Мачът на Кубрат -по коя телевизия, но не платена

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е39

Мачът на Кубрат -по коя телевизия, но не платена

Мнение от wladio » 24 Ное 2016, 9:44

Без да се интересувам от мнения и изход на мача,къде мога да гледам мача, като изключим платените канали,разбира се и залата?

старши ентусиаст
Аватар

Re: Мачът на Кубрат -по коя телевизия, но не платена

Мнение от meha » 24 Ное 2016, 10:05

Би трябвало да го дават и по някоя от "първите"канали :lol:
Изображение

Аватар

Мнение от kolio876 » 24 Ное 2016, 12:13

wladio написа:Без да се интересувам от мнения и изход на мача,къде мога да гледам мача, като изключим платените канали,разбира се и залата?

Елементарна схема която работи при моя доставчик, вероятно и при други- обаждам се 1 ден по-рано да ми активират Диема екстра пакета който е 5лв./месец, без договор и т.н. глупости. Като свърши мача се обаждам да ми спрат пакета- таксуват ме пропорционално, сам смятай за 1-2 дни колко стотинки ще им дължиш от онези 5лв.

Аз не съм дотолкова спортен фен, че да плащам за Диемите, но има 3-4 кръга от Ф1 които държа да гледам и утре ще си активирам пакета (за квалификациите в събота да е наличен) и в неделя след състезанието го спирам- да гледам спора за титлата ще ми струва 50-60 стотинки :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E90 N46B20
Мечтае да кара: M4 CS

Мнение от merx » 24 Ное 2016, 13:00

При положение, че ще го дават по платените канали, надали ще се излъчва и по някой безплатен.... 8)

Назад към Извън Темата