Часовници

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540xi, Е90 320d LCI
Мечтае да кара: M4
Детайли за колата: MPPSK

Re: Часовници

Мнение от bangelov » 10 Яну 2016, 1:33

100% fake сайт :) Омега за 100 евро :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ....ЖЪЛТО ТАКСИ....

Мнение от bate koko » 10 Яну 2016, 8:19

Няма Омега за 100€..дори крадена...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540i

Мнение от BAHKATA » 11 Яну 2016, 9:00

Пилев написа:Къде могат да се видят skagen в София?

От форума на strelki.info:

http://WWW.REACTION-BG.com

За повече информация и запитвания:
Телефон за контакти: +359876373064

Запитвания за каишки, части и сервиз: +35952603789
Международна гаранция за моделите на Skagen, Kenneth Cole, Adee Kaye закупени в чужбина се поема при определните от производителя условия.

е-mail: advert@reaction-bg.com - запитвания за цена или бъдещи намаления.

Централен магазин
гр.Варна, ул. Княз Борис №47

Но като гледам цени, модели, нещо не ти ги препоръчвам... Разгледай сайта на Джулиани, в момента има сериозни намаления, аз се възползвах за няколко подаръка.

ентусиаст
Аватар
Кара: E65 black- sport package

Мнение от racing_team_vidin » 11 Яну 2016, 17:34

Eдин въпрос малко встрани..
Някой да е мяркал нов или втора ръка, някъде този:
Изображение
citizen jq8120-58m
Преди почти 11години, имах такъв и го загубих и от тогава търся да си купя същия!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 13 Яну 2016, 18:22

MaxMeyer написа:
hell's angel написа:Кажете някой добър часовникар, на който може да се разчита, че имам един за профилактика, а не ми се дава на сульо и пульо да го пипат. :roll:

София, Руски паметник,бул.Скобелев 48.
Божидар Тодоров се казва.

Не се лъжете да ходите там! Няма смисъл. Крайно недоволен съм от услугите му. За парите и качеството, които взима за профилактика има колкото искате часовникари като него в София. Втори път не бих си оставил часовника там.
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 13 Яну 2016, 19:48

И аз не съм очарован от Божидар
К&К Time Studio на Хр. Белчев обаче са супер, поне до момента нямам забележка към тях
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 13 Яну 2016, 20:33

E34 написа:
MaxMeyer написа:
hell's angel написа:Кажете някой добър часовникар, на който може да се разчита, че имам един за профилактика, а не ми се дава на сульо и пульо да го пипат. :roll:

София, Руски паметник,бул.Скобелев 48.
Божидар Тодоров се казва.

Не се лъжете да ходите там! Няма смисъл. Крайно недоволен съм от услугите му. За парите и качеството, които взима за профилактика има колкото искате часовникари като него в София. Втори път не бих си оставил часовника там.

Аз си намерих друг, при тоя, форумния на стрелки инфо не съм ходил, много прехвалена история ми се стори нещо. Калоян и сие, също нещо много агресивно се рекламират, въпреки че май са не лош избор ...
Ubi dubium, ibi libertas

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 21 Фев 2016, 21:25

Момци, напоследък зяпам спортни часовници. Трябваше ми нещо евтино дето да ми е за всеки ден, да ходя с него на фитнес, тичане и т.н.
Гледах какви ли не по евтини часовници.... и изведнъж попаднах на часовници марка Suunto :P
Направо ми останаха очите в тях и по конкретно Suunto CORE All Black.
Не съм се интересувал от марката, ама след бърз преглед се оказва, че марката е на ниво :mhihi:
И все пак, някой по запознат с тая марка, ползващ такъв часовник... абе въобще всякаква информация ще ми е полезна :P
Благодаря предварително!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60 525i M54 Е91 320i N43 600RR

Мнение от apexs » 24 Фев 2016, 16:20

Някой да притежава Luminox ? Как са покритията им ? Издържат ли на надрасквания и всекидневно носене ?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: W221 S550 AMG / CLA 220d / X5 3.0d

Мнение от AngelG » 18 Юли 2016, 17:07

Какво ви е мнението за часовниците FESTINA и по специално моделът - F16119 ?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: G20, F82

Мнение от Bexim » 19 Юли 2016, 13:58

Мога да вметна за Суунто-то - хубава марка, подводничарска... Дензъл Уошингтън имаше такъв в един филм. За мен си струват и са читави часовници. За това, за което го търсиш мисля е перфектен! :bchug:
Аз по този начин си ползвам Еспри-то - метален, черен, върви на всичко.. Малко или много най-ежедневният ти часовник ти става най-любим. Макар и с понадрано стъкло, някой друг белег, малко разкалибриран хронограф, ама си ме радва.. :mrgreen:

Фестина - бюджетната марка на Сертина е, до колкото съм запознат, часовниците са им добри като дизайн и определено като цена, какво повече ти трябва. Не ти е нужен да цепи секундата.. Лотус, Фестина - един клас, определено имат излъчване и радват.

Аз пък се поддадох покрай юбилея ми и си взех още едно Tissot (след PRC200 Chronograph).. След двата ми хронографа много исках класически и изчистен титаниев часовник и се метнах на PR100 Titanium.. Все още си го гледам само и му се радвам. Веднъж го сложих само, но пък имам намерение да си го нося дълго време, за това исках класика.. :smoke:
Мисля да поспра до тук.. 3 ми стигат.. :D
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 23 Юли 2016, 19:40

Един гражданин , класика в жанра calibre 2100 titanium
IMG_0270.JPG
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525д 2001
Мечтае да кара: F13 с М буквичка.

Мнение от DiMIcha84 » 15 Сеп 2016, 20:53

Колеги решил съм да си купувам часовник, но нищо не разбирам от тях, бюджета ми е 500-700лв, можете ли да ми препоръчате нещо сносно за тези пари. Иначе харесвам нещо подобно на този http://www.julliany.com/?product=candino-c4388c
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 15 Сеп 2016, 21:25

Въпроса за избор на часовник е отделна и обширна тема . Конкретния бранд предлага отлично съотношение цена качество . Часовниците са с добра изработка , кварцовите механизми са сравнително добри калибри не от най евтините , сапфир кристал .
В конкретния модел , за мен недостатъците са доста - ниска водо защита 10 атм незнам какво точно е :dunno: би трябвало да е 100м , само от водни пръски ако е 10м. Кожена каишка която неминуемо гние и трябва да се сменя . Златцето се изтрива необратимо и бързо .
Моя критерий минимум за часовник от тоя тип е кварц, сапфир кристал , корпус стомана или титан , водозащита поне 100м , закупуване задължително с метална верижка ако модела го има с такава . Кожена или друга винаги можете да си намерите докато оригинална метална е трудна работа . Без разни жълти покрития защото се нараняват и драскат дори от дрехите за нула време , PVD покритие не се възстановява .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 16 Сеп 2016, 2:19

Jordana е разяснил кое как е.
10атм са 100м, като и двете са пълни глупости и не са истински, но с тази защита няма да има проблеми за къпане, ако му смени кожата с гума или стомана.
Иначе всякакви покрития, жълти, червени, черни и др, не са за предпочитане, каза се защо.
За тези пари освен Кандино, което е добра марка, гледай Тисо и другите за тези пари. Като цяло в един ценови клас особено при тези 500-700 всичко е на 90% едно и също и остава да избереш по вид.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата