Ретрофити в нашите коли
Модератор: Технически модератори
Re: Ретрофити в нашите коли
раздвоен съм, белите мигачи не вървят май с жълтите фарове и халогени... стандартния оранжев мигач означава да сменя и стоповете, а тях няма да ги сменя със сигурност...
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
На мен лично жълти фарове са ми доста грозни, независимо на каква кола са. На черна Е34-ка най-много ми харесва оригинална, бяла оптика навсякъде.
Но на всеки му харесват различни неща и сам решава как да си прави колата, важното е на него да му харесва
Но на всеки му харесват различни неща и сам решава как да си прави колата, важното е на него да му харесва
- christian_qbalkovo
- Потребител
- Кара: BMW 520i E34
- Мечтае да кара: BMW Е60
Хайде и аз да се похваля наскоро добавих плафони в краката, за целта използвах плафони от жабка а свързването стана направо от централния плафон.
След поставянето не ми хареса светлината на обикновенната крушка и замених всички крушки с диодни ленти. Докато ги правех реших че и ambient light няма да е зле но добавих и по един диод в краката ей така за фон.
Дайте мнение и моля без гпупави отговори на мен колата така ми харесва .
След поставянето не ми хареса светлината на обикновенната крушка и замених всички крушки с диодни ленти. Докато ги правех реших че и ambient light няма да е зле но добавих и по един диод в краката ей така за фон.
Дайте мнение и моля без гпупави отговори на мен колата така ми харесва .
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- christian_qbalkovo
- Потребител
- Кара: BMW 520i E34
- Мечтае да кара: BMW Е60
Пак наскоро замених стрелковия часовник с мулти часовник съответно с датчик за температура и гонг (искренни благодарности на колегата ''The Heartlistener'' за оказаното съдействие ). Също така смяна на обикновенно централно огледало с електрохроматично (самозатъмняващо).
Ето и малко снимки:
Ето и малко снимки:
- d.raychev
- Потребител
- Кара: Е34
- Мечтае да кара: Е34 М5
christian_qbalkovo написа:Пак наскоро замених стрелковия часовник с мулти часовник съответно с датчик за температура и гонг (искренни благодарности на колегата ''The Heartlistener'' за оказаното съдействие ). Също така смяна на обикновенно централно огледало с електрохроматично (самозатъмняващо).
Ето и малко снимки:
Електрохроматичното от 34ка ли го свали и откъде взе ток за него
popowski написа:
един приятел от асеновград ми каза че я знае тая ифа , била в пламъци и вериги ,пишело нещо като 700++ к.с. отзад .на обратния завой преди бачково карала на заден ,а като спре един младеж я връзвал за ограда или дърво да не избяга
един приятел от асеновград ми каза че я знае тая ифа , била в пламъци и вериги ,пишело нещо като 700++ к.с. отзад .на обратния завой преди бачково карала на заден ,а като спре един младеж я връзвал за ограда или дърво да не избяга
- ивчо
- старши ентусиаст
- Кара: Е34 с ... ръжда
От буксата бре ... Седи скрита над шофьорсият сенник (в сми над него и над тавана ) Свалай централният плафон, бъркай смело и ще я намериш !
Огледало и от Е46 да вземеш - буксата е все еднаква
Всъщност - вземи най-новото, че като се напече да не почне да се тресе по дупките
Всъщност - вземи най-новото, че като се напече да не почне да се тресе по дупките
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o
- d.raychev
- Потребител
ивчо написа:От буксата бре ... Седи скрита над шофьорсият сенник (в сми над него и над тавана ) Свалай централният плафон, бъркай смело и ще я намериш !
Е да де ама тия от е46 и е39 всичките са с червения нос отдолу па ми е грозно на мен и не попадам на такова без клоунския нос за алармата...
popowski написа:
- ивчо
- старши ентусиаст
- Кара: Е34 с ... ръжда
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o
- d.raychev
- Потребител
ивчо написа:http://olx.bg/ad/ogledalo-elektrohromatichno-za-bmv-e36-38-39-46-ID5bCe0.html
Примерно
изтекла е обявата но схванах,мерси колега има за черпене
popowski написа:
- BABHOMED
- ентусиаст
- Кара: E34 М50B25
- Мечтае да кара: E34 V12
- Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU
ивчо написа:http://olx.bg/ad/ogledalo-elektrohromatichno-za-bmv-e36-38-39-46-ID5bCe0.html
Примерно
Точно такова сложих и аз монтажа е детска игра.Буксата е наистина над кората на тавана включваш я и заработва !
Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.
- Mitko_Bs1
- кандидат ентусиаст
- Мечтае да кара: на Игор колите
Някой за ретрофита-ел конзола за регулиране на волан ?
Баварец вадя от гараж...
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
- Кара: мфили
Mitko_Bs1 написа:Някой за ретрофита-ел конзола за регулиране на волан ?
Какво те интересува именно ? И кой тип конзола точно - с памет или без?
- Mitko_Bs1
- кандидат ентусиаст
на тази буксичка мога ли да вържа запалка и да бачка осветлението и да си грее ,както трябва (след като свалих капачето под духалките отзад)
Баварец вадя от гараж...
- The Heartlistener
- ентусиаст
- Кара: BMW E83 3.0i, ex e46, Е34, Е36
- Детайли за колата: M54B30, Mystic blau metallic, Sports package, High speed setup
Запалката иска дебел кабел за плюс /постоянен/, захранването на предна и задна запалки са през бушон 26 с 30А. Червен с бяла ивица и жълто, 2.5 квадрата. За ниска версия мисля че няма окабеляване /букса/ за задна запалка. Можеш да си пуснеш от предната.
"Въпрос на вкус" - казало кучето...и си облизало гъза.
- Mitko_Bs1
- кандидат ентусиаст
Да се похваля с плафони на сенниците.Монтажа е супер лесен ,взел съм сенниците и плафоните за 20тина лв,за монтажа е нужно един нож и отвертка + .
Свалят се старите сенници ,сваляме средния плафон ,страничните ръкохватки,задните ръкохватки с цел да падне тавана за да е удобно рязането на тавана.Цялото окабеляване би трябвало да го има всяка 34ка (поне мойта го има).Дупката която трябва да се реже е очертана отгоре ,режем я ,издърпваме нужните кабели през дупките ,свързваме ги ,После връщаме всичко по обратния ред даваме на контакт ,отваряме огледалцето и воала.
Баварец вадя от гараж...