Скоба на паркиран автомобил в зелена зона.
Модератор: Общи модератори
53 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Re: Скоба на паркиран автомобил в зелена зона.
Доколкото съм ги заглеждал въпросните листчета, те са "брандирани" с печати и тн на паркинги и гаражи. Отделно на джаджата, която ползват за проверка мисля пускат сигнал когато сложат листче
- dreadx
- младши ентусиаст
-
Е да де, ама колегата ако не си е изхвърлил оригиналното листче, може да направим качествени фото-копия.. :)
- kaji kvo stana,kopele kvo stana?!
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Тия, като кучетата и котките територията ли си маркират?
Гнусна работа, но ние сме за пребиване, че търпим и сме готови да гласуваме за кметица родена в Самоков. Не случайно в скандала за прословутите навеси на спирки за градския транспорт са намесени самоковски селски тарикати.

Гнусна работа, но ние сме за пребиване, че търпим и сме готови да гласуваме за кметица родена в Самоков. Не случайно в скандала за прословутите навеси на спирки за градския транспорт са намесени самоковски селски тарикати.
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Стегни скобата на некоя техна кола докато ядат баници някъде 

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- dreadx
- младши ентусиаст
-
Фидел Кастро
- че и пак гласуваха за нея.
Мисълта ми е, как можем да направим някаква акция, така че да объркаме работата на ЦГМ -> например на всички коли - платили/неплатили да сложим такива листчета. (- но може би просто е достатъчно да се разхождаме след тях и да разместваме листчетата.)

Мисълта ми е, как можем да направим някаква акция, така че да объркаме работата на ЦГМ -> например на всички коли - платили/неплатили да сложим такива листчета. (- но може би просто е достатъчно да се разхождаме след тях и да разместваме листчетата.)
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- dreadx
- младши ентусиаст
-
Да не могат лесно да решат на кои коли да слагат скоби и на кои не. - мислех, че е очевидно.. :)
- Don_Diego
- ентусиаст
-
Е аз нали писах, че изтеклия срок го съобщава този, който продава талоните и обикаля зоната. Какво ще ги затрудниш като налепиш 100 коли с талончета, като с 3 клика и виждат коя кола е в нарушение 

53 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4