция на ПЕТРОЛ (Дианабад) - само и единствено, защото друга бензиностанция не ни беше на път. Служителят тръгна да размотава маркуча от колонката, изпусна пистолета върху колата и издумка яко. Колегата го пита дали е ударил колата и онзи: - А, нищо нищо, падна на земята..

Тръгнахме си, ама като спряхме веднага отидохме да видим какво е станало и се оказа, че онзи направо му е вдлъбнал ламарината. Вдлъбнатото е като удрено от *онази* градушка, вижда се от 50 метра и т.н.

Мислихме дали да се върнем и да се разправяме - ама решихме че ефектът ще бъде, че само ще седим 1 час да чакаме някой началник, да пишем жалби и накрая да ни пратят да се оплачем на арменския поп. Освен това изобщо не ни грее дали ще глобят виновния служител, или само ще му мърморят - а и да го уволнят е все тая - дупката в ламарината си седи и е факт.

На вас случвало ли ви се е подобно нещо, при зареждане в бензиностанция?
- kaji kvo stana,kopele kvo stana?!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Re: ПЕТРОЛ (бензиностанциите)

Мнение от kiko » 15 Юни 2016, 20:37

Може да си търсите правата,бензиностанцийте имат нещо като Г.О.
със сигурност на камерите ще се види какво е станало.
един случай-колега зарежда газ,плаща взима фактура и тн. качва се на колата пали и тръгва и хоп!оказва се че бензинджията не е свалил пистолета от пълначката,която е от другата страна ниско долу,затова моя коелга не я видял-вследствие на това задната брония и пълначката се бяха поразместитли.
Та писа някви обяснения протоколи и тнт. и тнт накрая тяхната застрахователна фирма изплати нещо.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dreadx » 15 Юни 2016, 20:41

Мерси, утре като се видим ще му кажа.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mfandakov » 15 Юни 2016, 21:13

Аз на Петролска бензиностанция бях излъган с 50лв :mhihi: ,и повече не стъпвам там.Отидох да зареждам за 100лв онзи натисна пистолета и тръгвам аз към касата и слушам че зад мен онзи нещо псува :shock: ,върнах се и гледам човека ,се шашка нещо пистолета му в ръката извън резервоара на колата а колонката си върти яко мангизите :mhihi: :mhihi: :mhihi: я бензин няма.
Питам го пич кво става ,а той вика ами питай вътре кажи им колонката върти пари с спрян пистолет.

Влизам вътре обяснявам на касата културно,първо се дърпат нещо се гърчат.Аз ставам вече по настоятелен ,виждат че съм на предела да им ,,тегля.,, майни и иииии персонала омеква.Обясняват ми че няма проблеми че ще ме компенсират ,че става ли такива работи,иии там ала бала......Ок съгласявам се.Дават ми тел. на някакъв регионален там.Пича спокойно ми обяснява, извинява се и ми предлага да напиша едно оплакване да може да заведат случая.Взимам аз книгата и ...... :shock: :shock: вътре броих ги 21 броя такива оплаквания.Зарязах и книги и чудеса и им казах не ми се занимава с вас.....Да ви го,, натаковам,, на бензиностанциите. :D
В града човек експлоатира човека,а в селото е точно обратното!

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 15 Юни 2016, 21:14

От както имам кола си сипвам сам гориво. Един единствен път бързах и оставих бензинджията да ми сипе - и тогава се появи шибаната вдлъбнатина до капачката на резервоара, понеже е твърде малка и идиота не е успял да я уцели. Та от тогава, никой не ми пипа колата, дори на бензиностанцията на която зареждам си ме знаят и изобщо не излизат от вътре
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 16 Юни 2016, 15:42

randity написа:От както имам кола си сипвам сам гориво. Един единствен път бързах и оставих бензинджията да ми сипе - и тогава се появи шибаната вдлъбнатина до капачката на резервоара, понеже е твърде малка и идиота не е успял да я уцели. Та от тогава, никой не ми пипа колата, дори на бензиностанцията на която зареждам си ме знаят и изобщо не излизат от вътре

бензин,дизел ок ама я си си пи газ сам да те видя как ще се нагълташ смело с газчица :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от turieca » 16 Юни 2016, 19:57

Зареждането с газ да не е някакво висше изкуство?

Sent from my iPhone using Tapatalk

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dreadx » 16 Юни 2016, 21:00

Не е някакво висше изкуство да се зарежда газ, просто няма да дадат на външен човек да го прави сам. Теоретично трябва да си сложиш предпазни ръкавици, за да не се полееш с газта (понеже се изпарява много бързо, заледява и образува изгаряния. Освен това газта се пуска от някакво копче на колонката, а след това се спира пак оттам - има си някакви изисквания, заради които няма да ти дадат да зареждаш сам с газ.

На колегата му споделих, това, което ми написахте, а една колежка ни чу за какво си говорим, (тя е работила преди това в същата бензиностанция) и каза непременно да отидем. Потвърди, че има застраховка, а по камерите идеално се вижда точно какво е станало - пазят записите и хич няма да е сложно да се докаже.
Вече не познавала управителя там (бил някакъв друг), но можела да се обади на някакъв бивш нейн колега, ако толко се притесняваме.

Нашият пак каза, че не му се занимавало (в сатурнова дупка е явно, зодия близнаци
- затова: 1. нещо се е сдухал, 2. му се случват всякакви тъпотии като бонус към (1.)

Не знам дали ще отиде - ще продължавам да го кандърдисвам.. :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: квото дойде

Мнение от mambata_943 » 18 Юни 2016, 0:30

dreadx написа:Не е някакво висше изкуство да се зарежда газ, просто няма да дадат на външен човек да го прави сам. Теоретично трябва да си сложиш предпазни ръкавици, за да не се полееш с газта (понеже се изпарява много бързо, заледява и образува изгаряния. Освен това газта се пуска от някакво копче на колонката, а след това се спира пак оттам - има си някакви изисквания, заради които няма да ти дадат да зареждаш сам с газ.

На колегата му споделих, това, което ми написахте, а една колежка ни чу за какво си говорим, (тя е работила преди това в същата бензиностанция) и каза непременно да отидем. Потвърди, че има застраховка, а по камерите идеално се вижда точно какво е станало - пазят записите и хич няма да е сложно да се докаже.
Вече не познавала управителя там (бил някакъв друг), но можела да се обади на някакъв бивш нейн колега, ако толко се притесняваме.

Нашият пак каза, че не му се занимавало (в сатурнова дупка е явно, зодия близнаци
- затова: 1. нещо се е сдухал, 2. му се случват всякакви тъпотии като бонус към (1.)

Не знам дали ще отиде - ще продължавам да го кандърдисвам.. :)

кой знае откъде зарежда колегата, има такива бензиностанции, където може да си зареждаш сам, щото са твои хора примерно, лично аз съм виждал НЯКОЛКО човека на ЕДНА И СЪЩА бензиностанция - да си слагам сами газ

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530i

Мнение от masimo » 01 Юли 2016, 17:21

mfandakov написа:Аз на Петролска бензиностанция бях излъган с 50лв :mhihi: ,и повече не стъпвам там.Отидох да зареждам за 100лв онзи натисна пистолета и тръгвам аз към касата и слушам че зад мен онзи нещо псува :shock: ,върнах се и гледам човека ,се шашка нещо пистолета му в ръката извън резервоара на колата а колонката си върти яко мангизите :mhihi: :mhihi: :mhihi: я бензин няма.
Питам го пич кво става ,а той вика ами питай вътре кажи им колонката върти пари с спрян пистолет.

Влизам вътре обяснявам на касата културно,първо се дърпат нещо се гърчат.Аз ставам вече по настоятелен ,виждат че съм на предела да им ,,тегля.,, майни и иииии персонала омеква.Обясняват ми че няма проблеми че ще ме компенсират ,че става ли такива работи,иии там ала бала......Ок съгласявам се.Дават ми тел. на някакъв регионален там.Пича спокойно ми обяснява, извинява се и ми предлага да напиша едно оплакване да може да заведат случая.Взимам аз книгата и ...... :shock: :shock: вътре броих ги 21 броя такива оплаквания.Зарязах и книги и чудеса и им казах не ми се занимава с вас.....Да ви го,, натаковам,, на бензиностанциите. :D

Колега, защо не си търсиш правата ...

Има камери, не плащаш. Ако се дърпат, звъниш на 112 и казваш, че те изнудват. Обясняваш на полицайте ... Ако не стане поне си опитал

Аз имах сага с ТЕХНОПОЛИС където ми бяха продали лаптоп с грешни параметри от това което бяха написали на сайта. След N на брой разговори, служителя най-нагло ми каза, "ние до сега пари не сме връщали, не ви ли стана ясно", а аз им казах, "ами аз значи ще съм първия, на вас не ви ли е ясно". След месец и половина разправии ми върнаха парите, че даже покриха и разноските по куриерите. ТЪРСЕТЕ СИ ПРАВАТА когато сте в позиция.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mfandakov » 01 Юли 2016, 20:14

Не ми се занимаваше повече,оставих си тел.номер и му казах на регионалния представител когато реши да се обади .
Мина доста време няма отговор,както казва една баба дето лъже хора на пазара с ябълки... -,, Такъв ми бил късмета,, :mhihi:
В града човек експлоатира човека,а в селото е точно обратното!

Назад към Извън Темата