Южнокорейците (КИА и Хюндай)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Re: Южнокорейците (КИА и Хюндай)

Мнение от host » 12 Сеп 2016, 21:38

ем да слагаме банера на ценъра на форума отгоре "КУПЕТЕ СИ ЧЕК*Я ... ИЛИ КИЯ ... ИЛИ КВОТО И ДА Е ВМЕСТО БМВ" и готово... във всяка тема е ясно , че ВСЯКА кола е по-добра от БМВ .... ново , старо ... винаги другата кола е по-добра ... няма смисъл да се купуват

ако някой има БМВ-та за изхвърляне да ми пише на лично ... ще се опитам да му съдействам да си купи Кия

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 12 Сеп 2016, 22:00

nqmam_bmw написа:
b00st написа:

Do that to your Honda or Hyundai :mhihi:

:confused:

Какъв се явява този господин?

Търговец.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 12 Сеп 2016, 22:04

acho.rs написа:
alx написа:Аз бях страшен фен на Киа допреди 5 години примерно. Евтини, приятно изглеждащи с много екстри, надеждни... Но нещо последните години си повярваха и започнаха да определят цени които го поставят в класове в които има по- добри оферти.

Не може в класа на $35-40к да се доближаваш за няколко хиляди до Тойота и Хонда и да очакваш да си конкурентноспособен...

Да не говорим за Мазда - може да имаш крайно ограничени възможности за конфигурация извън пактетите, но пък те са отлично разпределени и позволяват изключително изгодна крайна цена, а технологиите в Мазда са години пред Хюндай и Киа. За дизайна да не говорим. Не може едно и40 1,7д да е по-скъпо от Мазда 6 2.2д би-турбо...

Аче, едвам те уредих :bchug: Понеже използваш прекалено много "усмивки" тип :kuku: и :gay: , уговорих ти една Мазда 3. 2006г, нов внос, 118 000км, грам ръжда не е хванала. Карана е само до църквата и обратно на Коледа и Великден. Чат пат и до гробищата, гат са изпращали близки приятели. Гарантирам ти, че ти като един несъмнен капацитет и маздолог ще се чувстваш съвсем комфортно и ще гледаш изотгоре простосмъртните като мен. Колата ти я подарявам, само поеми транспорта :yes: Отвътре е като нова, всички опции плюс сателитно радио. Отвън е с малко забележки, но като се напраши и няма да личи. Наслаждавай се:

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

И това ми е любимото място на всички мазди :bowdown: :bowdown: :bowdown:

Изображение

Сори че се изказах неподготвен :roll: Моля в знак на извинение да премеш тази Мазда и дълги години карайки я да си спомняш за моят позор. Посипвам си главата с пепел и мълчаливо давам линк към новите такива. Купуваш я на изплащане за 7 години (84 месеца) и когато си я изплатил, тя е като току що излязла от фабриката

https://www.mazda.ca/en/shopping-tools/ ... 3/G/D4GK66

Подробносто по прехвърлянето на ЛС :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 12 Сеп 2016, 23:19

Кви са тия химии, с които пръска снега. Баси изродите :mhihi:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Superexstatic » 13 Сеп 2016, 0:32

BMW_POWER написа:
немо написа:Ми добре,ама има едни неща като история,имидж,традиции,марка,спортна история ако щеш....а за тия неща се плаща ако и да не са изразени материално в продукта,за който плащаш.А корейците са 60-70 год. назад в това отношение.Даже и да предлагат конкурентни продукти.
А не всички са 100% прагматици.

БМВ преди 25 години се отличаваха от километър и бяна на светлинни години нагоре по отношение на качеството. Крис Бенгъл се постара да унищожи това отличие, а инженерите днес си докарват технологичния живот на всека кола в рамките на 8-10 години. После идва новата ...

Не знам какво точно е унищожил Бенгъл, ама на мене 90% от новите корейки седани ми приличат на е60, дет е сигурно на 15г. прототипа му
Изображение

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 13 Сеп 2016, 1:20

Абе тая Мазда да не сте я паркирали върху сол,луга и т.н химии...то бива бива ръжда, ама...

Sent from my iPhone using Tapatalk

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 13 Сеп 2016, 3:03

c04 написа:Абе тая Мазда да не сте я паркирали върху сол,луга и т.н химии...то бива бива ръжда, ама...

Утре ако ми остане време ще му кача на Ачката и други модели на тази негниеща кола. Ето и друга такава, в доста по-добро състояние. Емблемата ми е любимо място на тези коли :yes:

http://www.kijiji.ca/v-cars-trucks/otta ... nFlag=true

All inside works perfect sunroof, radio, 8 wheels for tires, tiptronic... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

И в подкрепа на :kuku: , напишете mazda rust problems в гугъл и се забавлявайте :ok: Кеф ви форуми, кеф ви снимки.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: biturbo wc,Honda cbr929rr
Детайли за колата: Audi A6'12 3.0tdi

Мнение от МИТАКА1654 » 13 Сеп 2016, 9:07

Че Маздите гният е факт,но там където гният те,гният и всички други!По тая логика да взема да снимам сегашната мазда 6 на брат ми и да пусна снимки на бившето ми 530д,изводите ще бъдат коренно различни.Просто мазда гният малко по–бързо от някои други марки,но пък са ненормално здрави и надеждни коли.

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 13 Сеп 2016, 9:43

Какво става с тоя форум?

Най-активната тема в тоя форум е Южнокорейците (КИА и Хюндай), като е пусната от колега с ник БМВ_ПОВЕР. И забележете, пуснал е темата да рекламира кия защотото има няколко в тях.

Колкото до мазда-та ами маздите от това поколените всеки знае, че са ивестни с ръждата си, НО забележи ние говорим за нови мазди не 20 годишни изгнили барутници с цена колкото ново колело от метро. Иначе като си толкова добър с гугул може да потърсиш и изгнили мерцедеси бмвта и квото се сетиш, гаранция ще намериш. И да нова мазда 6 е 100 пъти по-добра от нова Кия и да прекарал си се :mhihi:

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 13 Сеп 2016, 10:24

Ама то е известен факт тук в Извън темата, че БМВтата са гадни :mhihi:

Всяка тем с предложение за кола за Х пари свършва с Дачия, Грейт Уол, Алфи, Фиати, Мазди
и кво ли още не като най-доброто решение :mhihi:

Жалко, че не всички са запознати с прекрасните качества на гореизброените ...
БМВ-тата 5-та ръка щяха да са по-евтини за нас балъците :mhihi:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 13 Сеп 2016, 11:48

bioz написа:Какво става с тоя форум?

Най-активната тема в тоя форум е Южнокорейците (КИА и Хюндай), като е пусната от колега с ник БМВ_ПОВЕР. И забележете, пуснал е темата да рекламира кия защотото има няколко в тях.

Колкото до мазда-та ами маздите от това поколените всеки знае, че са ивестни с ръждата си, НО забележи ние говорим за нови мазди не 20 годишни изгнили барутници с цена колкото ново колело от метро. Иначе като си толкова добър с гугул може да потърсиш и изгнили мерцедеси бмвта и квото се сетиш, гаранция ще намериш. И да нова мазда 6 е 100 пъти по-добра от нова Кия и да прекарал си се :mhihi:

Рекламира??? Колега, написах, че съм приятно изненадан от повишаването на качеството им. Никъде не съм писал "Продай седмицата, купи си Акцент!!!", нали? От друга стана написах и че това е колата на жената. Тя води и прибира наследството от училище ежедневно и за мен е важно тя да се чувства комфортно и спокойно.

Извинявам се, че в ТОЯ ФОРУМ пускам тема за нещо различно от чисто нов модел на БМВ. Или раздел "Извън темата" не могат да се коментират неща извън "Колата се напраши, да я мия или да си купя нова?" и други подобни. Написах, че Мазда гние най-много от японските коли и Ачето скочи с любимите си "усмивки". Снимах му една и я показах. Ако това е такава драма за теб, не мога да ти помогна :dunno:

Дай да не пускаме и теми за други колелета, БМВ произвежда и продава такива. Откъде на къде ще пишем за различни модели? Ами дрехи, часовници и т.н.??? Или тук е забранено да си пишем и коментираме и нещата извън БМВ? И ако ДА, това откога?

Благодаря предварително за отговора!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 13 Сеп 2016, 11:55

Вярно е, че корейците вдигат качеството си, (за разлика от всички други, които или го свалят или го държат на същото ниво), но все още не са настигнали хонда, нито тойота, нито някоя японска.
Това, че не са дървета вече, не ги прави най-хубавите автоматично. Я покажете някои списък да ги видим колко са надеждни, обикновено в началото са само японци, корейци не съм срещал до сега, ама знае ли човек.

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb

Мнение от немо » 13 Сеп 2016, 11:58

МИТАКА1654 написа:Че Маздите гният е факт,но там където гният те,гният и всички други!

Е поне има шанс след 10-15 год. да е широко разпространен израза "изгнила като стара Мазда",който да замени сегашния "изгнил като стар Опел" :lol: :oops:
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 13 Сеп 2016, 12:23

BMW_POWER написа:
bioz написа:Какво става с тоя форум?

Рекламира??? Колега, написах, че съм приятно изненадан от повишаването на качеството им. Никъде не съм писал "Продай седмицата, купи си Акцент!!!", нали? От друга стана написах и че това е колата на жената. Тя води и прибира наследството от училище ежедневно и за мен е важно тя да се чувства комфортно и спокойно.

Извинявам се, че в ТОЯ ФОРУМ пускам тема за нещо различно от чисто нов модел на БМВ. Или раздел "Извън темата" не могат да се коментират неща извън "Колата се напраши, да я мия или да си купя нова?" и други подобни. Написах, че Мазда гние най-много от японските коли и Ачето скочи с любимите си "усмивки". Снимах му една и я показах. Ако това е такава драма за теб, не мога да ти помогна :dunno:

Дай да не пускаме и теми за други колелета, БМВ произвежда и продава такива. Откъде на къде ще пишем за различни модели? Ами дрехи, часовници и т.н.??? Или тук е забранено да си пишем и коментираме и нещата извън БМВ? И ако ДА, това откога?

Благодаря предварително за отговора!

Сигурен съм, че и микра да и беше взел на жена ти пак щеше да приятно изненадан от качеството им ако ме разбираш. Те жените на всичко се радват... а и тука в бг има един лаф всеки си хвали неговото, сигурно си го забравил вече :mhihi:

Иначе да има правило да не се коментират други коли който не свързани с бмв.. макар и да е глупаво.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: biturbo wc,Honda cbr929rr
Детайли за колата: Audi A6'12 3.0tdi

Мнение от МИТАКА1654 » 13 Сеп 2016, 12:34

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата