ПРИЗОВКА, КОЛЕГИ?
Модератор: Общи модератори
55 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Re: ПРИЗОВКА, КОЛЕГИ?
Някой, може ли да погледне, дали това е втора регистрация на велик форумен герой или това е форума на нарушителите, биткаджиите и еб@..е, та всеки с някви проблеми се регистрира тук.
Е, нали не казва че пита за "приятел", така че е доста достоверен 

Tsunami 300+ Drag Team
Tsunami 75+ Drag Team
ХАХАХАХХА кофти тръпка, колеги. Снимка от мобилна камера с 70км над ограничение градско. И ми сервираха 550 лв. акт и 3 месеца без книжка. Само моята кола е на пътя, та има ли вариант да търся адвокат, сигурно ли е, че ще падне в съда, нищо не съм подписвал днес ще ида пак до КАТ Дървеница. Ако ще обжалвам ще трябва да ми треснат акта, да ми приберат тефтера и тогава адвокат. Давайте идеи?
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Какво мислиш да обясняваш, че при положение само твоята кола е снимана на пътя?
DLVasilev написа:Ivo.Ganchew написа:А някой забеляза ли датите и годините на призовката?!
20-то число на 30-ти месец какво нередно има.
това е номер колеги, не е дата

ПК2/2030-2015
налучквам, но е нещо такова
КОД/НОМЕР-ГОДИНА
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
bum_bum написа:Какво мислиш да обясняваш, че при положение само твоята кола е снимана на пътя?
Според теб това достатъчно ли е, за да го санкционират?

Tsunami 300+ Drag Team
Tsunami 75+ Drag Team
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
ko3moc написа:ХАХАХАХХА кофти тръпка, колеги. Снимка от мобилна камера с 70км над ограничение градско. И ми сервираха 550 лв. акт и 3 месеца без книжка. Само моята кола е на пътя, та има ли вариант да търся адвокат, сигурно ли е, че ще падне в съда, нищо не съм подписвал днес ще ида пак до КАТ Дървеница. Ако ще обжалвам ще трябва да ми треснат акта, да ми приберат тефтера и тогава адвокат. Давайте идеи?
Намирай някой срещу кинти да каже,че той е карал колата,друг варянт няма,глобата ще си я отнесеш 100% да ти дойде акъла но поне няма да си на сухо 3м.
Кажи къде поне си се правил на състезател
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
jorko написа:bum_bum написа:Какво мислиш да обясняваш, че при положение само твоята кола е снимана на пътя?
А малко ли е

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
jorko написа:bum_bum написа:Какво мислиш да обясняваш, че при положение само твоята кола е снимана на пътя?
Не разбира се. Може торта да му купят и кафе да го почерпят.
Снимката е от кв. Волуяк, по ул. Ломско шосе. И като съм сама кола няма какво да обяснявам, но адвокати нали оборваха снимките от мобилни камери? поразрових се в нета пише нещо от рода на 90% от снимките от мобилни камери падат. А ако искам да се занимавам по адвокати и съдилища трябва веднага да ми дадат наказателно постановление, да подпиша, да ми вземат тефтера, пак без книжка не се знае за кога ще има дело може след месец да е, и после я спечелено, я не. Лесно, мога да кажа, че не са сложили табелата за камера или са си я бутнали на 1м. пред колата като се крият по храстите 

ko3moc написа:ХАХАХАХХА кофти тръпка, колеги. Снимка от мобилна камера с 70км над ограничение градско. И ми сервираха 550 лв. акт и 3 месеца без книжка. Само моята кола е на пътя, та има ли вариант да търся адвокат, сигурно ли е, че ще падне в съда, нищо не съм подписвал днес ще ида пак до КАТ Дървеница. Ако ще обжалвам ще трябва да ми треснат акта, да ми приберат тефтера и тогава адвокат. Давайте идеи?
Кофти тръпка???
Speeding 50km/h or more
6 demerit points
Immediate 7 day licence suspension
Immediate 7 day vehicle impound
One year licence suspension
Minimum fine $2,000
Maximum fine $10,000
Jail up to 6 months
100% Insurance increase
Идеи? Целувай асфалта в КАТ и вей гордо трибагреника

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
ПРИЗОВКА, КОЛЕГИ?
Колеги, а да ви попитам. Вчера отивах към Джъмбо на ботевградско. Вдигнаха ми палка и спрях. Не се представи г-н полицая. Аз си карах по правилата и въобще не се притесних. Взе ми книжката и талона и отиде в патрулката. Не знам какво толкова им гледа, но се върна чак след 10 мин и без нищо да ми каже, ми ги подаде и си тръгна. За к'во може да е било това? 

Последна промяна Dextuar на 26 Окт 2016, 11:49, променена общо 1 път
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
dextuar написа:Колеги, а да ви попитам. Вчера отивах към Джъмбо на ботевградско. Вдигнаха ми палка и спрях. Не се представи г-н полицая. Аз си карах по правилата и въобще не съм се притеснявал. Взе ми книжката и талона и отиде в патрулката. Не знам какво толкова им гледа, но се върна чак 10 мин и без нищо да ми каже, ги подаде и си тръгна. За к'во може да е било това?
Сигурно са провелявали дали имаш пари да си платиш в Джъмбо

За кво да е ебаси ...

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
55 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4