Какво е чувството да летят 40 тона срещу вас...
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Re: Какво е чувството да летят 40 тона срещу вас...
За тва, бъдещето е тия машини да не се управляват от хора.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Аз говоря за общия случай.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Ей ама сте уникални хора вие,даже някой ислямист да се взриви на магистралата ще кажете случайно е станало...тоя олигофрен се е заврял в насрещното в лява лента с тоя ТИР и пааааааааааааааа се намери кой да го защитава,вие сте ебати хората
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
тука наистина ли писаха хора които мислят, че този шофьор ако тази маневра е умишлена (а тя явно е) не е за затвора?
ми нали утре ще го направи посред нощ и ще ме удари както си пътувам с цялото семейство и ще ни затрие? един вид- ако аз ви затрия семейството ей така- от мързел и липса на отговорност - ще се намерят хора да ме защитят?
ми нали утре ще го направи посред нощ и ще ме удари както си пътувам с цялото семейство и ще ни затрие? един вид- ако аз ви затрия семейството ей така- от мързел и липса на отговорност - ще се намерят хора да ме защитят?
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Даже ще е по непредпазливост и ще полежи 4 години (я няма, я няма) и ще излезе с гордо вдигната глава и ще каже "аз изкупих вината и съм чист".
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Вие сте страшна работа
Тоя щом е за затвора,значи и половината форум е за затвора
Доказателства във "видео" бол
Гарантирам,че тука и не само има много и по-опасни дришльовци,натрупали нарушения за 3 доживотни.
Не го защитавам
Да,дебил е,но се случват подобни неща и в нормалните държави щеше да си го отнесе.
Дразни ме идеята,че щом е с камион автоматично е УБИЕЦ
Кой е убил,че не видях?!?
Ето пак ви давам примера от събота.На АМ Тракия при Нови Хан ми излезнаха 4 коли,първата беше Е90.(тъмно синьо или черно)За затвора ли е или не?
Не ми се пише повече,защото няма смисъл.

Тоя щом е за затвора,значи и половината форум е за затвора

Гарантирам,че тука и не само има много и по-опасни дришльовци,натрупали нарушения за 3 доживотни.
Не го защитавам

Дразни ме идеята,че щом е с камион автоматично е УБИЕЦ

Ето пак ви давам примера от събота.На АМ Тракия при Нови Хан ми излезнаха 4 коли,първата беше Е90.(тъмно синьо или черно)За затвора ли е или не?
Не ми се пише повече,защото няма смисъл.
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Битивито с пълна сила, шок и ужас на магистралата. Тц, тц, тц ....

Ubi dubium, ibi libertas
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Каква разлика има дали е 4 тона или 40? При челарка с него все си заминал.
Кръгъл идиот, несъмнено за да навлезе в насрещното на магистрала. Ама я помислете и за пътната сигнализация в Булгаристан. Че ако тръгнеш да пътуваш някъде, където не си бил до сега автоматично се превръщаш в чужденец в собствената си страна.
А дали някой от възмУтените граждани се сети да спре? Да изкара триъгълника, да пусне аварийните, да облече зеленото елече и да ръкомаха за да може камиона да обърне или да влезе в отбивката. Или всеки рече "пу, да ти еб@ майката" и с това се приключи?
Кръгъл идиот, несъмнено за да навлезе в насрещното на магистрала. Ама я помислете и за пътната сигнализация в Булгаристан. Че ако тръгнеш да пътуваш някъде, където не си бил до сега автоматично се превръщаш в чужденец в собствената си страна.
А дали някой от възмУтените граждани се сети да спре? Да изкара триъгълника, да пусне аварийните, да облече зеленото елече и да ръкомаха за да може камиона да обърне или да влезе в отбивката. Или всеки рече "пу, да ти еб@ майката" и с това се приключи?
- vixx
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: 320d
Тея снимки пратени ли са на някого, съобщено ли е някъде и какво е станало после?
Щото в тоя вариант тая тема изобщо няма смисъл да съществува, според мене.
А тоя си е баш за затвор.
Щото в тоя вариант тая тема изобщо няма смисъл да съществува, според мене.
А тоя си е баш за затвор.
Аз се чудя на колегата заснел този 'опитен тираджия' как не е звъннал веднага на 112.
Аз започвам да заваня веднага и даже карам след тях докато не ги спрат. Последния път от Хасково до София 3 часа и 30 минути след един автобус съм карал, с звънене на 112 през 10 минути защо не го спират. Спряха го чак на Вакарел....
Аз започвам да заваня веднага и даже карам след тях докато не ги спрат. Последния път от Хасково до София 3 часа и 30 минути след един автобус съм карал, с звънене на 112 през 10 минути защо не го спират. Спряха го чак на Вакарел....
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2