Auto Motor Show по btv
Модератор: Общи модератори
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Re: Auto Motor Show по btv
Dirty M5 driveR написа:Аспарух верно беше класика. Гледах го с голям кеф и ме хвана много яд, че не го продължиха. Все още помня в детайли някои от предаванията.
Мен ме кефеше, че има собствен стил. Големи бисери редеше, иначе 0 полезна информация.
Малко като онзи коментатор на фомула 1, който беше бивш рали състезател... само глупости редеше и Иван Тенчев го поправяше.
Забравих вече как се казваше.
п.с. Ричард Груев
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Vra4anin написа:...някогашния "часът на форд"...
...все едно гледам някогашния "адрес 4000"...
...крапата мундза...
...тоя чукундур...
Умрях от смях

Иначе предлагам Влади Кулев да събере Сашо-косата и Грешката и си направим един Топ Гиър на местна почва

Доста добре ще им се получи мисля

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Тоя аспарух не беше ли оня дето водеше една тъпня дето по едно време дърпаха некъв мерц и 6та серия и оня са плюнчи там колко вървял мерца ?

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
На мен ми хареса първия епизод. Както един колега по горе каза: имате проблем с очакванията.
Много грозни мнения прочетох. Бездарници, фалшивци, не знам си какви... хора, ако си мислите, че Джеръми Кларксън ще дойде на "Дракон" да тества един Широн значиии...
Не знам... хубаво, ок, не се харесва ама... грозно е да се плюва така. Както и да е, все тая. 
Много грозни мнения прочетох. Бездарници, фалшивци, не знам си какви... хора, ако си мислите, че Джеръми Кларксън ще дойде на "Дракон" да тества един Широн значиии...

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Става за гледане ми се струва, не е нещо очароващо, ама...
Утре ще изгледам, евентуално, днешния епизод.Иначе съм съгласен, че Филчо нещо няма много връзка с предаването,Влади е добре, а мацката си трябва, сЯ не може само коли да гледаме 1 час
.

Утре ще изгледам, евентуално, днешния епизод.Иначе съм съгласен, че Филчо нещо няма много връзка с предаването,Влади е добре, а мацката си трябва, сЯ не може само коли да гледаме 1 час

- steeN
- старши ентусиаст
-
ogata написа:Тоя аспарух не беше ли оня дето водеше една тъпня дето по едно време дърпаха некъв мерц и 6та серия и оня са плюнчи там колко вървял мерца ?![]()
![]()
намерих... просто разбива от глупости

"фаровете ще осветяват напред вашето безбрежно бъдеще"

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Абе и Аспарух е ебати катила.Като се сетя колко му се дразнех и на него
Предаването щеше да е много по-интересно ако канеха интересни гости и се правеха демонстрации и съревнования между Влади и тях.
Също така да вземат някаква кола и всички гости да дават времена на Дракона,а не в мола с карт.Също така има и хора с доста интересни колекционерски коли за показване.
Вместо Филип Бездраний да бяха изровили Боби Турбото от нафталина и щеше да е поне забавно щом искат такъв персонаж.
Много може да се направи за таково предаване дори и тук,просто трябва да се помисли.

Предаването щеше да е много по-интересно ако канеха интересни гости и се правеха демонстрации и съревнования между Влади и тях.
Също така да вземат някаква кола и всички гости да дават времена на Дракона,а не в мола с карт.Също така има и хора с доста интересни колекционерски коли за показване.
Вместо Филип Бездраний да бяха изровили Боби Турбото от нафталина и щеше да е поне забавно щом искат такъв персонаж.
Много може да се направи за таково предаване дори и тук,просто трябва да се помисли.
- steeN
- старши ентусиаст
-
Auto Motor Show по btv
Аз съм за Боби Турбото. Култов... Но той самия май не го харесва този герой.
- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
На мен Аспарух винаги ми е бил противен. Помня освен това с Мерцедеса където на драг уж изпревари БМВ-то и един епизод където представя Ауди А3 Спортбек. "Всички млади мениджъри си мечтаят да съберат пари за тази кола" вика.........
Отделно на всяка кола дадена му да представя се кланяше като на Бог, само положителни космически плюсове намираше дори да му дадяха ZAZ 968M. Просто за никоя кола не каза нищо негативно, па дори и нещо дребно да е...
А това новото предаване не съм го гледал и явно нищо не съм изпуснал. Тубата е пълна с предавания и ревюта на нови и не толкова нови автомобили от знайни и незнайни ютюб-ъри, така че
Отделно на всяка кола дадена му да представя се кланяше като на Бог, само положителни космически плюсове намираше дори да му дадяха ZAZ 968M. Просто за никоя кола не каза нищо негативно, па дори и нещо дребно да е...
А това новото предаване не съм го гледал и явно нищо не съм изпуснал. Тубата е пълна с предавания и ревюта на нови и не толкова нови автомобили от знайни и незнайни ютюб-ъри, така че

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Е не то да се очаква от ТВ предаване някакво задълбочено и адекватно ревю дето да се казват и лошите неща трудно. За това са по-скоро клиповете в тубата.
Аспарух поне му идваха лафовете отвътре и не рецитираше някакъв тъп заучен текст. То винаги не става да са ти готини лафовете. (на Джеръми Кларксън може би, ама там е друго измерение) Епизода с М6 и ЦЛ-а определено е един от най-тъпите, но пък има и не лоши като този с Е65 или ЦЛ W216 или Мицубиши 3000гт
Аспарух поне му идваха лафовете отвътре и не рецитираше някакъв тъп заучен текст. То винаги не става да са ти готини лафовете. (на Джеръми Кларксън може би, ама там е друго измерение) Епизода с М6 и ЦЛ-а определено е един от най-тъпите, но пък има и не лоши като този с Е65 или ЦЛ W216 или Мицубиши 3000гт

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
P1tbuL написа:На мен ми хареса първия епизод. Както един колега по горе каза: имате проблем с очакванията.
Много грозни мнения прочетох. Бездарници, фалшивци, не знам си какви... хора, ако си мислите, че Джеръми Кларксън ще дойде на "Дракон" да тества един Широн значиии...Не знам... хубаво, ок, не се харесва ама... грозно е да се плюва така. Както и да е, все тая.
Прощавай, не искам да се заяждам, но без критика, нивото няма да се вдигне, особено в 21-ви век, където достъпа до много по-качествено направени програми е на два клика разстояние.

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Критиката е едно, хейтването съвсем друго. Направете първо разликата и после коментирайте.
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Става за гледане, но девойката не я бива, защото говори много сухарско и без емоция все едно го е назубрила текста.
Влади най-добре се справя според мен. Докато тества коли изглежда по-естествен и си личи, че е автоманиак.

Влади най-добре се справя според мен. Докато тества коли изглежда по-естествен и си личи, че е автоманиак.

- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
cod-cdbp написа:P1tbuL написа:На мен ми хареса първия епизод. Както един колега по горе каза: имате проблем с очакванията.
Много грозни мнения прочетох. Бездарници, фалшивци, не знам си какви... хора, ако си мислите, че Джеръми Кларксън ще дойде на "Дракон" да тества един Широн значиии...Не знам... хубаво, ок, не се харесва ама... грозно е да се плюва така. Както и да е, все тая.
Прощавай, не искам да се заяждам, но без критика, нивото няма да се вдигне, особено в 21-ви век, където достъпа до много по-качествено направени програми е на два клика разстояние.
Ооо така е, колега прав си, но аз имах в предвид заядливите и грозни коментари. За критиката съм напълно съгласен.

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Щеше предаването да е страхотно, ако вземат да наемат някой кадърен сценарист с малко акъл в главата, а не такъв тъп сценарии, все едно гледам постановки от руски филми от началото на 80 те години.
Не знам каква школа завършват всички български сценаристи, ама всичките ни филми са правени по калъп и са мега тъпи.
Аз лично не желая да ме заливат с някаква супер техническа информация, казват колко коня е, каква е мощността на автомобила, колко вдига и за колко, нещо по интериора какви новости са сложили и след това шоу с автомобили, хубави и забавни реплики, интересни гости и ето ти предаване.
Топ гиър беше точно това и имаше огромен успех.
Не знам каква школа завършват всички български сценаристи, ама всичките ни филми са правени по калъп и са мега тъпи.
Аз лично не желая да ме заливат с някаква супер техническа информация, казват колко коня е, каква е мощността на автомобила, колко вдига и за колко, нещо по интериора какви новости са сложили и след това шоу с автомобили, хубави и забавни реплики, интересни гости и ето ти предаване.
Топ гиър беше точно това и имаше огромен успех.