Разкодиране на телефон заключтен от Мтел?
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Разкодиране на телефон заключтен от Мтел?
Здравейте, наскоро си взех едно телефонче Samsung Galaxy S4 от olx-a, но се оказа заключено. Разбрах, че от Мтел могат да го отключат, но те ми казват, че собственика има просрочени задължения и в такъв случай не става. Той явно няма намерения да ги плаща, та варианта ми остава тези сайтове, който ти пращат код срещу пари. Намерих само един бъларски, но искат 35лв, а все ми се струва, че мога да намеря и доста по-евтино имате ли някакви предложения ако някой е минал вече по същия път?
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Re: Разкодиране на телефон заключтен от Мтел?
Търси някой от джамбазите на телефони, мен ми разкодираха един пак заключен от М-тел за 20лв
П.С пробвай да се правиш на не разбрал и се обади на *88 и кажи така и така за разкодиране, ако номера мине ще иска имея и после ще получиш смс с инструкции и код.

П.С пробвай да се правиш на не разбрал и се обади на *88 и кажи така и така за разкодиране, ако номера мине ще иска имея и после ще получиш смс с инструкции и код.
- PolandBall
- младши ентусиаст
-
- Кара: Carless
- Мечтае да кара: Всичкото ///M
Re: Разкодиране на телефон заключтен от Мтел?
vld написа:Колега що не пробваш да му смениш ром-а ?
Това е възможно най-добрия вариянт! Изобщо не се занимавай с мтел, харесай си ром и направо флашвай.
П.П. Имах С4 и тоя телефон има Гугъл едишън който е идентичен с този от мтел, в XDA има доста добри гугълски ромове на който всичко им работи без проблеми.
Khrevsu tvahyu gradu tore! Khrevsu kvatro midvhu piedhvro! Khrevsu Kristo midhvu? vhradro! Medvro vhtrienn utrah vreghgrho.
4 мнения
• Страница 1 от 1