По-добре ли бяхме през соца?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

По-добре ли бяхме през соца?

Да
137
41%
Не
144
43%
Не мога да преценя
51
15%

Общо гласове : 332
старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Re: По-добре ли бяхме през соца?

Мнение от K_Ilkov » 26 Авг 2016, 20:43

Верно ли? Кво предлагаш?

Да спрем да пишем за да може следващите 95 страници да са изцяло за теб :dunno:

Пълна пародия ... Аре пиши :yes:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 26 Авг 2016, 20:45

BMW_POWER написа:
Bogat-Beden написа:Избягал в противниковия лагер,точно заради сьомга и банани и други материални удобства,ама нарежда оттам на съгражданите си ,че и нервен,че и геополитически и военен (ходил е в казарма ве ей!! :idea: :!: :!: )спициализ от маса (нещо като пародийния вариант на от класа.. :mrgreen: )

Ами, останах си в същия лагер, само дето ми увеличиха таксите няколко пъти :mrgreen: Вие храните мангали, аз храня африканци :angel: :angel: :angel:

Ще заключат темата заради вас :dummy:

alekangg написа:За СОЦ-а се разбра, че зависи от гледанта точка и кой как е живял, защото и тогава имаше по-бедни и по-богати и трети от партията майка.
Сега е горе долу същото.

Аз не разбрах за колегата от Канада, за него там е най-хубавото място ли? Понеже по едно време доста се плюеше за същото място.
А да се генерализира ЕС, че не става е несериозно. Аз в Канада, само на екскурзия бих отишъл и то не повече от веднъж, за живеене не бих си помислил дори.

Не знам колко пъти вече написах следното:

В Канада съм, защото между бг и Канада избрах по-малкото зло! Никога и никъде в този форум не съм хвалил Канада. Тук е по-добре от много други места, както и е по-зле от други такива.

Странно е, че който е живял по-добре преди, спамърите започват да го сочат с пръст и да го определят като комунист. Абсолютно по същата логика мога да соча тези, дето сега са по добре и да им давам определения тип .... (от другата страна на реката). Преди ги гонеха, сега правят гей паради. Е какво, всички ли които сега са по-добре са п...ли?

Стражица и Чернобил ли определяха битието? Ами ГМО-то и Е-тата сега? Качеството на храните е с пъти отдолу. Всичко е химия и консерванти. Но за цял живот. Методично и ежедневно.

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 26 Авг 2016, 20:50

BMW_POWER написа: Ами ГМО-то и Е-тата сега? Качеството на храните е с пъти отдолу. Всичко е химия и консерванти. Но за цял живот. Методично и ежедневно.

Има ли връзка между ГМО и соца?
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 26 Авг 2016, 20:56

Връзка между земетресение и соца?

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 26 Авг 2016, 20:57

BMW_POWER написа:Стражица и Чернобил ли определяха битието? .
Разбра ли тогава какво става?От къде яде прясна храна?

Сега имаш ли избор?А дали нямаше да те спукат от бой ,КАТО те хванат на границата (сега е по-скоро АКО),че искаш да бягаш?Сега Е-тата си ги пише на етикета,ако щеш купувай и яж.Тогава пишеше ли нещо?Някъде?
Що не избяга в РУсия?Щели да заключат темата ,заради нас :mhihi:
Теб какво ти помогна тази тъпа тема?
И що не избяга в Русия -нали много й се възхищаваш на военната мощ и соц. устройство?? Или в Африка (там няма Е-та) ;)
В Канада по неволя ли попадна,а :lol:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 26 Авг 2016, 21:08

Абе хора, вие съвсем сте се побъркали и тотално сте загубили чувството си за хумор. Защо се взимате толкова насериозно???

Темата нищо не ми е помогнала. С нищо и не ми е навредила. Кофти е, като се минат граници и се започнат отределения на лична основа. Каквото и да напиша (-ете), това ще промени ли нещо? Костов, Станишев, Беров, Филипов и останалите магьосници ще върнат ли нещо откраднато? Много злоба таят някои хора. Няма смисъл от това. Какво, да седна да пиша, че всеки който сега е по-добре, тейко му е комунист и е крал след 89-та. Те те именно комунистите сега си живеят най-добре.

Айде стига, моля ви!

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 26 Авг 2016, 21:32

Злоба таят някои хора,яд ги е ,че са им откраднали младостта и живели като гризачи.
ИСка им се някой поне виртуално да им повдигне стъпканото самочувствие,да им каже ,е бяхте плъхчета,но имахте вила и мускал,ходихте в казарма и станахте големи "мъже" ,нямаше дИмокрация,ама имаше ред! :clap: :clap: :clap:
Хепи?

Чувство за хумор? :kuku: :kuku: :kuku:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 26 Авг 2016, 21:34

BMW_POWER написа:
BMW_POWER написа:
Bogat-Beden написа:Избягал в противниковия лагер,точно заради сьомга и банани и други материални удобства,ама нарежда оттам на съгражданите си ,че и нервен,че и геополитически и военен (ходил е в казарма ве ей!! :idea: :!: :!: )спициализ от маса (нещо като пародийния вариант на от класа.. :mrgreen: )

Ами, останах си в същия лагер, само дето ми увеличиха таксите няколко пъти :mrgreen: Вие храните мангали, аз храня африканци :angel: :angel: :angel:

Ще заключат темата заради вас :dummy:

alekangg написа:За СОЦ-а се разбра, че зависи от гледанта точка и кой как е живял, защото и тогава имаше по-бедни и по-богати и трети от партията майка.
Сега е горе долу същото.

Аз не разбрах за колегата от Канада, за него там е най-хубавото място ли? Понеже по едно време доста се плюеше за същото място.
А да се генерализира ЕС, че не става е несериозно. Аз в Канада, само на екскурзия бих отишъл и то не повече от веднъж, за живеене не бих си помислил дори.

Не знам колко пъти вече написах следното:

В Канада съм, защото между бг и Канада избрах по-малкото зло! Никога и никъде в този форум не съм хвалил Канада. Тук е по-добре от много други места, както и е по-зле от други такива.

Странно е, че който е живял по-добре преди, спамърите започват да го сочат с пръст и да го определят като комунист. Абсолютно по същата логика мога да соча тези, дето сега са по добре и да им давам определения тип .... (от другата страна на реката). Преди ги гонеха, сега правят гей паради. Е какво, всички ли които сега са по-добре са п...ли?

Стражица и Чернобил ли определяха битието? Ами ГМО-то и Е-тата сега? Качеството на храните е с пъти отдолу. Всичко е химия и консерванти. Но за цял живот. Методично и ежедневно.

Не знам дали е хубаво или лошо да си комунист и да те сочат с пръст за такъв, но със сигурност е нямало добре живеещи по соц-а и да не са били комунисти или поне са били зад гърба на сериозен комунист.
Под добре, не визирам да има жигула, хляб и салам.
Просто нямаше как да стане това дори на теория.

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_life_expectancy
Тая песен за Е-та и ГМО-та я остави, я кажи как държавите с най-много консумирани Е-та са в челните позиции на първата таблица.(само Япония е малко по-различна като навици, храна и пр)
И като стана дума за най-лошата храна с ГМО, много захар, затлъстяла и болна нация, виж Америка, която е на 30 място, а Бг понеже всичко е мега био, няма ГМО, всички спортуват е на 80-то, на едно със страни от 3ия свят!
Освен всичко, продължителността на живота расте във всички силно и средно развити страни, не съм чул някъде да спада, освен в Африка, но и за там ме съмнява. Та тези теории издишат отвсякъде, преди са яли само био, без Е-та, без ГМО, ама са живеели по-малко, така ли излиза?

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 26 Авг 2016, 21:59

Bogat-Beden написа:Злоба таят някои хора,яд ги е ,че са им откраднали младостта и живели като гризачи.
ИСка им се някой поне виртуално да им повдигне стъпканото самочувствие,да им каже ,е бяхте плъхчета,но имахте вила и мускал,ходихте в казарма и станахте големи "мъже" ,нямаше дИмокрация,ама имаше ред! :clap: :clap: :clap:
Хепи?

Чувство за хумор? :kuku: :kuku: :kuku:

Хм, че на кого не "откраднаха младостта"? В началото на 90-те ни обясняваха, как само за 5-7 години ще се изплати дълга и бг ще настигне западните държави. И какво? Мина Луканов, Виденов, фалити на банки, пирамидите (осъдиха ли някого реално за тях) и т.н. и т.н. Ако комунистите са приватизирали нещо на богатите, то сега обраха всичко живо по няколко пъти. Колко смени на пари минаха?

Да бяхме плъхчета и сарказма ти е оправдан. Аз бях т.н. "нова учебна система". 10 вместо 11 години и една година УПК. Бачкахме в училището. Но образованието да не го коментираме, че сега е още по-страшно.

Плъхчета, сега с това ЕС, не сте ли такива? Сульо и пульо от Брюксел нареждат какво да се работи, произвежда и яде. Квоти за това, квоти за онова. Къде е разликата със СИВ??? Охранени евреи, дето взимат безумни заплати не са ли превърнали всики европейци в плъхчета?

Образно казано, всички сме такива, но в различни лаборатории.

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 26 Авг 2016, 22:06

Разликата е от земята до небето.
Но ако искаш да ги приравниш за собствено успокоение-няма кой да те спре.. ;)

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 26 Авг 2016, 22:27

alekangg написа:

Не знам дали е хубаво или лошо да си комунист и да те сочат с пръст за такъв, но със сигурност е нямало добре живеещи по соц-а и да не са били комунисти или поне са били зад гърба на сериозен комунист.
Под добре, не визирам да има жигула, хляб и салам.
Просто нямаше как да стане това дори на теория.

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_life_expectancy
Тая песен за Е-та и ГМО-та я остави, я кажи как държавите с най-много консумирани Е-та са в челните позиции на първата таблица.(само Япония е малко по-различна като навици, храна и пр)
И като стана дума за най-лошата храна с ГМО, много захар, затлъстяла и болна нация, виж Америка, която е на 30 място, а Бг понеже всичко е мега био, няма ГМО, всички спортуват е на 80-то, на едно със страни от 3ия свят!
Освен всичко, продължителността на живота расте във всички силно и средно развити страни, не съм чул някъде да спада, освен в Африка, но и за там ме съмнява. Та тези теории издишат отвсякъде, преди са яли само био, без Е-та, без ГМО, ама са живеели по-малко, така ли излиза?

Айде сега пак, бил съм комунист. Това ми мяза на лозунг от началото на 90-те. По-сериозно, моля те!

Българинът няма пари и не може да си позволи хубава храна. Ядат се тотално боклуци. Миналата година от Лидл женицата купи някаква кайма, която се опита да сготви. Такава смрад се разнесе, че ако беше тук, щеше да задейства противопожарната система.

Колко процента от заплатата си отделя за храна американеца и колко българина? Един час на минимална заплата на американеца са около 2кг пилешко, 1кг всинско или 8-900гр телешко. Ядат хамбургери и полуфабрикати като гламави. Техните проблеми са със затлъстяването и обездвижването. Но и прекалено много хора спортуват. Колко от вас тук ходят с колело на бачкане? Ежедневно. Сутрин излизам около 06:00 и всички фитнес зали по пътя са пълни. Аз се уволних на 20г и бях 81кг (при 187см ръст). Сега съм на 50 и съм 84-86кг. Но имам съученици, които се утроиха. Всичко е индивидуално. В бг е нормално да ходиш и да се наливаш с бира по улиците, ракийката, салатката и картите пред блока ...
Просто хората там са бедни и им се предлага най-големия боклук.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 26 Авг 2016, 22:34

Това с продължителноста на живота го заеби ти. Числата от статистиката не ти казват какво е качеството на живот след една определена възраст. Като направиш 40 и не можеш да качиш 3-4 етажа без да си плюнеш дроба или като почнеш с шепите хапчета от 50 голяма работа, че си доживял до 80.
Изображение

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 26 Авг 2016, 22:35

Bogat-Beden написа:Разликата е от земята до небето.
Но ако искаш да ги приравниш за собствено успокоение-няма кой да те спре.. ;)

Прав си! Все едно да си осъден на смърт и да се подиграваш на този, дето ще го бесят, защото тебе ще те стрелят. Мишлета сме всички, само дето сега мащабите са по-големи. ЕС, НАТО, не знам си какви си организации, всички искат да ни изваждат, не да ни направят живота по-добър. И всичко било за "наше добро". Моля ти се :conf: Напълниха Европа с паплач и това тепърва ще гърми. Сега само покрай Халите и Лъвов мост е така. Ами като станат няколко пъти повече?

bum_bum написа:Това с продължителноста на живота го заеби ти. Числата от статистиката не ти казват какво е качеството на живот след една определена възраст. Като направиш 40 и не можеш да качиш 3-4 етажа без да си плюнеш дроба или като почнеш с шепите хапчета от 50 голяма работа, че си доживял до 80.

Ама не забравяй, че до 67 ще трябва и да работиш. Дайте статистика за инсулти и инфаркти в бг. Страшно е! Имам съученик, който от 10 години се бори с рака. Трудно подвижен, ходи с бастун. 180 лева пенсия по болест. Не го пожелавам на никого и не искам да го коментира никой. Само си го представете. 180 лева пенсия по болест....
Последна промяна BMW_POWER на 26 Авг 2016, 22:44, променена общо 2 пъти

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 26 Авг 2016, 22:37

Къде видя да те обявявам за комунист, дадох пример. След като не си в Бг, по-скоро да не си от майката..

Пак се връщаме на яденето, нали е всеизвестно, че в Америка ядат най-големите боклуци, тонове захар, кола, макдоналдс, бухти и т.н.
То е видно и от фигурите им на тия мутанти, но не мрат преди ганьо.
В соца, понеже се е яло супер, защо тогава са мрели още по-рано в БГ??????????????? През 70-80 години е било с 3-4 год надолу от сега и десетилетия наред е била права черта. След 2000 година върви само нагоре.
Макар и с малко, се е увеличил живота ни, та тази теория ти казах, че издиша.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 26 Авг 2016, 22:40

bum_bum написа:Това с продължителноста на живота го заеби ти. Числата от статистиката не ти казват какво е качеството на живот след една определена възраст. Като направиш 40 и не можеш да качиш 3-4 етажа без да си плюнеш дроба или като почнеш с шепите хапчета от 50 голяма работа, че си доживял до 80.

Да се повторя. Има цяла индустрия съществуваща с една основна цел- да си възможно най-дълго жив и в същото време болен. Та продължителноста на живота няма общо с темата.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата