Качествен ГИ и монтаж в Ловеч или Плевен

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Качествен ГИ и монтаж в Ловеч или Плевен

Мнение от nov » 20 Ное 2016, 15:30

Колеги приятел си взе Ауди А4 Б7 с 1,8Т 163 коня и иска да му слага газ.Въпроса е къде в областите Ловеч или Плевен може да стане това. Засега се е спрял на Фобос Плевен или Ланди Ренцо пак в Плевен. В Ловеч има ли кадърни майстори за тази кола?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: пил
Мечтае да кара: пил и да стигне жив
Детайли за колата: мътни

Re: Качествен ГИ и монтаж в Ловеч или Плевен

Мнение от EH0260BB » 20 Ное 2016, 21:01

В Плевен мога да ти препоръчам Найден - https://bg-bg.facebook.com/Nonyavto_gas-514421201965112, който монтира LPG Tech.
За Фобос обаче не съм чувал добри отзиви, поради "сбираната" им уредба.
На моята кола пък съм с ГИ Ланди Ренцо ЕВО слаган също в Плевен преди 4 години при официалният им представител ABC Партнер - Продан Дичев (Пончо). Те обаче се занимават предимно с кранове и други тежки машини и може би няма да обърнат нужното внимание на монтажа на уредбата.
Но като погледнеш дилърите на Ланди Ренцо в официалният им сайт, ще видиш че има представител и в Троян, за който обаче не мога да дам мнение. Поздрави.
40345

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от nov » 20 Ное 2016, 21:15

За пръв път чувам тази марка Tech какво производство е? Да именно за Пони сервиз говоря, твоите съмнения са че ще претупат монтажа, много жалко защото иначе си мисля, че марката е много сериозна. В Троян не ги знам майсторите предпочитам Севлиево, Плевен, Ловеч, Габрово и Търново.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от EH0260BB » 20 Ное 2016, 22:01

Е няма да претупат монтажа, но може да се наложи да поизчакаш с доставката и последващият монтаж. Моята уредба я слагаха 2-3 дена, но пък съм доволен от качеството й. Лично казах кое къде и как да се монтира, понеже не исках нищо да се реже и дупчи по колата и монтажника стриктно изпълни желанието ми. Системата идва като готов кит и свързването й мога да кажа, че е елементарно и всеки газаджия би се справил. И все пак в момента не знам на какво ниво са сегашните монтажници, понеже моята уредба са я слагали преди почти 4години. Но мисля, че няма да имаш проблеми с тази марка (Ланди Ренцо), защото тя се конфигурира от доставчика индивидуално спрямо характеристиките на двигателя с точните дюзи и изпарител, а пък и Пончо е много в наясно с настройките им.

А за LPG Tech и аз не бях чувал, но също са качествени системи и вече има доста коли които безпроблемно се движат с тях. Произвеждат се в Полша и също пристигат като готов кит, а цената им е даже по-изгодна. Това им е сайта - http://lpgtech.eu/.
40345

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от nov » 20 Ное 2016, 22:21

Вероятно ще заложа на Ланди-то, то не е само до монтажа, после има настройки с лаптопа и там мисля вече е майсторлъка.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от EH0260BB » 20 Ное 2016, 22:55

Няма да сбъркаш с Ланди Ренцо, понеже имат дългогодишен опит с ГИ. По спомен моята уредба EVO ми струваше 1200лв с монтажа+50лв доплащане за бутилка на мястото на резервната гума+50лв за евросонда на бутилката+20лв за мобилно зарядно(пълначка)=1320лв. Това е за 4цилиндъра 118к.с. с изпарител до 150к.с. Май малко скъпичка ми излезе, но сега цената може би е същата.
А за това Ауди, ще трябва и по-мощният изпарител, който сигурно се доплаща.

За подобна уредба от полската марка ще ти стигнат 1000лв. Вече твоят приятел да прецени.

А за настройките и при двете марки уредби няма да има проблеми, даже мисля че полската е самоадаптираща.
40345

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от nov » 20 Ное 2016, 23:16

Благодаря за полезното инфо :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от nov » 21 Ное 2016, 6:54

Много добри отзиви чувам за Слави от Ловеч, някой с мнение относно работата му?

Назад към Извън Темата