Участвал ли си в гонка?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Участвали ли сте в автомобилна гонка?

Да.
89
52%
Не ми се е отдала възможност
10
6%
Преди години.
21
12%
Никога!
50
29%

Общо гласове : 170

Аватар
Кара: 4х4
Мечтае да кара: 6х6

Re: Участвал ли си в гонка?

Мнение от efren » 26 Авг 2016, 13:13

FuRoRR написа: Почна да ми се разкрива идеята- Всички на хартия са против тия работи , пък се оказва ,че мнозинството си тъпчат десния редовно. Да не говорим ,че противно на очакванията масата отговорили с "да" не са 20 годишни пишлемета .

Нормално, въпроса е дали сме участвали, а не дали участваме. Всички които са на 30, 40 + все някога са били на 20 год. Проблема е, че не всички които са били на 20 стигат до 40 :!:
И уточнете какво е гонка - аз като карам със 150 на магистралата на темпомат и "отвея" някой дето кара с 90 в гонка ли съм? Ако тръгна на светофара с повече газ от колите до мен в гонка ли съм? Ако докато изпреварвам някой, той реши да включи от 5-та на 3-та и да дава газ и аз въпреки всичко го изпреваря това вече истинска гонка ли е?
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 26 Авг 2016, 14:20

efren написа:Нормално, въпроса е дали сме участвали, а не дали участваме. Всички които са на 30, 40 + все някога са били на 20 год. Проблема е, че не всички които са били на 20 стигат до 40 :!:
И уточнете какво е гонка - аз като карам със 150 на магистралата на темпомат и "отвея" някой дето кара с 90 в гонка ли съм? Ако тръгна на светофара с повече газ от колите до мен в гонка ли съм? Ако докато изпреварвам някой, той реши да включи от 5-та на 3-та и да дава газ и аз въпреки всичко го изпреваря това вече истинска гонка ли е?

последно Е гонка , мдааа :yes:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Мнение от host » 26 Авг 2016, 14:24

а ако те изпреварват на 3та а ти на 5та ускоряваш по-бързо от тях пак ли е гонка? :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 26 Авг 2016, 14:34

Да, при това нечестна :mhihi:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Мнение от host » 26 Авг 2016, 14:46

ние тука добре отсрамваме 4 колесните ама подозирам че има един вид участници в движението за които режим "гонка" е стандартния дето си траят и се правят на незаинтересовани от темата (следва примерен клип)

http://www.vbox7.com/play:007f9e1b4d

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 26 Авг 2016, 14:52

аааа без тея ... пазете моториста! :mhihi:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

ентусиаст
Аватар
Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH

Мнение от Vanqu1sh » 26 Авг 2016, 15:40

Оставете ги момчетата. Те са със специален режим на движение. :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 26 Авг 2016, 16:14

host написа:ние тука добре отсрамваме 4 колесните ама подозирам че има един вид участници в движението за които режим "гонка" е стандартния дето си траят и се правят на незаинтересовани от темата (следва примерен клип)

http://www.vbox7.com/play:007f9e1b4d

От тия цървули, които се режат по цяла нощ на посоченото място не може да се спи нормално. Да не говорим как смърди след някои мотори ...

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 26 Авг 2016, 18:48

А аз да питам да участвам в гонка ,но с какво :lol: :help: :lol:
Карам със сигурност един от най-бавните автомобили в Сф,не съм го мерил на дино,но аз си го знам :mhihi: :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 26 Авг 2016, 18:49

K_Ilkov написа:аааа без тея ... пазете моториста! :mhihi:

Вчера един мега куул хипер пистарка луда глава драйвър по Ботевградско посока центърО,навлезе в насрещното и давай газ,помислих си дано тия нещастници и бавни четириколки срещу него го пазят :ranting: :ranting:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Аватар
Кара: 4х4
Мечтае да кара: 6х6

Мнение от efren » 27 Авг 2016, 10:38

vicho написа:
efren написа:Нормално, въпроса е дали сме участвали, а не дали участваме. Всички които са на 30, 40 + все някога са били на 20 год. Проблема е, че не всички които са били на 20 стигат до 40 :!:

последно Е гонка , мдааа :yes:

Баф мааму, значи аз постоянно съм в гонка на извънградското. И аз какво съм виновен, че всеки трети идиот като види бъбреци в огледалото набива надолу и си доказва сам, че е изтребител?

K_Ilkov написа:Да, при това нечестна :mhihi:

И при това съм нечестен? :mhihi:

Всеки път като видя някой зад мен да приближава и да е подал мигач, го оставям да ме изпревари пък ако ще след 1 км да го изпреваря аз. Не знам защо е цялата мания с подаването на газ докато те изпреварват. Един не малък процент от изпреварванията завършили с ПТП са заради даване на газ от изпреварвания, иначе казано вследствие на простотия.
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 27 Авг 2016, 12:29

Аз пък вече толкова години с тдс-а един не засякох да ми дава газ или да иска да се състезаваме.
Изображение

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 27 Авг 2016, 14:51

Участвал съм.. и продължавам да участвам. Не си кривя душата, не се и хваля, ама си е адреналин, кеф, възбуда.. И аз като повечето, не съм карал на писта, и то не заради нямане на финанси, а от липсата на време. Когато мога иначе и има възможност, натискам десния. Даже снощи с едно 330i се заиграхме
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e60 525D M 05', Audi a6, e53 x5 3d
Мечтае да кара: е60 M5

Мнение от v3n0m » 28 Авг 2016, 14:10

Дърпал съм се с е39-ката с един познат със Сеат-а му (Леон), само да отбележа че бях принуден, постоянно ме бъзикаше какъв курник съм карал (е39 530Д с ремап) а той имаше Сеат Леон 1.9 tdi имаше и той ремап и някакъв "педал" каквото и да значи това. Твърдеше че е бил 160+ коня, опитвах се да му обясня че е проста математика 3.0 срещу 1.9 и 200+ коня срещу 160+, но той продължаваше да твърди че карам кенеф, докато не ми писна един ден и от летящ старт и от място го направих смешен,че после си вдига капака и ми обяснява че имал проблем със вакума на турбото :mhihi: Иначе както спомена един колега в по-горните постове, като ги видят тея бъбреци откачат и започват с едни аварийни, биене на спирачки-пълен цирк :mhihi:
:OT: Въпросния познат беше заклет фен на СеЯт, в момента кара е46 330D :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Любовта към жената е преходна, а любовта към БМВ - вечна!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 28 Авг 2016, 16:16

Абе има едни сеати купра ли бяха , мупра ли бяха с мотор на S3 . Та май не са съвсем за изхвърляне ама важното е че си му сипал . :D
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата