Лудогорец

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: bmw
Мечтае да кара: М3,М4
Детайли за колата: Е46 320i
E36 316i

Re: Лудогорец

Мнение от vasilzlatkov85 » 06 Сеп 2016, 22:48

Много сме добри :D :D :D Даже сме на първо място :D :D :D

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 07 Сеп 2016, 8:03

Ориент 33 4-3 Люксембург :mhihi:

Сега сериозно: няма ли кой да я закрие тази пародия на футболен отбор.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E53 4.8, X6 2008 и X5 2011 5.0i
Мечтае да кара: новата М X5 ...
Детайли за колата: всичките са манияяяяяяяя....

Мнение от vlado6669 » 07 Сеп 2016, 15:47

Най добре да започне с закриването на БФС и после А и Б група, перуката ми къса нервите....ебати наглеца...:bang: . били сме на първо място :kuku:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 07 Сеп 2016, 16:56

Лошото е, че корупцията е навсякъде. От БФС, през съдиите до големите отбори. В Левски, ЦСКА, Локо и Ботев и т.н. е пълно с "легенди", които са там само да изцоцат някой лев и да се бутне някой техен човек да играе. В момента, макар и на годинки, си имаме двама български нападатели във форма - Божинката и Камбуров. Последния стана за не знам кой път голмайстор на А група. Да, на годинки е, но играе повече от палячовците, които се викат в национала. Поне на резервната скамейка да стои и да го пускат второто полувреме. Божинката всички го знаем какво манекенче е, но няма спор, че напоследък доста вкарва в Сърбия. А наш Петев продължава да вика Тошко Неделев, който от години само търка скамейките и ходи по тренировки :dunno: Лудогорец затова върви напред. На Киро "гела" никой не му реди отбора. Преди си мислех, че българския футбол ще се оправи, ако хора като Стоичков, Бербатов, Стилян Петров, Мартин Петров се заемат и влезнат в БФС. Вече обаче съм на мнение, че и да стане - ще изкарат 1-2 години и ще се откажат. Щото "перуката" и да се махне, няма как да махнат всички покрай него. Че не е само "перуката".
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
Мечтае да кара: е36 с осмак
Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.

Мнение от Boyadjiev » 08 Сеп 2016, 22:10

zazomazo написа:
Boyadjiev написа:
...
клуба е на +, не само е на + а се самоиздържа :wave: ...

Петричев, ти ли си? :mrgreen:

Е ти пък директно в десетката :ok:

Има достатъчно материял из нета по тоя въпрос, както и по всички въпроси, всъщност ;)

И определено ми се гледа български отбор, който и да било, който да играе футбол. Не ми се гледат по 30+ нарушения от отбор, при всяко отнемане на топката да се правят нарушения, да има груба игра, псуване и мрънкяне, не ми се гледа как се бият на терена, не ми се гледат по 10 засади от които не може да се изпази нападателя, 3 удара към вратата за мач, като единият е просто изплюта топка по посока на вратата. Не ми се гледат такива НЕфутболни неща, когато има футболен мач. Съответно спрях да гледам Бг. футбол, защото продукцията беше адски класна :kuku: :conf:
След това се създаде отбор който играе футбол - ми кеф ми е да го гледам и ще продължавам да го гледам и да се радвам на успехите му. Защо? Защото съм футболен фен, съответно гледам там където има футбол, не където има факли, ракети, бой, татуировки по челата и някви пълни идиоти по трибуните. Това е позорно, а не фенщина. Фенщина е да ходиш на мач и да се кефиш на футбола.
Съответно отбора ме кефи с продукцията си, визия в публичното пространство, кефят ме играчите като държание пред камерите, кефи ме че нямат по 10 снимки в дискотеките пияни, както и публиката която се събира по мачовете в София. Просто всичко е на друго ниво и не виждам как може да го отричат хората. Сега бива всичко, ма не можеш да отричаш очевидни неща, дори да не те кефят :shock: :shock: :shock:
Изображение Изображение Изображение
Уважавай другия, независимо каква кола кара.

Потребител
Аватар
Кара: F31

Мнение от alozavar » 09 Сеп 2016, 1:07

Boyadjiev написа:
zazomazo написа:
Boyadjiev написа:
...

Има достатъчно материял из нета по тоя въпрос, както и по всички въпроси, всъщност ;)

И определено ми се гледа български отбор, който и да било, който да играе футбол. Не ми се гледат по 30+ нарушения от отбор, при всяко отнемане на топката да се правят нарушения, да има груба игра, псуване и мрънкяне, не ми се гледа как се бият на терена, не ми се гледат по 10 засади от които не може да се изпази нападателя, 3 удара към вратата за мач, като единият е просто изплюта топка по посока на вратата. Не ми се гледат такива НЕфутболни неща, когато има футболен мач. Съответно спрях да гледам Бг. футбол, защото продукцията беше адски класна :kuku: :conf:
След това се създаде отбор който играе футбол - ми кеф ми е да го гледам и ще продължавам да го гледам и да се радвам на успехите му. Защо? Защото съм футболен фен, съответно гледам там където има футбол, не където има факли, ракети, бой, татуировки по челата и някви пълни идиоти по трибуните. Това е позорно, а не фенщина. Фенщина е да ходиш на мач и да се кефиш на футбола.
Съответно отбора ме кефи с продукцията си, визия в публичното пространство, кефят ме играчите като държание пред камерите, кефи ме че нямат по 10 снимки в дискотеките пияни, както и публиката която се събира по мачовете в София. Просто всичко е на друго ниво и не виждам как може да го отричат хората. Сега бива всичко, ма не можеш да отричаш очевидни неща, дори да не те кефят :shock: :shock: :shock:

Така е- не отричам, че играят хубав футбол, че ходят хора да ги гледат в София, че всички са изрядни и няма кой да запали факла на стадиона. Всичко хубаво, ама кефи ли те как в този "български отбор" има 3ма българи максимум от 11 човека на терена на практика всеки мач? Кефи ли те как изсипаха един тон бразилци, които изведнъж се оказаха и българи, след 3 месеца в България, може би трябва да се коригирам по горния въпрос? :mhihi: Кефи ли те как се подиграваха с правилото за човек до 21 години в титулярния състав като "контузваха" един български футболист в 10тата минута във всеки важен мач? А впрочем после си го и отмениха, вече го няма :clap: Кефи ли те как трябва да се случи убийство на терена в БГ първенството, за да видим санкция за играч на Лудогорец, останалите ги наказват за щяло и нещяло, справки има много по въпроса, независимо с кого играят? На някои хора не ни е скучно и под нивото да гледаме БГ мачове, та тези неща ярко се очертават. Щом не ти се гледа груба игра, добре че пропускаш шампионатните мачове на Лудогорец :mhihi: Кефи ли те, че като имаха мач в евротурнирите си отмениха този за първенство, поради каква причина- никой не знае :paranoid: Кефи ли те как ако си фен на друг отбор и решиш да отидеш на мач в Разград си затворен като животно в няква клетка и гледаш мача през решетки? Това европейско ли е? Лудогорец няма публика- има хора, които искат да видят ПСЖ и Реал Мадрид, които ако ги питат за титулярния състав на отбора съм 99% сигурен, че няма да могат да ти го кажат. Докато има пари за футболисти, Лудогорец ще играе добър футбол за БГ и средноевропейския стандарт с чужди играчи. От "школата" още не сме видяли някой талант, ще почакаме и ще видим :mrgreen:
Мен това не ме кефи, а то също е очевидно, без да имам против теб или някой друг тук :bchug:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 09 Сеп 2016, 4:18

Кво лошо да има бразилци в отбора пък. Популяризира се страната най-малкото.
Все пак са дошли тук да играят, не да крадат и да лежат на социални помощи :)
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше: E39 -540 iA, E34 - 525 TDS
Мечтае да кара: E30 - M3

Мнение от xela » 09 Сеп 2016, 7:07

Какво ви е виновен Лудогорец за състоянието на БГ футбола?

ЦСКА-то взеха купата с младежи, които изритаха като мокри котета този сезон. Лудогорец ли са виновни че източиха червения тим?

Левски с школата, която имат какво точно изкараха от нея? Лудогорец ли са виновни че изпраха едни пари и взеха огромни комисионни за смешни играчи? Играчи на които в самолета им се обясняват правилата за това как се рита топката.

Славия залага само на школата си, разбирай играят само с младежи +един двама нови и колко национала имат?

Потребител
Аватар

Мнение от alozavar » 09 Сеп 2016, 11:06

xela написа:Какво ви е виновен Лудогорец за състоянието на БГ футбола?

ЦСКА-то взеха купата с младежи, които изритаха като мокри котета този сезон. Лудогорец ли са виновни че източиха червения тим?

Левски с школата, която имат какво точно изкараха от нея? Лудогорец ли са виновни че изпраха едни пари и взеха огромни комисионни за смешни играчи? Играчи на които в самолета им се обясняват правилата за това как се рита топката.

Славия залага само на школата си, разбирай играят само с младежи +един двама нови и колко национала имат?

На ЦСКА проблемът им е друг, ама нека не почваме тая тема, че ще ми изтрият мнението :mhihi: За подигравката, която си правят със състава им в момента са си виновни само те.
Левски да кажеш, че не изкарват играчи е малко несериозно- Вутов, Краев, Деян Иванов, Орачев също минава през школата, въпреки че е от Пирин, близнаците Цоневи, сега почват да пускат Боримиров и Станислав Иванов. Все си мисля, че някои от тези играчи вече стават за великия национален, но може и да греша.
От Славия поне може да взимат Велков, който пък 100% не отстъпва на трамваите, които в момента са ни на защита в националния. Ти ми кажи защо не го викат :bchug:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от xela » 09 Сеп 2016, 11:30

Добре де, къде са близнаците? Единия е в трета италианска лига ако не греша?!
Но си прав, темата е за Лудогорец...

Желая им успех в ШЛ!

Много се радвам, че ще гледам любимия ми тим на Васил Левски. Ще бъда с фланелка "In Arsene we trust!" :mrgreen:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 10 Сеп 2016, 11:52

Boyadjiev написа:
zazomazo написа:
Boyadjiev написа:
...

Ми всъщност няма :winky:
Има хвалебствия от удобни медии, според които Разград е печеливш проект.
Обаче една елементарна сметка показва друго:
Имат един изходящ трансфер /Кайсара/ за 4.5 млн. евро.
Срещу него слагаме входящите трансфери на доста играчи за сериозни за БГ футбола суми и съответно заплатите им, които варират м/у 20-40 хил. евро месечно.
Имаме едно участие в ШЛ, което им е донесло 15 млн.евро за 5 години в елита....ама съм убеден, че за тези 5 години издръжката на отбора е доста повече :winky:
Имаме и едни разход за строежа на трибуна Моци за над 5 млн. лева .... ма тва няма да го смятаме, щото държавата го плати /щото нали отбора се самоиздържал.... :mrgreen: /

Boyadjiev написа: Не ми се гледат по 30+ нарушения от отбор, при всяко отнемане на топката да се правят нарушения, да има груба игра, псуване и мрънкяне,

Или тва не се брои, щото според главния съдия дори не е нарушение.... :dunno:

Изображение
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от xela » 10 Сеп 2016, 12:17

Леле човече, ти си се филмирал много жестоко :smoke:

Иначе поздравления за старанието, почти като в стила на Левски и техните декларации.

:OT: Днес отворих спортните сайтове с надежда да прочета нова декларация относно гредата снощи. Ама за жалост нямаше, отдавам го само на новото ръководство

Потребител
Аватар

Мнение от alozavar » 11 Сеп 2016, 12:55

Да, винаги всеки, който се осмели да напише и покаже нещата, такива каквито са, непременно се е филмирал :mhihi:
Интересно е, че "гредата снощи" сте я гледали, но дали някой тук, от запалените фенове на Лудогорец, е гледал техния мач онзи ден- малко се съмнявам :mhihi: Нищо де, идва ШЛ във вторник, тогава всички сме от тях :ok:

ПП- защо няма тема за БГ първенството като цяло, а има само за Лудогорец? :(

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 11 Сеп 2016, 14:30

alozavar написа:ПП- защо няма тема за БГ първенството като цяло, а има само за Лудогорец? :(

Пуснах темата преди време когато някои от споменатите факти не бяха още факт.
Наистина са много груби и съдиите им треперят.
Да се надяваме все пак на успех в ШЛ
:yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
Мечтае да кара: е36 с осмак
Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.

Мнение от Boyadjiev » 11 Сеп 2016, 23:11

zazomazo написа:
Boyadjiev написа:
zazomazo написа:
Boyadjiev написа:
...

Ми всъщност няма :winky:
Има хвалебствия от удобни медии, според които Разград е печеливш проект.
Обаче една елементарна сметка показва друго:
Имат един изходящ трансфер /Кайсара/ за 4.5 млн. евро.
Срещу него слагаме входящите трансфери на доста играчи за сериозни за БГ футбола суми и съответно заплатите им, които варират м/у 20-40 хил. евро месечно.
Имаме едно участие в ШЛ, което им е донесло 15 млн.евро за 5 години в елита....ама съм убеден, че за тези 5 години издръжката на отбора е доста повече :winky:
Имаме и едни разход за строежа на трибуна Моци за над 5 млн. лева .... ма тва няма да го смятаме, щото държавата го плати /щото нали отбора се самоиздържал.... :mrgreen: /

Boyadjiev написа: Не ми се гледат по 30+ нарушения от отбор, при всяко отнемане на топката да се правят нарушения, да има груба игра, псуване и мрънкяне,

Или тва не се брои, щото според главния съдия дори не е нарушение.... :dunno:

Изображение
Изображение

Цитирам от последното мнение на колегата, че е... последно просто :ok:

Тия работи които си изброил не ми харесват, заслужават да ги накажат играчите. Ама да не търся клипчета и сними от другите колоси, че ще ми изтекат очите да качвам :roll:
По въпроса с парите - имаха Лига европа ~15 милиона лева тотал, миналата шампионска - 30 милиона лева, тая 30 милиона лева + няколко незначителни трансфера по 1 милион + Кайсара. Е малко ли е за 5 години :shock: + спонсори + билети + всичко друго, + ако щеш тениските по 100лв. които са продали :conf:

За "A" група изобщо не ми се коментира, там няма футбол особено, рядко излиза отбор срещу крейзифорест който да не играе на нарушения, защото просто не може да им вземе топката. Това е бг. стила - нарушения нон стоп, което е грознооооо :banghead: Естествено футболистите на крейзи форест прегарят и те почват с тъпотиите. Ако не прегаряха нямаше да са в Бг. (защото наистина трябва да си много много голям професионалист за да не правиш тия глупости, а колкото и да ме кефят, те не са на това ниво просто. Факт е обаче, че се опитват да отиват в правилната посока.)

За това колко са чужденците - толкова, колкото трябва. Това е проблем и на другите отбори, които реват че в Лудогорец има много чужденци. И това е проблем на Бг. спорта. Аз не мисля, че някой би предпочел качествен бг. футболист спрямо чужденец. Ама чужденеца идва и се поти на тренировка, а нашия се поти в дискотеката, щото е бок, разбириш ли....

Вместо да се засрамят тия "наште" момчета, бг. футболистите, че идва някой си мангал от някъде си и иска да играе за Бг. национален отбор и ти научава езика и е по-добър от теб във всеки един аспект, те ми реват че бил чужденец. Бе п***а майна, може ли мангала да те измести бе, докато ти доброволно си бъркаш в носа. Еми това си заслужават в крайна сметка. Аз ако бях избрал това поприще, щях да си късам задника, за да изместя чужденеца, еле па от националния отбор. После ми бил играч, в 60тата минута получава крампи :mhihi:

Болно ми е... От школата на Лудогорец ще се види в рамките на следващите поне 4-5 години дали ще излезе нещо. По-рано според мен е абсурд да се очаква някой дошъл в новата школа, минал през пиянските отбори преди това да се научи. Той вече е свикнал на други порядки и знае, че в другия отбор със сигурност няма да играе в Шампионска лига, ако ще да си скъса гъза - за това наздраве, че е по-лесно :bchug:

Не смятам че Лудогорец са някакъв безумен тим. Просто са най-доброто от няколко години насам в "А" група, опс. Първа професионална лига :mhihi: И не трябва да се плюе по равититето, пичове вижда се че това е правилната посока. Не е случайност - играта е добра, подхода е постоянен, поток от футболисти има, надграждане има. Това е нещо което не видях друг да го предложи последните 15 години. Левски 2006 беше.... айде да не кажа случайност, но примерно Лестър ми е най-близко като аналогия. Посредствени футболисти в пикова форма, която няма как да се повтори, доставящи един добър продукт, който им донесе най-прекрасната голова разлика в крайна сметка. Но се вълнувах тогава, както всички предполагам :ok:
Изображение Изображение Изображение
Уважавай другия, независимо каква кола кара.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата