Навигационни карти за Business и Professional навигации
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- AndonNeshev
- Потребител
-
Re: Навигационни карти за Business и Professional навигации
ivo1bg написа:За тези държави има само главните пътища, по които да преминеш през страната.
Sent from my SM-T705 using Tapatalk 2
Благодаря за отговора.
- flex333
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Bmw 525d 2003
- Мечтае да кара: Bmw 760li F01
Atsalov написа:Има разбира се, в първия пост е.
Камерите за скорост за кои други държави освен България са включени в диска за про версията.Мерси

- ivo1bg
- FC BAYERN
-
- Кара: 17' 540 I
- Мечтае да кара: Безаварийно
Цяла Европа
.

- flex333
- кандидат ентусиаст
-
ivo1bg написа:Цяла Европа.
...т.е. камерите за България ги няма при про версията 2016г.Има ли някой линк на 2015, която до колкото си спомням имаше камери.Мерси !!

Здравейте, имам BMW X5 E70 2008 година с Professional навигация и, като запиша DVD3 не ми го разпознава, изписва Insert navigation DVD. Пробвах с рестарт на системата и след ресета се показа само прозорчето в, което отчита надморската височина и GPS кординатите, и отстрани отново си изписва Insert navigation DVD, след изваждането и вкарването на ключа изчезва и това прозорче. Записвах на DVD-R и DVD+R на няколко програми и не иска да тръгне, а си има оригинален диск от 2008 година с ,който си върви перфектно, но няма България! Някой знае ли от какво може да е? Благодаря предварително!!!
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Смени си навигационната механика и всичко ще си дойде по местата, към момента е 270лв.
Благогодаря за бързия отговор, но възможно ли е да е от нещо друго, защото не ми се иска да сменям цялата механика, а и другите дискове си вървят!
- lusienk
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 535xd LCI
D@N! написа:Благогодаря за бързия отговор, но възможно ли е да е от нещо друго, защото не ми се иска да сменям цялата механика, а и другите дискове си вървят!
Според мен , щом ти чете оригиналният диск, бъркаш нещо при записването. Ако си от София и се разходиш до мен мога да ти подаря един работещ диск.
lusienk написа:D@N! написа:Благогодаря за бързия отговор, но възможно ли е да е от нещо друго, защото не ми се иска да сменям цялата механика, а и другите дискове си вървят!
Според мен , щом ти чете оригиналният диск, бъркаш нещо при записването. Ако си от София и се разходиш до мен мога да ти подаря един работещ диск.
Много благодаря за предложението, но за огромно съжаление не съм от София!
- flex333
- кандидат ентусиаст
-
На някой случайно да му е останала някъде за Про версията 2015 с камери за България или все още работещ линк да си я сваля.Видях, че има още колеги във форума, на които е необходима тази версия т.е. не съм единствен и ще послужи и на други ?

D@N! написа:lusienk написа:D@N! написа:Благогодаря за бързия отговор, но възможно ли е да е от нещо друго, защото не ми се иска да сменям цялата механика, а и другите дискове си вървят!
Много благодаря за предложението, но за огромно съжаление не съм от София!
и аз записвах 5 пъти дискове по описания начин, с различни носители, не ги разпознаваше.. купих си от OLX за 15лв и тръгна веднага.. така че 15лв и си ти..
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Един приятел така пробвал с всякакви дискове, на два компютъра и не иска. Сложих една записана от мен карта и веднага тръгна. Каза че записва както трябва но не става. Явно някъде бъркате но къде?
Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Аз също пробвах с диск от OLX, но пак не тръгна!
Според мен няма как да бъркаме. Имам съмнения дали записвачката на лаптопа не е причината. Може би има значение не само диска, на който се прави, а и устройстото, което го записва. Нямам друго обяснение, защото по принцип нещата са елементарни...
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Така е, елементарно е и той ми обясняваше че прави всичко както трябва, но не става и не става. Аз правя всичко описано и съм пробвал на 4 лаптопа и компютъра и на всякакви дискове и нямам неработещ диск досега.