Рефригеранс
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Рефригеранс
Някой мазал ли се е с Рефригеранс, евентуално отзиви и впечатления? Знам, че лекарството е ветеринарно, но всъщност съдържа алуминев ацетат, който се съдържа и в лекарства за хора продаващи се в други страни без рецепта. Става въпрос за разтежение в сухожилие.
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.
- Z3Ro*
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 530DA, E61 530XD LCI
- Мечтае да кара: Murcielago SV
Re: Рефригеранс
Аз го ползвам редовно, когато имам нужда, от около 3 години. Само че го комбинирам с Антифлегмин 50/50 - много ми помага...
Ползвам го предимно за възпален ахилес или други разтежения.

- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Антифлегмина става и за хвмороиди
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
- B.Stoimenov
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530dA
- Мечтае да кара: по хубави пътища и сред културни шофьори
Позлвал съм рефригеранса преди около 3 години при възпаление в десния лакът. Комбинирах го и с още едно мазило отново ветеринарно, с ужасен мирис (но не му помня името). но редуването на двете оправи възпалението ми за 2 дни. Пиех и хапчета - ако не се лъжа Диклофенак Дуо.
Диклофенака отпада директно, няма шанс. Вече намазах 2 пъти с рефригеранс-а, засега изглежда добре ефекта,ще видя след още ден два. Някога случвало ли ви се е да се появят странични ефекти (парене, сърбене)? Явно освен разтежение има и повече или по малко разкъсване на захващачите на сухожилието към костта. Става дума за вътрешните мускули на предмишницата, там където се захващат към лакътя (така наречения "голф лакът"), не че играя голф, така се нарича контузията.
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.
5 мнения
• Страница 1 от 1