Разкодиране на телефон заключтен от Мтел?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Разкодиране на телефон заключтен от Мтел?

Мнение от Bokrael » 31 Авг 2016, 6:17

Здравейте, наскоро си взех едно телефонче Samsung Galaxy S4 от olx-a, но се оказа заключено. Разбрах, че от Мтел могат да го отключат, но те ми казват, че собственика има просрочени задължения и в такъв случай не става. Той явно няма намерения да ги плаща, та варианта ми остава тези сайтове, който ти пращат код срещу пари. Намерих само един бъларски, но искат 35лв, а все ми се струва, че мога да намеря и доста по-евтино имате ли някакви предложения ако някой е минал вече по същия път?

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Re: Разкодиране на телефон заключтен от Мтел?

Мнение от vld » 31 Авг 2016, 7:27

Колега що не пробваш да му смениш ром-а ?
Изображение

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 31 Авг 2016, 12:14

Търси някой от джамбазите на телефони, мен ми разкодираха един пак заключен от М-тел за 20лв :roll:
П.С пробвай да се правиш на не разбрал и се обади на *88 и кажи така и така за разкодиране, ако номера мине ще иска имея и после ще получиш смс с инструкции и код.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Carless
Мечтае да кара: Всичкото ///M

Мнение от PolandBall » 01 Сеп 2016, 19:25

vld написа:Колега що не пробваш да му смениш ром-а ?

Това е възможно най-добрия вариянт! Изобщо не се занимавай с мтел, харесай си ром и направо флашвай.

П.П. Имах С4 и тоя телефон има Гугъл едишън който е идентичен с този от мтел, в XDA има доста добри гугълски ромове на който всичко им работи без проблеми.
Khrevsu tvahyu gradu tore! Khrevsu kvatro midvhu piedhvro! Khrevsu Kristo midhvu? vhradro! Medvro vhtrienn utrah vreghgrho.

Назад към Извън Темата