Auto Motor Show по btv

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Re: Auto Motor Show по btv

Мнение от SuspiciousBulgarian » 18 Окт 2016, 19:10

McLaren-ът бил с V6, а изводът от пистата е че ЛамборДЖинито изглежда епично :lalala:
Последна промяна SuspiciousBulgarian на 18 Окт 2016, 21:01, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 18 Окт 2016, 19:18

Гледах малко... според мен е добре. Хареса ми, че се говори и за някакви практични неща свързани с шофирането.

Сългасен съм, че видеообработката куца. За да махнат този аграрен вид, трябва да ползват някви такива неща - https://en.wikipedia.org/wiki/Vignetting. За това Топ Гиър изглежда по-ефектно, въпреки че снимат в не по-малко аграрна обстановка. За водещите им трябва време да се сработят. Няма как да са като екип от ден 1.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 18 Окт 2016, 19:24

аз гледах първия епизод. като за начален опит мисля, че се справиха доста добре.

имам само една забележка- и двамата водещи са за логопед...
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар
Кара: G02 ///M40d

Мнение от blacksapphire » 18 Окт 2016, 19:52

Катастрофално, разбира се, като всички опити за автомобилни предавания, правени някога в бг.

Посредствена режисура, монтаж, избор на локации.
Нелеп изкуствен смях, нужда от логопед и за двамата. Сигурен съм, че коврата ще се справя по-добре като хостеса, отколкото зад волана на каквото и да е.
Ако за въпросния Влади някой може да каже нещо положително - няма как човек да гледа сериозно на него, след като дори не знае как се произнася Ламборгини. Дума да не става за постния технически речник.

Предполагам бюджетът на тази класна продукция е доста скромен... та резултатът е съвсем резонен. :mhihi: :ok:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 18 Окт 2016, 20:09

Не може да се надяваме в БГ да се сътвори мотор шоу като зад океана или на острова. Но аз и на това съм доволен - има интересна информация, има настроение и чакам да дойде неделя, за да гледам. Проблемът на всички ви е в очакванията.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 18 Окт 2016, 20:29

Харесва ми рубриката "произведено в България" :yes: Хубаво би било да разнообразяват рубриките от време на време като например рубрика "БГ тунинг" :ok:
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 22 Окт 2016, 17:57

Отдавна ви казвам, че Влади Кулев (turtulero) е за смях, но не ми вярвате - ЛамборДЖини бате :bowdown: Предаването е тотална пародия, пълна подигравка с автомобилната журналистика. Както писах и на друго място - адски трудно се прави ревю, за автомобили за които хем всичко е казано, хем е невъзможно да опишеш бруталните емоции които поражда! Да не говорим, че в теста Реално нищо не се тества. Наистина не вярвах, че човек работил в тъп Гиър и най-просветения в тайните на БМВ, може толкова епично да се изложи. Но едно е да сипеш смърт във форум, друго е да покажеш реални качества.
За справка- ревютата на "Автомобилисти" са светлинни години напред. Дори двамата от "Роуд Хънтър" се справят по-добре, макар за сега да нямат видео ревюта. . .

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dirty M5 driveR » 22 Окт 2016, 19:56

Къде искате в България да направят тест на 650 коня спортна кола? На Дракон? :mhihi: Освен да се говори и да се показват разни features друго не може. Според мен хората са го осъзнали и затова и не опитват истински тест драйв. Че куца сценария от време на време е факт, но аз пак ще повторя - много грешно е да се очаква продукция на нивото на Топ или Фифт гиър. Така че не виждам с какво Влади се излага. Моето виждане пък е, че винаги представя автомобилите по начин, който красноречиво да обясни на зрителя какво представляват машините като усещане и какво зрителя може да очаква от тяй, ако има възможност да се докосне. Естествено сме в БГ е хейта е на завидно ниво.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 23 Окт 2016, 10:40

Oтчайващо зле е, според мен.
- операторско майсторство е на зачатъци.
- Монтажа и той е... :|
- Водещите, с изключение на Владо Кулев, очевидно не знаят какво правят там.

Всъщност, откакто гледам всичко друго, но не и телевизия, съм станал много критичен, но това не значи, че това може да е оправдание за родните телевизии.
Хората, които качват видеа, независимо дали са на автомобилна тематика, снимат в много пъти по-добре направени клипове от това предаване. И си личи старанието, да изглежда добре заснето, добре монтирано, добре направено откъм цветове. А тия понеже са БиТиВИту, дай да снимаме както ни дойде и да го пускаме в ефир.

ПС Тези двамата актьори от театъра, е хубаво да се отпуснат и да не се чувстват като на сцена, защото това просто бие на очи твърде много.

:no:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 23 Окт 2016, 12:48

Филип Аврамов не знам какво търси в подобно предаване?!?Толкова е бездарен,че не е истина и само допринася за слабите страни на предаването.
Гостите започнаха добре,но с Поли Генова като втори гост :kuku: Има един куп автомобилисти за канене,а и могат да покажат нещо със собствените си коли,а това ще е приятно за гледане :idea: За разлика от тъпизмите до момента.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

Аватар

Мнение от Хаос » 23 Окт 2016, 14:01

Далеч по-епични продукции се правят от хора със сходен бюджет.
Треа си талант.
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от koziak » 23 Окт 2016, 15:31

Филип Аврамов определено е бездарник който няма място в това предаване.

Sent from my iPhone using Tapatalk

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 23 Окт 2016, 16:18

И продължават с тъпите гости...
Някой схваща ли идеята на "клуб 300"?Очаквах да е нещо атрактивно и под 300 мислех,че става дума за километри.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dirty M5 driveR » 23 Окт 2016, 20:59

Аспарух верно беше класика. Гледах го с голям кеф и ме хвана много яд, че не го продължиха. Все още помня в детайли някои от предаванията.

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Auto Motor Show по btv

Мнение от Dextuar » 23 Окт 2016, 21:05

Дайте някое клипче за по-малките да го видим и ние. Аз помня само малко от "100% газ спирачки" май се казваше

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата