По-добре ли бяхме през соца?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

По-добре ли бяхме през соца?

Да
137
41%
Не
144
43%
Не мога да преценя
51
15%

Общо гласове : 332
големия брат на Монтоя
Аватар

Re: По-добре ли бяхме през соца?

Мнение от BMW_POWER » 25 Авг 2016, 12:37

K_Ilkov написа:
BMW_POWER написа:Виждал съм ги. Те в кой век живеят? Нали са американци все пак

:OT: си, ако искаш пусни една нова тема "ЗА или ПРОТИВ амишите" :winky:

Jordana написа:Между другото , същата теза че опозицията в лицето на БСП пречи да се случат правилните неща се приема добре в тая тема :mhihi: Някак си стандарта не е ли двоен с такива крайни мнения ?
Значи за кучета и котки може , за нас не може ?

Пак да ти кажа, като опрем до конкретни имена нещата винаги удобно поемат друга посока ;)

БСП, СДС, ДПС, ГЕРБ ...все тая ... във всички тези три и четирибуквия седят хора произлезли от едно котило ...

Покажи ми някъде написано от мен, че на демократичните партий в БГ им пречи БСП
Някъде да съм казал нещо положително за ГЕРБ?

Стига демагогия :winky:

Бъзикаш се. Направете коментар за царя. Той също ли беше от "котило"-то?

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 25 Авг 2016, 13:32

Ми ше направя ... що па да не направя :mhihi:

Комунистите една работа като хората не са свършили докрая :mrgreen:
Да ги бяха избили до девето коляно псевдо българските царе!

Кво да коментирам друго, простия и нещастен български народ
(да ти обяснявам ли що е толко прост, нещастен и беден? или вече го направих достатъчно пъти)
повярва на най-тъпата лъжа измисляна в историята на политиката някога сигурно ... ше ви оправя за 800 дни

Защо все се чака някой нещо да направи? Русия, Америка ... Царя, Бойко ... Меркел ...
щото доста дълго време всички са чакали наготово само

Други питания имаш ли или да се връщаме на сьомгата, бананите и амишите?
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

Потребител
Аватар

Мнение от Mini » 25 Авг 2016, 13:40

BMW_POWER написа:Виждал съм ги. Те в кой век живеят? Нали са американци все пак

https://bg.wikipedia.org/wiki/Амиши

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 26 Авг 2016, 15:43

95 страници спам. Не съм имал банани и сьомга всеки ден на масата си. Не съм карал последен модел БМВ (защото всички сега карат само това, и щом излезе нов, веднага го купуват и продават старото в Италия). Не съм ходил в Гърция (всъщност никога не съм ходил там) на море. Не съм се интересувал от комунисти и социлисти в кореа, Венецуела или където и да е, НО:
- не съм се притеснявал за утрешния ден
- не ми е било трудно да си плащам сметките
- ЖИВЯХ истински, без да броя стотинките
- имах (и имам) физически приятели

Сега сте 25% по-малко, имате 4 пъти по-големи задължения и "живеете" по-добре. Приличате на компания на маса, която яде, пие и поръчва. Да видим как ще ви се отрази "идването на келнера със сметката".

Америка не е само Манхатън или надписа ХОЛИВУД в ЛА. Разгледайте панорамите в Гугъл ърт по 37-ма магистрала между Watertown и Ogdensburg. Това е щатът Ню Йорк. Вижте за каква мизерия говорим. Нито тези, нито чукчетата в Чукотка са оказали някакво влияние върху живота ми. Хората си държаха вратите отворени и по селата канеха непознати на гости в къщите си. Сега за два лева убиват. Беднотия до шия, обаче "живеели по-добре". Странно ми е да даваш определения за нещо, за което само си чувал :dunno:

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 26 Авг 2016, 15:51

BMW_POWER написа:Сега сте 25% по-малко, имате 4 пъти по-големи задължения и "живеете" по-добре. Приличате на компания на маса, която яде, пие и поръчва. Да видим как ще ви се отрази "идването на келнера със сметката".

Ше направим като тебе бре :winky:

Като дойде келнера и беш в чужбина :mhihi:
Ти що не остана да си платиш сметката за безметежния соц живот?

BMW_POWER написа:95 страници спам.

Останалите са твоите мнения сигурно? :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 26 Авг 2016, 16:00

Мине не мине и пръдне :mhihi:
И пак замЕрише :mhihi:
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 26 Авг 2016, 16:14

Ти виж само как "елегантно" ъпва темата като позацикли малко :mhihi:
Да се беше задържал още малко соца щеше да е идеален партиен секретар - устремен към светлото комунистическо бъдеще :paranoid:

BMW_POWER написа:95 страници спам. Не съм имал банани и сьомга всеки ден на масата си. Не съм карал последен модел БМВ (защото всички сега карат само това, и щом излезе нов, веднага го купуват и продават старото в Италия). Не съм ходил в Гърция (всъщност никога не съм ходил там) на море. Не съм се интересувал от комунисти и социлисти в кореа, Венецуела или където и да е, НО:
- не съм се притеснявал за утрешния ден
- не ми е било трудно да си плащам сметките
- ЖИВЯХ истински, без да броя стотинките
- имах (и имам) физически приятели

BMW_POWER написа:Колеги, пишете по темата, а не се отклонявайте от нея. Не е въпрос, дали социализъм или капитализъм са по-добри? Въпросът е, "Бяхме ли по-добре през соца?".

Сега хората (масата) са по-бедни, с по-малка покупателна способност, имат тотално изрязани социални придобивки и не могат да си позволят елеменарни неща. За сметка на това имат право (който може да си го позволи) да пътуват безвизово и имат по-голям избор на стоки в Корекома (БИЛА, Кауфланд или който и да е) хранителен магазин. Е, има и така важните за някои колеги банани :yes:

Кои са по-добре сега?
- Реститути - хора, на които след 9 септември им е било насилствено отнето имущество
- Педер@си - преди ги арестуваха, сега правят паради
- Хора с бизнес идеи, които имат възможност и са успели да се реализират
- Наследници на комунистически фамилии, превърнали се в почтени бизнесмени за една нощ. Приватизирали едно или друго социалистическо предприятие и превърнали го от губещо в печелившо

На мен ми е интересни, как са разпределени тук тези, дето сега са "по-добре" :mhihi:
Изображение

...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 26 Авг 2016, 16:21

Хахаха, точно :D Чакам да обясни що го дава номад - у бегето не е добре, у кенъда не е добре, у холанд пак не е добре... Сигурно се готви за мисия до Марс пауърата :mhihi:
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 26 Авг 2016, 16:29

E как що? Щото по хубаво от БГ соца няма на земята ...
И виж ... скита се, лута се немил недраг по широкия свят
Търси същото като в младините, същия рахат, живот и тн. и не намира ...
Защо ли? :mrgreen:
Изображение

...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 26 Авг 2016, 18:03

Така със сарказъм може да напълним още 95 страници. Няма нужда от това.
Изображение

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 26 Авг 2016, 18:22

Ми като нямат доводи срещу мненията ми, спамърите тръгват да коментират личността ми. Сори, написах го. Не съм реституция, тате не е бил в комунистическата мафия и не ми е приписал нито една апетитна фирмичка. Написах им, ама не им отърва да четат. Избрал съм по-малката злина и затова съм в Канада. Опитах ЕС, там си е :censored: По-добре да опитам, отколкото да съжалявам, че не съм го направил. Не стана и това е. Не виждам къде е проблема :dunno:

Партиен секретар, ихааа, ама няма шанс да се уредя. Вижте оня демократ Костов какво направи :ok: Не съм от АБПФК. Баси, дядо ми (Бог да го прости) вместо да хване шумата и да уреди живота на внуци и правнуци, пратили го запас по Беломорието.

Каса бира за спамърите, ако обясните с какво е спомогнала или навредила днешна Северна Кореа (Куба, Венесуела и т.н.) за начина на живот в бг преди 1989.

Марката е без значение :bchug:

И докато се чудите какво да измислите, пуснете си някоя серия от поредицата за "Баш майсторът". Абсолютна истина, просто не знам как са го допуснали този филм изобщо.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 26 Авг 2016, 19:38

За СОЦ-а се разбра, че зависи от гледанта точка и кой как е живял, защото и тогава имаше по-бедни и по-богати и трети от партията майка.
Сега е горе долу същото.

Аз не разбрах за колегата от Канада, за него там е най-хубавото място ли? Понеже по едно време доста се плюеше за същото място.
А да се генерализира ЕС, че не става е несериозно. Аз в Канада, само на екскурзия бих отишъл и то не повече от веднъж, за живеене не бих си помислил дори.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 26 Авг 2016, 19:44

K_Ilkov написа:Като дойде келнера и беш в чужбина :mhihi:
Ти що не остана да си платиш сметката за безметежния соц живот?

BMW_POWER написа:95 страници спам.

Останалите са твоите мнения сигурно? :mhihi: :mhihi: :mhihi:
:ahah: :ahah: :ahah: +1
Избягал в противниковия лагер,точно заради сьомга и банани и други материални удобства,ама нарежда оттам на съгражданите си ,че и нервен,че и геополитически и военен (ходил е в казарма ве ей!! :idea: :!: :!: )спициализ от маса (нещо като пародийния вариант на от класа.. :mrgreen: )
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 26 Авг 2016, 20:24

Камаради и все осталная.... друзя
Помните ли Стражица и Чернобил- в една и съща година бяха!
За Стражица събирахме в училище задължително по лев на калпак! Хората още живеят във фургони...
За Чернобил нещо светка ли ви лампата в транзисторните "процесори"? :banghead:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 26 Авг 2016, 20:37

Bogat-Beden написа:Избягал в противниковия лагер,точно заради сьомга и банани и други материални удобства,ама нарежда оттам на съгражданите си ,че и нервен,че и геополитически и военен (ходил е в казарма ве ей!! :idea: :!: :!: )спициализ от маса (нещо като пародийния вариант на от класа.. :mrgreen: )

Ами, останах си в същия лагер, само дето ми увеличиха таксите няколко пъти :mrgreen: Вие храните мангали, аз храня африканци :angel: :angel: :angel:

Ще заключат темата заради вас :dummy:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата