Препоръчайте ми таблет...
Модератор: Общи модератори
- xaxo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320d, E46,150 hp, 2002, automat
- Детайли за колата: facelift
Re: Препоръчайте ми таблет...
Тези от вас, които разбират, дайте едно мнение за това:

Ще се ползва за рутинни работи. Не ми допада много, че няма стандартни изходи, но пък ми грабна вниманието.
Sent from my Samsung Galaxy S5

Ще се ползва за рутинни работи. Не ми допада много, че няма стандартни изходи, но пък ми грабна вниманието.
Sent from my Samsung Galaxy S5
- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525д 2001
- Мечтае да кара: F13 с М буквичка.
Колеги понеже гледам, че в техномаркет има големи намаления в момента, съм решил да си купувам таблет, но съм доста бос и ме интересува кой от следните модели си заслужава най много, спрямо цена-качество. Таблета ще се използва предимно за интернет, музика и игри. http://www.technomarket.bg/tableti/acer-iconia-tab-w700-09125100
http://www.technomarket.bg/tableti/samsung-tab-pro-10-1-4g-black-t525-09136152
http://www.technomarket.bg/tableti/samsung-galaxy-note-2-16gb-gray-n8000-09123427
http://www.technomarket.bg/tableti/samsung-tab-pro-10-1-4g-black-t525-09136152
http://www.technomarket.bg/tableti/samsung-galaxy-note-2-16gb-gray-n8000-09123427
При наличието на толкова китайчета по 200 лева дето въшат същатата работа не знам какъв е смисъла да се дават една торба пари...
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Acer-a няма 3G и е с уиндоус? Би ли ти свършил работа? Доста са различни 3-те, които си показал.
- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525д 2001
- Мечтае да кара: F13 с М буквичка.
Като се замисля за моите нужди май най добре ноут 2 ката, хем няма да набия маса пари. Лошото е че като всяко нещо в Бг тези промоции са по скоро маркетинг от колкото реалност. Ходих в магазина имаше точно 3 модела с намаление и то беше не повече от 10%. И не знам дали изобщо ще мога да го намеря някъде в наличност.
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
bioz написа:При наличието на толкова китайчета по 200 лева дето въшат същатата работа не знам какъв е смисъла да се дават една торба пари...
Не,

- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Изчакай последния петък на ноември и в емагазина ще излезе по-добра оферта. Ставаш в 7.30 сутринта и купуваш. За мен там ще нацелиш цена най-добра. Просто още 2 седмици.
- Дидо85
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 3.2i CSL '03
jordanov написа:Изчакай последния петък на ноември и в емагазина ще излезе по-добра оферта. Ставаш в 7.30 сутринта и купуваш. За мен там ще нацелиш цена най-добра. Просто още 2 седмици.
Подкрепям това мнение, следващия петък 25/11/2016 е черният петък и вероятно ще има много намалаени на различни стоки по магазините. Със сигурно ще има и някой друг таблет на промоция. Аз бих следил най-вече промоциите в Амазон и Ебей ще има добри истински намаления.
- Georgi_G
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х3 § Lupo
Колеги, да възкреся темата.
Оглеждам се за таблет 9-10". Нещо за към 300-400лв.
Андроид. Ще се ползва за ровене в нета, пътуване, новини, малко музика и евентуално някоя игра от елементарните.
Като приложения, задължителните които ще кача: навигация (примерно Сиджик), някои за градски пътувания, приложения от някои авиокомпании и някои сайтове за хотелски резервации.
Държа на добра батерия, компактен вид и приличен екран.
Като ескплоатация, предвид базовото използане, очаквам да го ползвам поне 2-3 години, в смисъл да няма проблем поне с нета.
В момента съм с един Samsung Tab A 5100 на поне 5-6 години, който си работи прекрасно, игрите си вървят, но се сърди на някои страници в нета, от рода на "актуализирайте си браузъра" други вече не ги отваря, при други се замисля и се самозатваря и др. изнервящи моменти.
Загледал съм:
- Samsung Galaxy Tab A T510 10', RAM 2gb
- Huawei MediaPad T5 10', RAM 3gb
Принципно съм фен на Самсунг, но ме притеснява RAM 2gb и дали, примерно след година няма да ме застигнат проблемите на сегашния.
Huawei, радко съм имал досег, нещо не ме кефи, нито дизайн нито интефейс, но може и да го преглътна.
Дали имате мнение или препоръка?
Оглеждам се за таблет 9-10". Нещо за към 300-400лв.
Андроид. Ще се ползва за ровене в нета, пътуване, новини, малко музика и евентуално някоя игра от елементарните.
Като приложения, задължителните които ще кача: навигация (примерно Сиджик), някои за градски пътувания, приложения от някои авиокомпании и някои сайтове за хотелски резервации.
Държа на добра батерия, компактен вид и приличен екран.
Като ескплоатация, предвид базовото използане, очаквам да го ползвам поне 2-3 години, в смисъл да няма проблем поне с нета.
В момента съм с един Samsung Tab A 5100 на поне 5-6 години, който си работи прекрасно, игрите си вървят, но се сърди на някои страници в нета, от рода на "актуализирайте си браузъра" други вече не ги отваря, при други се замисля и се самозатваря и др. изнервящи моменти.
Загледал съм:
- Samsung Galaxy Tab A T510 10', RAM 2gb
- Huawei MediaPad T5 10', RAM 3gb
Принципно съм фен на Самсунг, но ме притеснява RAM 2gb и дали, примерно след година няма да ме застигнат проблемите на сегашния.
Huawei, радко съм имал досег, нещо не ме кефи, нито дизайн нито интефейс, но може и да го преглътна.
Дали имате мнение или препоръка?
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Я покажете нЕкой дивайс, който да носи на бой и на небрежно отношение. Ако е маслоустойчив и за малко пари - ще е перфектно 

Ubi dubium, ibi libertas
hell's angel написа:Я покажете нЕкой дивайс, който да носи на бой и на небрежно отношение. Ако е маслоустойчив и за малко пари - ще е перфектно
таблета има значение не мога да препоръчам нищо за малко пари, НО хубавия кейс за малко повече пари е 80% от решението на проблема, особенно за маслоустойчив и т.нат. Т.е. независимо дали е скъп или евтин таблета трябва да си вземеш хубав кейс.
- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
Имам такъв Asus 10", 2 gb ram, 1.3ghz процесор, екстра е
https://www.olx.bg/ad/tablet-asus-zenpad-10-huawei-mediapad-t2-7-0-CID632-ID8iurQ.html#4ee03c3cd9
https://www.olx.bg/ad/tablet-asus-zenpad-10-huawei-mediapad-t2-7-0-CID632-ID8iurQ.html#4ee03c3cd9
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Тоя ацуц ако е като моя с Интел процесор, бегай далеко. Ще ти скъса нервите. Аз го ползвам вече... Ми за нищо, така си ми седи за резерва.
P023 се води като модел, пак е 10 инча зен пад.
P023 се води като модел, пак е 10 инча зен пад.
Хм,хм...