Дали съм истински фен?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Re: Дали съм истински фен?

Мнение от (bubsa) » 06 Ное 2016, 22:01

Е.Димитров написа:Колкото по-малко пари има човек, толкова по-голям фен е :mhihi:

п/п
Марката на колата е без значение :)

Кажи го това на Джей Лено

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет

Мнение от michev » 06 Ное 2016, 22:21

(bubsa) написа:
Е.Димитров написа:Колкото по-малко пари има човек, толкова по-голям фен е :mhihi:

п/п

:mhihi: :yes:
only rear wheel drive

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 06 Ное 2016, 22:41

(bubsa) написа:

п/п

Не го виждам често Джей Лено да пише в български форуми.

Който разбрал- разбрал :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 07 Ное 2016, 9:17

(bubsa) написа:Явно тука сме все психопати :mhihi:

Вярно е. Аз определено не се смятам за фен, но също съм забелязвал сериозни отклонения при себе си... Страшно ме е яд, когато сам си прецакам нещо по колата и (особено!) по мотора. Направо не мога да спя, лежа и само си прехвърлям в мозъка къде точно съм сбъркал и се псувам как можах да сгафя така. Когато отивам към колата - очите ми все в прецакания детайл (ако е нещо по "фасадата") и нямам спокойствие, докато не купя нов и не го сменя.

Преди години ми се наложи да карам в багажника една печка. Увих я цялата в един стар килим, наместих я в багажника и накарах собственика й да седне на задната седалка и я държи здраво, за да не се капичне и да строши някое стъкло. Така я докарахме до входа на блока му и като я разтоварихме - какво да видя... Нашият притискал печката с все сила към гърба на задната облегалка, някаква дръжка на вратичката се трила в средната облегалка за глава и беше протрила петно в кожата. Направо позеленях от яд - тоя шемет не е ли усетил, че шибаната му печка стърже в кожата на седалката, егати?!? Още си стои петното и ВСЕКИ път като отварям багажника - очите ми все в него... Като се замислиш - петънце колкото нокът от ЗАДНАТА страна на облегалката - какво толкова? Ама все пак ме е яд да го гледам... :conf: :conf: :conf:
Excellent! Steven is my name!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: направо.
Мечтае да кара: настрани!
Детайли за колата: винаги на борд.

Мнение от Stahlblau » 07 Ное 2016, 9:29

Слабо, колеги... слабо ... :mhihi:
Аз моята я пуснах в мобилето защото бях жулнал полирания борд на предна дясна джанта около 5 см, а джантите бяха чисто нови! И за цялото време откакто съм шофьор тва е единствения случай в който драскам джанта на бордюр на каквато и да е кола. Толкова бях бесен, че не можах да спя цяла нощ, след тва на сутринта в мобилето, два дни не бях ял от яд. Жена ми не смееше да ми проговори 2 дни, за да не го отнесе тя. Стъпваше на пръсти около мене буквално! Сега го оценявам като безумие, но тогава беше непреодолима трагедия. След 3 дена свалих колата от мобилето естествено.
Когато ме остави на пътя за първи път като гръмнах радиатора без причина ми идваше да я насека с брадвата, защото само месец преди това имах поредния ремонт над 400 лева. И така...
Мисля, че всеки истински фен минава през този етап от живота си, но в крайна сметка след няколко дни си даваме сметка защо сме фенове и защо обичаме тези коли и когато всичко се оправи и седнеш отново да караш любимата, всички ядове някакси избледняват и остава само Радостта от шофирането.
Поздрави!
:bchug:
Въпреки умората сляпо вярвам на хората...
Някъде до първата лъжа най-много втората...
И в суматохата гоних ехо към прехода,
Докато сумати хора се изгубиха във превода...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 07 Ное 2016, 10:06

Колкото по-рано се разкарат тия скрапове, толкова по-добре :ok:
Ubi dubium, ibi libertas

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 07 Ное 2016, 14:44

Aз го казвам от гледна точка на това, че гаража ми е пълен с тях, все сърце не ми дава да ги засиля ... нанякъде :mhihi:
Ubi dubium, ibi libertas

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

Мнение от KPETEH » 07 Ное 2016, 17:19

Оф, да ви имам проблемите. Таа ми е третата дето купувам без мотор, проблема е че имам още 3. Не мога да ги гледам, така бездомни, изоставени... мотор нема, ма джанти и купих, ко ше кажете?! :mhihi:
20161018_174148.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dreadx » 07 Ное 2016, 17:33

КРЕТЕН :yes: да си жив и здрав и да си ги сглобиш всичките! - както и тези, които ще успееш да си накупуваш междувременно.

Borymeckata написа:.. но също съм забелязвал сериозни отклонения при себе си... Страшно ме е яд, когато сам си прецакам нещо по колата и (особено!) по мотора. Направо не мога да спя, лежа и само си прехвърлям в мозъка къде точно съм сбъркал и се псувам как можах да сгафя така.
Това не е ненормално, аз когато счупя нещо също не мога да спя и си мисля: - защо по такъв тъп начин успях да го прецакам това нещо и т.н. Но само така се анализира в детайли къде точно е грешката и се трупа опит за следващия път, а не като някои: - А, счупи се! - и следващия път отново същата грешка. И отново без ни най-малко да очакват - всеки път изненадани.
На външния вид не те съветвам да държиш чак толкова. Имах един колега, който навремето си издухваше всяка прашинка от телефона, избърсваше го внимателно, прибираше го в найлоново пликче и т.н. Всеки път, като го извади да говори, всичко това се повтаряше отново - все едно не вещта е за да служи на теб, а ти служиш на нея.
Това със седалката дразни, заради тъпия и безотговорен начин, по който я е надрал човекът, на когото си искал да свършиш работа. Но при използването на каквато и да е вещ, влошаването на външния й вид е неизбежно. Просто е адски дразнещо, дето въпреки че толкова много си я пазиш, все ще се намери някой бунак да я надере.
Но когато рано или късно научим, че това са нормалните неща в този свят, после ще се чудим как сме могли да изгубим толкова много време за глупости, например, като сме си карали колата за пребоядисване, заради някоя драскотина и т.н. Аз гледам да не се вживявам чак толкова.

Обаче се сетих за един виц, който е 100% по темата:

НЕЙНИЯТ ДНЕВНИК: Днес мъжът ми се държи някак странно. Щяхме да ходим на вечеря на ресторант. Преди това ходих на шопинг в МОЛ-а, с приятелки, и закъснях. Мислех си, че ще се разсърди, но той нищо не каза. Не успях дори да го заговоря и предложих да идем в едно тихо ресторантче. Той веднага се съгласи, само с две думи. Питах го какво има, а той само махна с ръка и каза “нищо”. Опитвах се да разбера, дали проблемът е в мен, но той промени темата и каза, че не си струва да говорим за това. По пътя към вкъщи му казах, че го обичам, но в отговор той само се усмихна и продължи да гледа съсредоточено пътя. Защо не ми каза, че и той ме обича? В къщи гледахме телевизия, но така и не можахме да поговорим нормално. Чувствам, че нещо го безпокои и непрекъснато мисли за него. Отидох да спя. След 15 минути дойде и той, но не беше нежен с мен и дори не ме прегърна. Когато заспа, аз заплаках. Не разбирам какво направих не така. Защо се обиди?
НЕГОВИЯТ ДНЕВНИК: Има някакъв шум от турбото и не мога да разбера от какво e…
Последна промяна dreadx на 07 Ное 2016, 17:36, променена общо 1 път
- kaji kvo stana,kopele kvo stana?!

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 07 Ное 2016, 17:36

KPETEH написа:... ко ше кажете?!

Прибери си ключа за джантите от задната гума да не го забравиш :winky:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

Аватар
Кара: 4х4
Мечтае да кара: 6х6

Мнение от efren » 07 Ное 2016, 22:40

Само не разбрах, тоя болт дето се скъса, като се скъса не се ли охлаби и като махнеш термостата да се извади?
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 07 Ное 2016, 22:41

efren написа:Само не разбрах, тоя болт дето се скъса, като се скъса не се ли охлаби и като махнеш термостата да се извади?

Скъзаната част е останала в блока най-вероятно.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

Аватар
Кара: 4х4
Мечтае да кара: 6х6

Мнение от efren » 07 Ное 2016, 22:45

И в блока да е, като е охлабила...
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се на дъщеря си

Мнение от Мордехай » 07 Ное 2016, 22:52

Гледам единият ми монтьор - върл фен на фолксваген, отворил единия спирачен апарат на неговия голф и го ремонтира, аз ходя напред назад и го поглеждам от време на време. Изведнъж го гледам как млати по апарата с две кила чук и го хвърли за старо желязо, питам го що, щото някаква пружинка фръкнала и не можал да я намери. След половин час дойде ухилен, носи друг апарат от моргата - здрав... Аз пък реших преди години да си сменя носачите на БМВто сам, щото нова кола и не искам да я водя на сервиз, че ще ми откраднат нещо. Тогава нямах монтьори и се грижех за всичко - е успях да ги сменя за 9 месеца, така си седеше горката и ме чакаше. Новите оригинални носачи се разтропаха след половин година.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320d & 322ci
Мечтае да кара: e30 с V8

Мнение от Silverlight » 08 Ное 2016, 8:40

KPETEH написа:Оф, да ви имам проблемите. Таа ми е третата дето купувам без мотор, проблема е че имам още 3. Не мога да ги гледам, така бездомни, изоставени... мотор нема, ма джанти и купих, ко ше кажете?! :mhihi:
20161018_174148.jpg

Сега разбирам, защо няма е30ки в пиацата. :mhihi:
Между другото май в тоя форум сме се събрали само психопати, аз когато не можах да намеря колянов вал и колата стоя 1 месец с разглобен двигател направо ми идеше да играя един чук на купето и да го запаля. :ok:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата