Часовници
Модератор: Общи модератори
- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- dreadx
- младши ентусиаст
-
Re: Часовници
Зависи как ще се използва и дали младежът ще има навика да го пази.Don_Diego написа:..и руските Восток Амфибия имат готини попадения с много винтидж излъчване. Хубавото е, че повечето са с механични механизми и може да запалиш младежа по часовниците така
- механиката не е чак толкова устойчива на удар, колкото са кварцовите часовници, знаеш..
- kaji kvo stana,kopele kvo stana?!
- r19
- младши ентусиаст
-
- Кара: 412 Turbo/323ti
- Мечтае да кара: Mig-29
- Детайли за колата: Old school!
Колеги какво ви е мнението за Fossil?
Стават ли за човек без претенций, привлечен като цяло от дизайна?
И откъде може да се купи истински Fossil, предполагам и той има реплики.
Поздрави!
Стават ли за човек без претенций, привлечен като цяло от дизайна?
И откъде може да се купи истински Fossil, предполагам и той има реплики.
Поздрави!

- dreadx
- младши ентусиаст
-
Fossil имат много добри неща.
Лично моето мнение по отношение на часовниците, и за в случаите, когато се купува часовник за носене (- не за колекционерство или от интерес към механизма и т.н.) е, че има хиляди часовници с различен дизайн - за всеки човек има часовник, може би и по няколко.
Но от това, което един човек харесва, друг изобщо не се впечатлява - и това е съвсем нормално.
- на никого не мога да препоръчам определена марка, и да се ограничи от нейния асортимент да си избира часовник.
Вземи си този, който ти е на сърце - като го гледаш да те кефи. /- когато го видиш, ще го познаеш./
Лично моето мнение по отношение на часовниците, и за в случаите, когато се купува часовник за носене (- не за колекционерство или от интерес към механизма и т.н.) е, че има хиляди часовници с различен дизайн - за всеки човек има часовник, може би и по няколко.
Но от това, което един човек харесва, друг изобщо не се впечатлява - и това е съвсем нормално.
- на никого не мога да препоръчам определена марка, и да се ограничи от нейния асортимент да си избира часовник.
Вземи си този, който ти е на сърце - като го гледаш да те кефи. /- когато го видиш, ще го познаеш./
- kaji kvo stana,kopele kvo stana?!
- B.Stoimenov
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530dA
- Мечтае да кара: по хубави пътища и сред културни шофьори
dreadx написа:Fossil имат много добри неща.
+1 също харесвам Fossil-четата, основно заради дизайна. Имам един *тоест имах - че "изчезна"- 3 години си беше перфектен.
- r19
- младши ентусиаст
-
- Кара: 412 Turbo/323ti
- Мечтае да кара: Mig-29
- Детайли за колата: Old school!
- A.Stoyanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 Class II
- Мечтае да кара: Limited Edition
- Детайли за колата: 209 255 481 704...style 24,sparco,eibach,bilstein,supersprint etc..
Какво ви е мнението за моделите на orient, pierre cardin, skagen, jacques lemans, casio до около 300лв.
- ИлХиТо
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 Individual
- Мечтае да кара: BMW М5 Е34 Individual
- Детайли за колата: една сбъдната мечта
A.Stoyanov написа:Какво ви е мнението за моделите на orient, pierre cardin, skagen, jacques lemans, casio до около 300лв.
Здравей, относно питането ти - имам преки наблюдения за Orient (автомат) и Casio (кварцов хронограф ) - заслужават си парите.
Casio-то го нося почти непрекъснато (дори в банята

Въпрос на личен избор

- A.Stoyanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 Class II
- Мечтае да кара: Limited Edition
- Детайли за колата: 209 255 481 704...style 24,sparco,eibach,bilstein,supersprint etc..
И пак да питам, има ли сигурно място откъдето може да се поръча примерно ориент без да има съмнение за качеството?
Очакват ли се някакви намаления на ''черният петък'' някъде?
Очакват ли се някакви намаления на ''черният петък'' някъде?
- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
Вносителите на риент след малко проучване уж са в Младост 2. Ходих до там, цените са същите и като по онлайн магазините, само че малко се фрапирах като влязох и ги видях по стелажи и в найлончета и харесваш си бам в кутийка и вече оригинален ориент като във видео ревютата. Това тогава малко ме притесни и не си взех ориент от там. По магазините тази марка не знам, защо ен се уважава и нямат почти никакви модели. Едиснтвеното място където съм гледал повечко ориенти е в този първия магазин за злато и часовници на пиротска като тръгнеш от джамията надолу и на първата пряка на ъгъла в ляво.
След тази случка си взех автоматичен часовник на Pierre Lanier и не съм особено доволен, трябва да го носиш редовно иначе спира много бързо. Аз го нося рядко и работи, но дори и след цял ден носене спира бързо. Трябва да го понося 2-3 дни всеки ден че да изкара 1 ден без да се носи.
Касио няма да ги коментирам имам 2 единия по-стария вече 3-4 години дори батерия не съм сменял, а другия g shock е рано още само от половин година го имам
След тази случка си взех автоматичен часовник на Pierre Lanier и не съм особено доволен, трябва да го носиш редовно иначе спира много бързо. Аз го нося рядко и работи, но дори и след цял ден носене спира бързо. Трябва да го понося 2-3 дни всеки ден че да изкара 1 ден без да се носи.
Касио няма да ги коментирам имам 2 единия по-стария вече 3-4 години дори батерия не съм сменял, а другия g shock е рано още само от половин година го имам

- rottweiler
- ентусиаст
-
- Кара: шлеп
A.Stoyanov написа:Какво ви е мнението за моделите на orient, pierre cardin, skagen, jacques lemans, casio до около 300лв.
имам скагенче, има го качено по-назад в темата.
интересен модел е - много тънък и лек. Титаниев е. Стъклото е минерално, но за една година плътно на ръката ми, няма драскотини все още. А работя постоянно с него. Батерията при мен е на година. А преди това колко е работила на витрината никой не знае. Пише че държи на 5 атм воден стълб, но съм влизал с него в солена вода и съм падал на по-дълбоко с джет - не е дал признаци на някакви проблеми. Работи като часовник.
Кофти е само че титания се драска изключително лесно.

- B.Stoimenov
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530dA
- Мечтае да кара: по хубави пътища и сред културни шофьори
Като стана дума за Fossil-ите... сдобих се с един
очаквах да е една идея по-голям (като диаметър) но не ми е проблем. Харесва ми и не съжалявам

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Някой да каже нещо за Zeppelin? Харесал съм един кварцов хронограф и му се чудя...
Si non confectus, non reficiat.
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Аз имах ето този:

няколко години го ползвах, иделен беше часовника.
п.с: Имах и fossil от щатите, не бях доволен като качество на изработка, не струват.

няколко години го ползвах, иделен беше часовника.
п.с: Имах и fossil от щатите, не бях доволен като качество на изработка, не струват.
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!