Някой ще си купува ли нещо от Технополис за / над 380лв?
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
Някой ще си купува ли нещо от Технополис за / над 380лв?
Здравейте колеги пускам тази тема, ако е в разрез с правилата моля да я изтриете.
Имам нужда от малко помощ и съм сигурен, че колегиалността във форума за пореден път ще се докаже!
На кратко проблема е следния: Имам 380лв ваучер за Технополис. За момента нищо не си харесвам от там и нямам нужда от нещо ново
.
Идеята ми е тази:
Ако някой, който ще си купува нещо на тази стойност или по-висока и ще го плаща кеш, а не на изплащане, съгласен ли е да му дам ваучера, а той/тя на мен парите? За момента нищо не ми трябва от там и с удоволствие бих разменил ваучера за паричната му стойност. Няма абослютно никаква измама, все пак не съм от вчера във форума!
Ако някой се съгласи аз предлагам да го взема от дома му или друго удобно за него/нея място в София, да отидем до Технополис, да вземем заедно каквото иска. Така гарантирам и повтарям, и потретвам, че няма никаква измама, а просто съм в една лека безизходица и се обръщам към колегите от София за помощ.
Можете да се свържете с мен на:
ЛС
Благодаря предварително за отделеното време и отново се извинявам ако темата е в разрез с правилата, е в грешен раздел или друго!
Поздрави,
Кристиян.

Имам нужда от малко помощ и съм сигурен, че колегиалността във форума за пореден път ще се докаже!
На кратко проблема е следния: Имам 380лв ваучер за Технополис. За момента нищо не си харесвам от там и нямам нужда от нещо ново

Идеята ми е тази:
Ако някой, който ще си купува нещо на тази стойност или по-висока и ще го плаща кеш, а не на изплащане, съгласен ли е да му дам ваучера, а той/тя на мен парите? За момента нищо не ми трябва от там и с удоволствие бих разменил ваучера за паричната му стойност. Няма абослютно никаква измама, все пак не съм от вчера във форума!
Ако някой се съгласи аз предлагам да го взема от дома му или друго удобно за него/нея място в София, да отидем до Технополис, да вземем заедно каквото иска. Така гарантирам и повтарям, и потретвам, че няма никаква измама, а просто съм в една лека безизходица и се обръщам към колегите от София за помощ.
Можете да се свържете с мен на:
ЛС
Благодаря предварително за отделеното време и отново се извинявам ако темата е в разрез с правилата, е в грешен раздел или друго!
Поздрави,
Кристиян.
Последна промяна k.milanov на 24 Ное 2016, 20:51, променена общо 1 път
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Re: Някой ще си купува ли нещо от Технополис за / над 380лв?
Виж ся, ако беше да ти даде някой 200лв примерно и ти да му дадеш ваучера за 380лв щеше да си е далавера и си заслужава тема у форума. Ама така без никва изгода не виждам смисъл от упражнението.
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
E34 написа:Виж ся, ако беше да ти даде някой 200лв примерно и ти да му дадеш ваучера за 380лв щеше да си е далавера и си заслужава тема у форума. Ама така без никва изгода не виждам смисъл от упражнението.
Услуга се нарича това

Слабо позната дума е спрямо "изгода" и "далавера" за жалост.
Какво ще ти попречи ако си решил да си купуваш нещо от въпросната верига да свършиш работа и на някой друг без користна цел?Знаеш ли колко добре могат да се чувстват хората понякога като помагат?Също така е доста приятно когато си в някаква нужда да има кой да ти помогне,а света е толкова малък,че не се знае утре кой до кой ще опре...
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
k.milanov написа:...
Koга го получи ваучера? Ако си го получил скоро не бързай да го разменяш. Важи 6 или 12 месеца, нещо такова беше. На мен така ми дадоха ваучер за върната дефектна стока, миналата година. Предлагах го известно време не на същата, а на по-ниска цена, но не се продаде и впоследствие му намерих приложение и си го използвах.
Иначе ако си държиш да е 1:1 разменната стойност най-вероятно доста ще трябва да почакаш...
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
(bubsa) написа:Услуга се нарича това
Хехехее, при наличието на евентуални братя, сестри, родители, приятели, съученици, комшии, любовници и прочие да прибягваш до такава "услуга" във форум е малко как да кажа....ей го мадафака-та е постъпил мъдро човека. Такива голи услуги мерси, нема нужда. Ей го черен петък идва ся е момента колегата да зарадва некоя потребителска душица

" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
(bubsa) написа:E34 написа:Виж ся, ако беше да ти даде някой 200лв примерно и ти да му дадеш ваучера за 380лв щеше да си е далавера и си заслужава тема у форума. Ама така без никва изгода не виждам смисъл от упражнението.
Услуга се нарича това
Какво ще ти попречи ако си решил да си купуваш нещо от въпросната верига да свършиш работа и на някой друг без користна цел?Знаеш ли колко добре могат да се чувстват хората понякога като помагат?Също така е доста приятно когато си в някаква нужда да има кой да ти помогне,а света е толкова малък,че не се знае утре кой до кой ще опре...
Същия вариант може да се разгледа в обратната посока.
Какво пречи на човека с ваучера, да предложи 50лв поне намаление, като за услугата?
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
alekangg написа:(bubsa) написа:E34 написа:Виж ся, ако беше да ти даде някой 200лв примерно и ти да му дадеш ваучера за 380лв щеше да си е далавера и си заслужава тема у форума. Ама така без никва изгода не виждам смисъл от упражнението.
Услуга се нарича това
Какво пречи на човека с ваучера, да предложи 50лв поне намаление, като за услугата?
Това не е услуга, това е търсене на изгода

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
Към автора - не го давай за под стойността на ваучера. Искам да ти кажа, че това за което питаш е нещо напълно нормално! Можеш да отидеш в технополис и да чакаш на касата и да помолиш хората които си купуват нещо да ти дадат кеш.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
E34 написа:(bubsa) написа:Услуга се нарича това
Хехехее, при наличието на евентуални братя, сестри, родители, приятели, съученици, комшии, любовници и прочие да прибягваш до такава "услуга" във форум е малко как да кажа....ей го мадафака-та е постъпил мъдро човека. Такива голи услуги мерси, нема нужда. Ей го черен петък идва ся е момента колегата да зарадва некоя потребителска душица
Дето има една приказка - не дай Боже на теб да ти се наложи да искаш такава услуга и така да ти се завъртят нещата... и много бързо ще се сетиш за тоя момент... чувството няма да е приятно, да знаеш...
@alekangg - а защо трябва да има намаление? Защо трябва да е налице директна полза? Ясно ми е, че човека е непознат... но защо това трябва да има значение? Като се замислиш - никой не те кара задължително да отидеш и да купиш нещо... човека пита АКО някой така или иначе е решил да пазарува... т.е. като отидеш в магазина така или иначе ще ги дадеш тия пари, там никой няма да ти даде 50лв отстъпка, щото си отишъл да им пазаруваш от магазина...
Mollov написа:Дето има една приказка - не дай Боже на теб да ти се наложи да искаш такава услуга и така да ти се завъртят нещата... и много бързо ще се сетиш за тоя момент... чувството няма да е приятно, да знаеш...
@alekangg - а защо трябва да има намаление? Защо трябва да е налице директна полза? Ясно ми е, че човека е непознат... но защо това трябва да има значение? Като се замислиш - никой не те кара задължително да отидеш и да купиш нещо... човека пита АКО някой така или иначе е решил да пазарува... т.е. като отидеш в магазина така или иначе ще ги дадеш тия пари, там никой няма да ти даде 50лв отстъпка, щото си отишъл да им пазаруваш от магазина...

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Boyadjiev написа:alekangg написа:(bubsa) написа:E34 написа:Виж ся, ако беше да ти даде някой 200лв примерно и ти да му дадеш ваучера за 380лв щеше да си е далавера и си заслужава тема у форума. Ама така без никва изгода не виждам смисъл от упражнението.
Услуга се нарича това
Това не е услуга, това е търсене на изгода
А при обратната страна не е търсене на изгода, така ли???
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
vlad0 написа:Към автора - не го давай за под стойността на ваучера. Искам да ти кажа, че това за което питаш е нещо напълно нормално! Можеш да отидеш в технополис и да чакаш на касата и да помолиш хората които си купуват нещо да ти дадат кеш.
+1
Мани си данните от тук и ходи в Техното. Като обясниш, като човек, все някой ще ти помогне. Не сме чак толкова пропаднал народ все още. Срам ли те е к'во ?

Ubi dubium, ibi libertas
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Жената си е харесала неква преса за 100 лв, ако има колеги от Пловдив с които да се кооперираме до 380 - аз съм за 
Мислих да и я взимам за Коледа, но нека се брои като кикстарт да направим услуга на колегата.
С 50 лв, кво ? Ше си оправите живота ли ?

Мислих да и я взимам за Коледа, но нека се брои като кикстарт да направим услуга на колегата.
С 50 лв, кво ? Ше си оправите живота ли ?

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
Vra4anin написа:Живота не, но вадене на зъб при зъболекар си е 50лв
Ти като пенсионерите ''То 50лв. са 50 хляба, за 2 месеца пари за хляб са това".
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
и после не сме се били овълчили, не бе хич... само за далавери и схеми се говори.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3