Бандата на Ходжата вилнее безнаказано във врачанско село
Модератор: Общи модератори
34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Бандата на Ходжата вилнее безнаказано във врачанско село
Най-голямото село Врачанско - Селановци, живее в постоянен страх. Причината – биячи пребиват хора в района, а след това ги притискат да си оттеглят показанията и да не свидетелстват. На някои от нападателите родителите им работят в полицията, разказва собственик на заведение.
Миналата седмица пребили човек в Мизия, а един от пострадалите е с опасност за живота, съобщава bTV. В кой век живеем, пита възмутеният мъж.
Преди около месец през вратата на заведението в Селановци влиза група от 10 души. Най-агресивно настроен е водачът им. Той удря с юмрук и рита с крак в главата един от нищо неподозиращите клиенти на заведението. След това посяга и на други. Част от тях вече твърдят, че не са били там и нищо не са видели. На излизане продължават да нападат и да бият произволни хора. Всичко това е записано на видеокамерите в заведението.
Признавам, че бях силно впечатлен от видеото- то и цялата случка говорят толкова много, за много неща в страната ни.
Миналата седмица пребили човек в Мизия, а един от пострадалите е с опасност за живота, съобщава bTV. В кой век живеем, пита възмутеният мъж.
Преди около месец през вратата на заведението в Селановци влиза група от 10 души. Най-агресивно настроен е водачът им. Той удря с юмрук и рита с крак в главата един от нищо неподозиращите клиенти на заведението. След това посяга и на други. Част от тях вече твърдят, че не са били там и нищо не са видели. На излизане продължават да нападат и да бият произволни хора. Всичко това е записано на видеокамерите в заведението.
Признавам, че бях силно впечатлен от видеото- то и цялата случка говорят толкова много, за много неща в страната ни.
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Re: Бандата на Ходжата вилнее безнаказано във врачанско село
Я да идат да пребият някой циганин, да видим тези 10 души докъде ще им стигнат, като се сберат мургавите братя с колците. Българите сме само едни сеирджии. Бият някой, другите гледат.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Винаги съм бил за свободно носене на оръжие, след необходимото обучение, разбира се. Едва ли така спокойно ще налагат случайни хора, ако някой от тях може да извади пистолет, а бармана да държи под тезгяха помпа или нещо автоматично...
Excellent! Steven is my name!
Аз пък си мисля, че е крайно време да станем, като в дивия запад. Някъв не*астник те напада , вадиж патлака и в капачките и по живо по здраво. Друг начин не виждам, за да се обърне внимание на случващото се.
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Borymeckata написа:Винаги съм бил за свободно носене на оръжие, след необходимото обучение, разбира се. Едва ли така спокойно ще налагат случайни хора, ако някой от тях може да извади пистолет, а бармана да държи под тезгяха помпа или нещо автоматично...
Е в щатите като е разрешено какво? Не се бият, директно се стрелят. Това не решава проблема.
RageBg написа:Аз пък си мисля, че е крайно време да станем, като в дивия запад. Някъв не*астник те напада , вадиж патлака и в капачките и по живо по здраво. Друг начин не виждам, за да се обърне внимание на случващото се.
Трудно се вади патлак и още по-трудно се натиска спусъка.
Тия дето не им пука много и им е къс фитила понякога и без патлак ще се оправят. Само че от подобни изпълнения патят "нормалните хора", а те преди да извадят патлака ще са заринати от съмнения - "ами ако го убия", " ами ако оцелее и после нападне мен и семейството ми", "ще ме осъдят след това, тоя сто процента има гръб и хора" и т.н..... с всяка следваща секунда чудене шансът да не го извади тоя патлак, а пак да го бият и да му го вземат даже рязко скача.
П.С. Колкото и грозно да звучи тая банда ще остане ненаказана за конкретното деяние, даже и полицията активно да се опитва да ги обвини. В такова малко общество като това на въпросните села, някой да се навие да свидетелства срещу местния дерибей е малко мисия невъзможна. Като чета даже пострадалото момче се е отказало от обвиненията си.
Хората не са глупави, знаят че щом камерите и журналистите си тръгнат всичко продължава както е било и отново е на ход закона на джунглата.
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
b00st написа:Е в щатите като е разрешено какво? Не се бият, директно се стрелят. Това не решава проблема.
Бият се и се стрелят, но знаят защо го правят - има някаква причина да поемеш риска. Що не пробваш в Тексас да влезеш в някоя кръчма и просто така да ошамариш първия срещнат? Още повече пред камера? Ще те гръмне и даже няма да го разпитват в полицията - самоотбрана.
Excellent! Steven is my name!
- b00st
- User
-
Borymeckata написа:b00st написа:Е в щатите като е разрешено какво? Не се бият, директно се стрелят. Това не решава проблема.
Бият се и се стрелят, но знаят защо го правят - има някаква причина да поемеш риска. Що не пробваш в Тексас да влезеш в някоя кръчма и просто така да ошамариш първия срещнат? Още повече пред камера? Ще те гръмне и даже няма да го разпитват в полицията - самоотбрана.
Аз нямам вяра на медиите, като гледам си се насочиха към определени хора от заведението на видеото, явно си е имало нещо.
В кръчмата в Тексас не знам, ама зад океана постояно си се случва някой направо да извади М4-ката и да пребоядиса 1 стая с 20 човека/деца в университета/училището и го боли фара. Причина няма, или по-скоро щот е изперкал, както и тия не са добре.
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Няма отърване от мутри, една си тръгна друга се появи.
Беззаконие отвсякъде мамата си е евало.
Беззаконие отвсякъде мамата си е евало.

- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Е кво толкова де, малко селски бой голема работа! Като нямат спортни мероприятия и не спортуват за изпускане на парата така става. Другите мърши кво гледат в заведението ми не спретнаха масов погром като по уестърните. Бармана гаси лампите и става шоуто. Обаче поне са овци за тва некви мръшляци като Ходжи, Ценко Чоковци и прочие измекяри ше си правят квото искат по селата. Те тава е у запада...
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
b00st написа:Borymeckata написа:Винаги съм бил за свободно носене на оръжие, след необходимото обучение, разбира се. Едва ли така спокойно ще налагат случайни хора, ако някой от тях може да извади пистолет, а бармана да държи под тезгяха помпа или нещо автоматично...
Е в щатите като е разрешено какво? Не се бият, директно се стрелят. Това не решава проблема.
аз в щатите до сега не съм видял някой да вади оръжие- камо ли да се стрелят. държавата им е в пъти по-голяма от нашата... населението им в определени щати са абсолютни простаци - добре въоръжени простаци... и въпреки това битовите стрелби са рядкост на фона на цифрите.
по темата - тези се държат така защото някой ги пази. решението е просто. въпрос на воля.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
alx написа:по темата - тези се държат така защото някой ги пази. решението е просто. въпрос на воля.
Трудно ще ги опази от 9мм

c04 написа:alx написа:по темата - тези се държат така защото някой ги пази. решението е просто. въпрос на воля.
Трудно ще ги опази от 9мм
да. ама както знаеме в родината 9мм не е опция за момента. затова - такива проблеми трябва да се решават на друго ниво.
тези се арестуват и по късото производство се вкарват в затвора за 3-5 години (да лежат поне 1-2 реално). всеки които се опита да упражни натиск върху прокурора се привлича като съмишленик и се съди по същия начин.. и така.
но както казах- въпрос на воля. в което е и трагедията на родината. щото воля и свински черва могат да се сложат в едно изречение само в моя пост

Последна промяна alx на 15 Ное 2016, 18:02, променена общо 1 път
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- b00st
- User
-
Кви 9мм ви гонят бе хора, с тая съдебна система не можем да се оправим никога с оръжия ние. Просто забравете за такива неща 

- mfandakov
- младши ентусиаст
-
Седя си аз и идва някакъв без причина и ме ,,,,трупясва,,, Да възможное е!
Обаче този след това умира /и в буквалният и в преносният смисъл//
Обаче този дали е готов да умре,защото аз съм !!!!!!!!!!!!!!:censored:
Обаче този след това умира /и в буквалният и в преносният смисъл//
Обаче този дали е готов да умре,защото аз съм !!!!!!!!!!!!!!:censored:

Последна промяна mfandakov на 15 Ное 2016, 21:34, променена общо 1 път
В града човек експлоатира човека,а в селото е точно обратното!
34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3