ФАЛШИВА НАФТА НА РОМПЕТРОЛ !!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 318td compact '03
Мечтае да кара: M3
Детайли за колата: с две порти

Re: ФАЛШИВА НАФТА НА РОМПЕТРОЛ !!!

Мнение от vvasilev1 » 14 Ное 2016, 19:43

Служебната фиеста е дизел. Първо бяхме с карти на шел, после на омв, сега на Лукойл. Годишно около 40 000 км. Пълни се само обикновен дизел. Спи на улицата и никога не е имало проблем и в най-големия студ. Личната я пълня на ЕКО и пак нямам грижи.

Sent from my F3111 using Tapatalk

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 14 Ное 2016, 22:22

Аз зареждам само и единствено на Шел. Много рядко на друга бензиностанция. Преди зареждах само на Лукойл, докато един ден реших да си направя експеримент и няколко пъти подред сипах на Шел. Е то тая кола била имала сила :mhihi: От тогава само на Шел. На ЕКО никога не съм зареждал, слушал съм няк'ви истории и не ме радват. Тия другите Ромпетрол и такива, дори не съм спирал на тях сок да си купя - предубеден съм.

Шел едно време бяха дали много обекти на франчайз. Станаха обаче няк'ви осирания и по последна информация вече всичко си е тяхно. На мен горивото си ми харесва, зареждам само на една и съща бензиностанция и проблеми до сега не съм имал.
Да, миналата зима имаха някъв гаф с нафтата, но още на същия ден на всички обекти, пистолетите за нафта бяха спрени. Е да, т'ва не попречи много коли да бяха хвърлили топа вече, ма тя нафтата е за огрев, що си я сипвате по колите :mhihi:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 15 Ное 2016, 10:07

Миналия петък заредих 45 л. на Ромпетрол във Велико Търново, колата си върви доволно, даже вече я издухах. По принцип зареждам на Шел, ама тогава така се случи.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 touring

Мнение от ka4i » 16 Ное 2016, 10:22

Аз няколко пъти сипвам на една бензиностанция ИВОНИ по магистрала Хемус, преди отбивката за Ботевград, че често пътувам към Троян и ми е на път. 1.80 е нафтата, спират много коли и засега нямам оплаквания. Чат пат сипвам PROTEC. Ако някой има впечатления от там да казва :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 16 Ное 2016, 10:43

Чудесна е. Не много коли - почти всички зареждат там, на излизане от Софето :mhihi:
Ubi dubium, ibi libertas

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

Мнение от KPETEH » 16 Ное 2016, 10:59

Още от преди 6-7 години, когато ползвах на чичо ми колата(турбо дизел) ми казваше да сипвам само от ОМВ. Четвърта година имам и аз модерен дизел и само от там сипвам и само нормален дизел. В краен случай от други бензиностанции но по 20 лева, не повече. После пак 50-60 лева от ОМВ и така... До сега не съм имал каквито и да е проблеми с пушене, загуба на мощност и тнт. Не искам да ги хваля, но според мен всеки трябва да се ориентира към една верига и да си кара колата без да го мисли. Имам чувството, че всички разбират за кво стаа въпрос, ма като излезе некое "ново" гориво със супер сили и фешън именце и се почва: пробвах го, супер е, излитна дизела, и секви други тъпотии, па то всичко е рекламен трик в първите 2-3 месеца, след това почват да ти продават стария боклук... Дизела в БГ е от едно и също място, всички бензиностании го разреждат с различни премиум шитове...
Бензин сипвам само шано!
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 16 Ное 2016, 11:19

Понеже това няма да е поредната тема за "на коя бензиностанция да зареждаме"? - автора на темата да даде повече инфо по случая.... иначе темата може да бъде заключена и/или изтрита.

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 16 Ное 2016, 19:31

KPETEH написа:Дизела в БГ е от едно и също място, всички бензиностании го разреждат с различни премиум шитове...
Бензин сипвам само шано!

Дизелът е от Лукойл, Еко и Ромпетрол, доколкото знам. Не е от едно и също място.

Предишна

Назад към Извън Темата