Как развивате себе си?
Модератор: Общи модератори
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Re: Как развивате себе си?
Ами няма как да стане, щото моя шеф не подхожда така към работниците си.
Аз това ти обяснявам - или си намираш шеф според твоите разбирания за справедлив труд и заплащане, или си траеш. Толкова е просто.

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Dirty M5 driveR написа:Ами няма как да стане, щото моя шеф не подхожда така към работниците си.Аз това ти обяснявам - или си намираш шеф според твоите разбирания за справедлив труд и заплащане, или си траеш. Толкова е просто.
Приключвам участието по темата.Твоят шеф е номер 1

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
Ти да прочете да казвам, че моя шеф е номер 1?
Просто без да те познавам почвам да твърдя, че на теб до тук ти стигат разсъжденията. Затова приключваш участието по темата. Като гледам страната бъка от хора, работещи за себе си... Имам 2-3ма познати и много бързо видяха, че не става само с добри идеи и нетусиазъм.

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
Dirty M5 driveR написа:Ти да прочете да казвам, че моя шеф е номер 1?Просто без да те познавам почвам да твърдя, че на теб до тук ти стигат разсъжденията. Затова приключваш участието по темата. Като гледам страната бъка от хора, работещи за себе си... Имам 2-3ма познати и много бързо видяха, че не става само с добри идеи и нетусиазъм.
Жив и здрав.Не е важно на мен до къде ми стигат разсъжденията,просто с тебе на тази тема някакси не виждам смисъл да разговарям

Най-вероятно във сервизчето бачкате ти и всемогъщият Брус(шеф ти) и за това така говориш.
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
(bubsa) написа:Най-вероятно във сервизчето бачкате ти и всемогъщият Брус(шеф ти) и за това така говориш.
И? Щом ръководещият действа по този начин аз не виждам значение дали съм един или сме 5ма.
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
Dirty M5 driveR написа:(bubsa) написа:Най-вероятно във сервизчето бачкате ти и всемогъщият Брус(шеф ти) и за това така говориш.
И? Щом ръководещият действа по този начин аз не виждам значение дали съм един или сме 5ма.
Като станете 5-ма ще намериш разликите

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
Е като не работиш в тях сега защо спорим?
Много ясно, че и ако при мен стане така и аз ще изчезна.

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
Dirty M5 driveR написа:Е като не работиш в тях сега защо спорим?Много ясно, че и ако при мен стане така и аз ще изчезна.
Защото такава е реалността

Има и изключения,но нито ти,нито аз сме толкова образовани и незаменими...
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
На мен точно това ми е целта - може да съм обикновен работник, но искам да съм незаменим.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Dirty M5 driveR написа:На мен точно това ми е целта - може да съм обикновен работник, но искам да съм незаменим.
Груба грешка, няма незаменими хора, особено на ниво работник.
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
Аз пък вярвам, че има. 

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
Dirty M5 driveR написа:На мен точно това ми е целта - може да съм обикновен работник, но искам да съм незаменим.
Много добре те разбирам,защото съм минал по този път.
И аз исках същото като тебе.Даже си мислех,че като напусна фирмата няма да изкара дълго,но грешах.Сега го е докарал до там,че всичките работници с изключение на 4-5 човека го крадът и му съсипват техниката,но фирмата си продължав да съществува.Даже се разрастна още.
Все още си работя съвестно,но все повече ми се изпарява ентусиазма.Сега не искам да съм незаменим работник,а да се развивам на друго ниво.Лошото е,че винаги има някой вътрешен,без никакви качества и знания,който да заеме дадената позиция.Доста тъпо ми става когато този човек ми звъни по цял ден с думите "началника каза теба да те питам това как да стане"

- nqmam_bmw
- Потребител
-
- Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;
alekangg написа:Dirty M5 driveR написа:На мен точно това ми е целта - може да съм обикновен работник, но искам да съм незаменим.
Груба грешка, няма незаменими хора, особено на ниво работник.

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Как развивате себе си?
Точно това е, че винаги имаш шеф над главата си
Илюзията на хората, че работят за себе си (да може да прибираш по-голям дял от това, което правиш, но това е единствената разлика... може да се окаже, че прибираш по-голям двл от нещо по-малко
). Причината хората да имат работа е, защото правят нещо, от което някой се нуждае... няма как да работиш за себе си. Сам ли ще си плащаш
Независимостта не идва от там (която от един момент нататък е по-важна от парите).

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
Такова положение няма. Избий си то от главата преди да си се разочаровал и убил детето в себе си.
Вярвай ми... В зависимост от това колко близо е ножа до кокала- всички и всичко е заменимо. Независимо дали става въпрос за общ работник или високообразован специалист който е създал примерно нещо уникално за фирмата и има световни 10 патента... И стигнеш до уникалния визионер- лидер които е създал цял клон в Форчюн 100 компания... Виждал съм със собствените си очи или съм бил потърпевш за всяко от гореизброените нива...
Последна промяна alx на 04 Сеп 2016, 20:27, променена общо 2 пъти
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила