Преглед на кола в Auto Bavaria
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- Xristow
- Потребител
-
- Кара: E39 530d touring 03'
- Мечтае да кара: Е36 ///М3 EVO
Преглед на кола в Auto Bavaria
Здравейте колеги, ще купувам бмв и искам да му направят преглед в бмв. Дали знаете каква е цената на услугата?
Съществува един фантастичен свят събран в една композиция даваща толкова радост на пътя! Вулгарно красив свят на брутална мощ, в които няма въздух, а само пушек от изгорели гуми.Там властват технологичния гении,красивия дизайн, красотата. Там няма животни, а само озверели расови коне. Там, всичко се случва на високи обороти и размазващо високите скорости.- Свят на кристално чиста мощ и бензинови пари-светът на автомобилите, светът на BMW... !
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
Re: Преглед на кола в Auto Bavaria
Толко ли не можеш да звъннеш един телефон, че цяла тема пускаш и ше чакаш някой да ти каже цената тук

madafaka_donkele написа:Толко ли не можеш да звъннеш един телефон, че цяла тема пускаш и ше чакаш някой да ти каже цената тук![]()

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Имам една тяхна фактура:
Диагностика електрически системи- 129.55лв.
Проверка ходова част- 46.90лв
+ някои леки ремонти- общо 8672лв с ДДС.
- Xristow
- Потребител
-
- Кара: E39 530d touring 03'
- Мечтае да кара: Е36 ///М3 EVO
madafaka_donkele написа:Толко ли не можеш да звъннеш един телефон, че цяла тема пускаш и ше чакаш някой да ти каже цената тук![]()
Достатъчно е да видиш в колко часа съм пуснал питането (след работно време), днес е неделя, а в понеделник взимам кола. На теб ли да ти звънна или ?
Съществува един фантастичен свят събран в една композиция даваща толкова радост на пътя! Вулгарно красив свят на брутална мощ, в които няма въздух, а само пушек от изгорели гуми.Там властват технологичния гении,красивия дизайн, красотата. Там няма животни, а само озверели расови коне. Там, всичко се случва на високи обороти и размазващо високите скорости.- Свят на кристално чиста мощ и бензинови пари-светът на автомобилите, светът на BMW... !
zvetiko написа:Имам една тяхна фактура:
поне не са бастуни като няма да споменавам кой сервиз дето тука беше сериозно рекламиран (може и все още да е)
където за прилопващо окачване (с ръце разклатиха колелото и имаше лек луфт) ми казаха че е лагер главина
в главите им лопа на повечето сервизи, некадърници поголовно
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Щото не сте виждали техниците в Порше какви са
Преди да поръчаме новия мотор на 8цата вече бяха свалили стария и ще го качват, след 2 дни се обадиха да кажат, че не влиза в коша откъде е свален

Преди да поръчаме новия мотор на 8цата вече бяха свалили стария и ще го качват, след 2 дни се обадиха да кажат, че не влиза в коша откъде е свален

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Хаос написа:zvetiko написа:Имам една тяхна фактура:
поне не са бастуни като няма да споменавам кой сервиз дето тука беше сериозно рекламиран (може и все още да е)
където за прилопващо окачване (с ръце разклатиха колелото и имаше лек луфт) ми казаха че е лагер главина
Мисля, че точно тук трябва да ги казваш тези неща, все пак ние споделяме, не ни интересува реномето на този и онзи.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
ако не могат да ми диагностицират правилно Е34-ката, направо си представям за по-новите модели какво е нивото
и не е като да не ходих и в друг реномиран сервиз, още по-известен от първия, където пък нищо не намериха дори с виброплочи под колелата
а кварталния майстор го намери за 20 минути - оказа се, че тампоните на задния носач са с метални втулки вътре, за да е още по-директно усещането за задницата и при останалите Е34-ки си е гума. ама никой от големите не се сети да погледне защо тоз тампон е с маншон, а не е плътен
и не е като да не ходих и в друг реномиран сервиз, още по-известен от първия, където пък нищо не намериха дори с виброплочи под колелата
а кварталния майстор го намери за 20 минути - оказа се, че тампоните на задния носач са с метални втулки вътре, за да е още по-директно усещането за задницата и при останалите Е34-ки си е гума. ама никой от големите не се сети да погледне защо тоз тампон е с маншон, а не е плътен
Последна промяна Хаос на 20 Ное 2016, 18:25, променена общо 1 път
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Да, нали идеята е точно такива сервизи да бъдат избягвани...Top Gun Maverick написа:Хаос написа:zvetiko написа:Имам една тяхна фактура:
Мисля, че точно тук трябва да ги казваш тези неща, все пак ние споделяме, не ни интересува реномето на този и онзи.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
10 мнения
• Страница 1 от 1