Качествен ГИ и монтаж в Ловеч или Плевен
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Качествен ГИ и монтаж в Ловеч или Плевен
Колеги приятел си взе Ауди А4 Б7 с 1,8Т 163 коня и иска да му слага газ.Въпроса е къде в областите Ловеч или Плевен може да стане това. Засега се е спрял на Фобос Плевен или Ланди Ренцо пак в Плевен. В Ловеч има ли кадърни майстори за тази кола?
- EH0260BB
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: пил
- Мечтае да кара: пил и да стигне жив
- Детайли за колата: мътни
Re: Качествен ГИ и монтаж в Ловеч или Плевен
В Плевен мога да ти препоръчам Найден - https://bg-bg.facebook.com/Nonyavto_gas-514421201965112, който монтира LPG Tech.
За Фобос обаче не съм чувал добри отзиви, поради "сбираната" им уредба.
На моята кола пък съм с ГИ Ланди Ренцо ЕВО слаган също в Плевен преди 4 години при официалният им представител ABC Партнер - Продан Дичев (Пончо). Те обаче се занимават предимно с кранове и други тежки машини и може би няма да обърнат нужното внимание на монтажа на уредбата.
Но като погледнеш дилърите на Ланди Ренцо в официалният им сайт, ще видиш че има представител и в Троян, за който обаче не мога да дам мнение. Поздрави.
За Фобос обаче не съм чувал добри отзиви, поради "сбираната" им уредба.
На моята кола пък съм с ГИ Ланди Ренцо ЕВО слаган също в Плевен преди 4 години при официалният им представител ABC Партнер - Продан Дичев (Пончо). Те обаче се занимават предимно с кранове и други тежки машини и може би няма да обърнат нужното внимание на монтажа на уредбата.
Но като погледнеш дилърите на Ланди Ренцо в официалният им сайт, ще видиш че има представител и в Троян, за който обаче не мога да дам мнение. Поздрави.
За пръв път чувам тази марка Tech какво производство е? Да именно за Пони сервиз говоря, твоите съмнения са че ще претупат монтажа, много жалко защото иначе си мисля, че марката е много сериозна. В Троян не ги знам майсторите предпочитам Севлиево, Плевен, Ловеч, Габрово и Търново.
- EH0260BB
- кандидат ентусиаст
-
Е няма да претупат монтажа, но може да се наложи да поизчакаш с доставката и последващият монтаж. Моята уредба я слагаха 2-3 дена, но пък съм доволен от качеството й. Лично казах кое къде и как да се монтира, понеже не исках нищо да се реже и дупчи по колата и монтажника стриктно изпълни желанието ми. Системата идва като готов кит и свързването й мога да кажа, че е елементарно и всеки газаджия би се справил. И все пак в момента не знам на какво ниво са сегашните монтажници, понеже моята уредба са я слагали преди почти 4години. Но мисля, че няма да имаш проблеми с тази марка (Ланди Ренцо), защото тя се конфигурира от доставчика индивидуално спрямо характеристиките на двигателя с точните дюзи и изпарител, а пък и Пончо е много в наясно с настройките им.
А за LPG Tech и аз не бях чувал, но също са качествени системи и вече има доста коли които безпроблемно се движат с тях. Произвеждат се в Полша и също пристигат като готов кит, а цената им е даже по-изгодна. Това им е сайта - http://lpgtech.eu/.
А за LPG Tech и аз не бях чувал, но също са качествени системи и вече има доста коли които безпроблемно се движат с тях. Произвеждат се в Полша и също пристигат като готов кит, а цената им е даже по-изгодна. Това им е сайта - http://lpgtech.eu/.
Вероятно ще заложа на Ланди-то, то не е само до монтажа, после има настройки с лаптопа и там мисля вече е майсторлъка.
- EH0260BB
- кандидат ентусиаст
-
Няма да сбъркаш с Ланди Ренцо, понеже имат дългогодишен опит с ГИ. По спомен моята уредба EVO ми струваше 1200лв с монтажа+50лв доплащане за бутилка на мястото на резервната гума+50лв за евросонда на бутилката+20лв за мобилно зарядно(пълначка)=1320лв. Това е за 4цилиндъра 118к.с. с изпарител до 150к.с. Май малко скъпичка ми излезе, но сега цената може би е същата.
А за това Ауди, ще трябва и по-мощният изпарител, който сигурно се доплаща.
За подобна уредба от полската марка ще ти стигнат 1000лв. Вече твоят приятел да прецени.
А за настройките и при двете марки уредби няма да има проблеми, даже мисля че полската е самоадаптираща.
А за това Ауди, ще трябва и по-мощният изпарител, който сигурно се доплаща.
За подобна уредба от полската марка ще ти стигнат 1000лв. Вече твоят приятел да прецени.
А за настройките и при двете марки уредби няма да има проблеми, даже мисля че полската е самоадаптираща.
Много добри отзиви чувам за Слави от Ловеч, някой с мнение относно работата му?
8 мнения
• Страница 1 от 1