Честит Ви Тръмп!
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Честит Ви Тръмп!
За пръв път американски президент който се подкрепя от ЦРУ и КГБ едновременно. Въпросът е този колос на капиталистическото управление дали няма да го отмени като упадъчно и да въведе нещо ново или добре забравено старо, като крепостното селячество например... И дали братска Америка ще се застъпва за Европа пред Дядо Иван, че източния вятър духа силно насам или няма нищо ново на полско-китайската граница.
Всякакви фантазии по темата са разрешени.
Наздраве!
Всякакви фантазии по темата са разрешени.
Наздраве!
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
Re: Честит Ви Тръмп!
Вече съм напълно убеден колко еб@н е станал света, колко много са олигофрените и как няма достатъчно патрони за всички
То не беше цецка, то не беше брекзит, то не е тръмп... буквално гледам и не вярвам на ушите си, дето казват господарите. И гъза си да скъсаш няма къде да идеш, та да се изолираш от всичката тази шитня.

То не беше цецка, то не беше брекзит, то не е тръмп... буквално гледам и не вярвам на ушите си, дето казват господарите. И гъза си да скъсаш няма къде да идеш, та да се изолираш от всичката тази шитня.
- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
- Мечтае да кара: 612
madafaka_donkele написа:Вече съм напълно убеден колко еб@н е станал света, колко много са олигофрените и как няма достатъчно патрони за всички![]()
+1
Само това мога да кажа, 'щото не мога да си формулирам мислите в главата. Ама са в същия тон.
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
KoolyO написа:madafaka_donkele написа:Вече съм напълно убеден колко еб@н е станал света, колко много са олигофрените и как няма достатъчно патрони за всички![]()
+1
Само това мога да кажа, 'щото не мога да си формулирам мислите в главата. Ама са в същия тон.
Накъде отива света ...
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
madafaka_donkele написа:Вече съм напълно убеден колко еб@н е станал света, колко много са олигофрените и как няма достатъчно патрони за всички![]()
Шитнята беше досега, за това много хора искат промяна- за това е брекзит- а, Тръмп и т.н. Не знам защо слагаш и Цецка там- тя е неин елемент, за това ще си замине, заедно с цялата пасмина, особено след като няма кой да застане повече зад тях- света вече има други господари.

За Хилъри са гласували 74% от малцинствата, т.е негри, латиноси и др източващи социалната им система
и едва 21% за Тръмп. Белите работещи хора го направиха президент и това ще е голяма промяна сравнение с Обама.

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- mfandakov
- младши ентусиаст
-
Не съм му фен на Тръмп,обаче исках да спечели защото искам да видя как ще се развият нещата при такъв сценарий.
Даже съм почти сигурен че този ще намира общ език и с ,рашаните,,.Обаче да не забравяме че баща му е бил ,,лидер,, от Ку-Клукс Клан.
,и може да му е трудно да целува задници ,особено на онези от Федералният резерв
Даже съм почти сигурен че този ще намира общ език и с ,рашаните,,.Обаче да не забравяме че баща му е бил ,,лидер,, от Ку-Клукс Клан.

В града човек експлоатира човека,а в селото е точно обратното!
Аз гледах снощи до късно докато се затвърдят числата от Мичигън и Уисконсън. Страшна изненада за всички с този наказателен вот.
... интересни времена настават. Ще зрителствам с голям интерес.
... интересни времена настават. Ще зрителствам с голям интерес.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Аз малко по-различно мнение ще изкажа.
Силно се надявам, тая простотия между алианса, САЩ и Русия най-после да престане, както и постоянното внасяне на "демокраси" по арабският свят, и да вземе щатите да се съсредоточат върху вътрешните си проблеми.
Вярвам го това, защото, ако беше застанала клинтъница, войната бе неизбежна.
В качеството си на държавен секретар, Хилари Клинтън допринесе много за всякакви военни действия и дирижираше всякакви санкции срещу Русия, разширяване на военната експанзия в Европа и тн.
Даже, преди няколко години, когато беше на посещение в България, естествено, тя идва като при туземци и нормално, нашите се държаха като туземци, та мисля че самият Бойко обясняваше една "смешна" ситуация, в която Хилъри Клинтън дошла на посещение и били слушали, че ако си е вързала косата на зад, била в лошо настроение, а ако си я била пуснала свободно, била в добро настроение.
Не щеш ли, дошла Клинтън и косата и била опъната назад, та много се били притеснили нашите, та в един момент и казали и тя се била засмяла...
Баси тъпата случка...
Всъщност намерих случката.
https://www.24chasa.bg/Article/5051257
Силно се надявам, тая простотия между алианса, САЩ и Русия най-после да престане, както и постоянното внасяне на "демокраси" по арабският свят, и да вземе щатите да се съсредоточат върху вътрешните си проблеми.
Вярвам го това, защото, ако беше застанала клинтъница, войната бе неизбежна.
В качеството си на държавен секретар, Хилари Клинтън допринесе много за всякакви военни действия и дирижираше всякакви санкции срещу Русия, разширяване на военната експанзия в Европа и тн.
Даже, преди няколко години, когато беше на посещение в България, естествено, тя идва като при туземци и нормално, нашите се държаха като туземци, та мисля че самият Бойко обясняваше една "смешна" ситуация, в която Хилъри Клинтън дошла на посещение и били слушали, че ако си е вързала косата на зад, била в лошо настроение, а ако си я била пуснала свободно, била в добро настроение.
Не щеш ли, дошла Клинтън и косата и била опъната назад, та много се били притеснили нашите, та в един момент и казали и тя се била засмяла...
Баси тъпата случка...
Всъщност намерих случката.
https://www.24chasa.bg/Article/5051257
- mfandakov
- младши ентусиаст
-
Много си прав колега,ето и такова развитие мисля че е напълно резонно. 

В града човек експлоатира човека,а в селото е точно обратното!
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Ем, Честито...Какво? Аз бях за него. 

- Phil
- ентусиаст
-
- Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS

Между другото и аз си мисля, че Тръмп е по-малкото зло...
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
viewtopic.php?f=4&t=341790&start=7290
Мисля, че си има доста актуална тема за политика. Даже там се коментира Тръмп усилено, не виждам защо ни бе нова тема.
Мисля, че си има доста актуална тема за политика. Даже там се коментира Тръмп усилено, не виждам защо ни бе нова тема.

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Най-накрая шанс да спечеля касата бира, че се закучи тая цена нещо
Иначе 100 пъти по-добре от откачената леличка

Иначе 100 пъти по-добре от откачената леличка

18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2