Някой ще си купува ли нещо от Технополис за / над 380лв?
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Re: Някой ще си купува ли нещо от Технополис за / над 380лв?
Към автора на темата: Колега въпросът ми е много конкретен и трябва да отговориш точно: "Може ли да се издаде данъчна фактура към регистрирана по ДДС фирма, но никъде не трябва да пише за ваучера". Ако ДА има вероятност да помоля мои приятели - семейство.
Относно забележките, че такъв ваучер се продава с отстъпка - дискаунт: Да така е в обичайната търговска практика, но нека разберем човекът, че моли за помощ и/или съдействие и да бъдем човечни.
Изключително ненавиждам типове, които се пазарят, като цигани за 10-15 лева, а в същото време не им пука да плащат разточителни сметки по скъпи ресторанти и снобски заведения!
Примери колкото щеш.
Относно забележките, че такъв ваучер се продава с отстъпка - дискаунт: Да така е в обичайната търговска практика, но нека разберем човекът, че моли за помощ и/или съдействие и да бъдем човечни.
Изключително ненавиждам типове, които се пазарят, като цигани за 10-15 лева, а в същото време не им пука да плащат разточителни сметки по скъпи ресторанти и снобски заведения!

Примери колкото щеш.

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
Колега, черен петък идва. Заставаш на касите и го продаваш за 10 минути. Ако стоката надвишава стойността, просто се доплаща от страна на купувача. 

- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Mollov написа:E34 написа:Дето има една приказка - не дай Боже на теб да ти се наложи да искаш такава услуга и така да ти се завъртят нещата... и много бързо ще се сетиш за тоя момент... чувството няма да е приятно, да знаеш...
Случвало се е. На всеки се случва или ще му се случи няколко пъти в живота.....И отначало се сърдих на хората, но после осъзнах, че абсолютно никой с нищо не ми е длъжен. Това е, welcome to real life. Аз лично бих го пуснал ваучера на по-ниска цена, не може само да искаме трябва и да даваме.
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
Искам да помоля автора като отдаде ваучера да каже на каква цена го е дал, за да видим може ли или не може
Ще бъде поучително!

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Няма се оправим ...
И проблема не е в президента, министъра, а в самото мислене.
Понякога един такъв жест може да не доведе до няква минимална, моментна финансова изгода, а до много други неща, които парите не ги купуват. Ама дреме ви, нали 50 лв са си 50 лв ...
И проблема не е в президента, министъра, а в самото мислене.
Понякога един такъв жест може да не доведе до няква минимална, моментна финансова изгода, а до много други неща, които парите не ги купуват. Ама дреме ви, нали 50 лв са си 50 лв ...

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
E34 написа:Mollov написа:E34 написа:Дето има една приказка - не дай Боже на теб да ти се наложи да искаш такава услуга и така да ти се завъртят нещата... и много бързо ще се сетиш за тоя момент... чувството няма да е приятно, да знаеш...
Случвало се е. На всеки се случва или ще му се случи няколко пъти в живота.....И отначало се сърдих на хората, но после осъзнах, че абсолютно никой с нищо не ми е длъжен. Това е, welcome to real life. Аз лично бих го пуснал ваучера на по-ниска цена, не може само да искаме трябва и да даваме.
То не става въпрос дали някой ти е длъжен или ти на него. На потенциалния купувач на ваучера не би му струвало нищо да помогне. Защо да не го направи за да е другия щастлив. Утре ще стане обратното

На мен лично много хора от форума, които изобщо не ме познават са ми правили услуги.
- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
Благодаря за отделеното време на всички!
За момента стопираме нещата, защото идва Черен петък и Коледни празници може да изскочи нещо интересно за мен, за семейството ми и тн.
Ваучерът го имам защото не ми замениха стока, която нямаше и за това стойността е нестандартна. Идеята на темата беше ако някой ще ходи и е си купи нещо за 400-500+++ лв просто да се видим да дам ваучера на касата и толкова, а не да имам някаква лична изгода, да изкарам пари или да прецаквам някой.
Доста съм разочарован от някой мнения на питащи да го дам за по-малко пари или нещо такова, защото аз в случая нямам печалба или нещо друго, което да предизвиква яд и завист у тях, които са нормални за България от това да завъртя ваучера за пари, явно. Аз взимайки парите отивам и ги давам в конкурентен магазин, за нещо което го няма в този, а не да ходя на почивка, защото не са ми сменили кафе машината примерно... Благодаря на всички, който се застъпиха и откликнаха по някакъв позитивен начин, СУПЕР СТЕ
, благодаря и на тези, които искаха ваучера за по-малко пари и ме върнаха в реалността в България, където 50кинта са 50кинта, нищо че искаш да ги получиш без да си си мръднал пръста
Благодаря отново и приятна вечер! Когато има разивтие по темата ще пиша отново.
Peace
П.С. Може да заключите темата или пък да я оставите да видим дали има склонни хора към такава услуга не толкова персонално и ограничено в този случай, а попринцип. Аз лично ако видя такава тема и ще си взимам нещо от този магазин скоро, веднага бих откликнал, в крайна сметка нищо не губя?! Ами напротив, едно запознаство, едно добро дело, но знам ли разни хора, разни идеали.

За момента стопираме нещата, защото идва Черен петък и Коледни празници може да изскочи нещо интересно за мен, за семейството ми и тн.
Ваучерът го имам защото не ми замениха стока, която нямаше и за това стойността е нестандартна. Идеята на темата беше ако някой ще ходи и е си купи нещо за 400-500+++ лв просто да се видим да дам ваучера на касата и толкова, а не да имам някаква лична изгода, да изкарам пари или да прецаквам някой.

Доста съм разочарован от някой мнения на питащи да го дам за по-малко пари или нещо такова, защото аз в случая нямам печалба или нещо друго, което да предизвиква яд и завист у тях, които са нормални за България от това да завъртя ваучера за пари, явно. Аз взимайки парите отивам и ги давам в конкурентен магазин, за нещо което го няма в този, а не да ходя на почивка, защото не са ми сменили кафе машината примерно... Благодаря на всички, който се застъпиха и откликнаха по някакъв позитивен начин, СУПЕР СТЕ

Благодаря отново и приятна вечер! Когато има разивтие по темата ще пиша отново.
Peace

П.С. Може да заключите темата или пък да я оставите да видим дали има склонни хора към такава услуга не толкова персонално и ограничено в този случай, а попринцип. Аз лично ако видя такава тема и ще си взимам нещо от този магазин скоро, веднага бих откликнал, в крайна сметка нищо не губя?! Ами напротив, едно запознаство, едно добро дело, но знам ли разни хора, разни идеали.

яко жалкари в тоя форум, за изгодата и далаверката и майка си ще продадат
колко ниска трябва да ти е самооценката, че да искаш да прецакаш някого с 50 лева...
треа да спра да влизам тука, ама пуста БМВ-абстиненция
колко ниска трябва да ти е самооценката, че да искаш да прецакаш някого с 50 лева...
треа да спра да влизам тука, ама пуста БМВ-абстиненция
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Да бе ясно, едните лошите другите супер моралистите и добрите, ама на думи. Дотук добре. Само да попитам автора, че ми е интересно от гледната точка на жалкара в мое лице, как така си представя някой от тук присъстващите или въобще непознат да му направи такава услуга (нищо че са много готини)? Или е супер наивен, или е некъв мега сметкаджия и циция и го е страх да се не пр*ебе с 10 лева назад ей така хем да свърши работа хем да има взаимна изгода и за двете страни. И да вметна към господата от добрите, никой не е искал да му взима ваучера тънкана от лошите, убеден съм. Бай Ганьо яко наднича зад стената обаче как да го разпознаете, като сте младички още и не сте чели литература. И както се казва шопа го е най-страх да се не мине и да не настине. Иначе докато има телета ще има и касапи, тва Васил Левски го е казал
Толко по темата.

" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
bum_bum написа:На мен лично много хора от форума, които изобщо не ме познават са ми правили услуги.
И на мен. Например залагат си репутацията в ибей за моя непродаваема стока тук.
Това е въпрос на личен избор - може да го дадеш за 380лв може и за 200. Никой не би трябвало да се сърди или да дава съвети. Така е преценил и толкова.
Последна промяна © на 24 Ное 2016, 22:33, променена общо 1 път
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
E34 написа:Да бе ясно, едните лошите другите супер моралистите и добрите, ама на думи. Дотук добре. Само да попитам автора, че ми е интересно от гледната точка на жалкара в мое лице, как така си представя някой от тук присъстващите или въобще непознат да му направи такава услуга (нищо че са много готини)? Или е супер наивен, или е некъв мега сметкаджия и циция и го е страх да се не пр*ебе с 10 лева назад ей така хем да свърши работа хем да има взаимна изгода и за двете страни. И да вметна към господата от добрите, никой не е искал да му взима ваучера тънкана от лошите, убеден съм. Бай Ганьо яко наднича зад стената обаче как да го разпознаете, като сте младички още и не сте чели литература. И както се казва шопа го е най-страх да се не мине и да не настине. Иначе докато има телета ще има и касапи, тва Васил Левски го е казалТолко по темата.
Не мога да ти разбера мисленето

Какво ще ми попречи ако съм решил утре да си купувам нещо да включиме ваучера?Аз така или иначе ще дам тази сума.С какво ще се мина,че съм свършил услуга на човека?!?
ПС Явно не си попадал на читави хора.Вярно,че са малко,но все още ги има.
(bubsa) написа:С какво ще се мина,че съм свършил услуга на човека?!?
А ти точно откъде знаеш, че има читави хора- чувал си за тях или си виждал такива някъде? И как изобщо посмя да се обаждаш? Определено ти точно не си от читавите- в различни моменти 3 пъти конкретно ти беше молен за елементарна услуга и всеки път отговорът беше в смисъл "знаеш тарифата"... Да са живи и здрави колегите ти които нямат "тарифа" и вършат дребни услуги срещу мижава по твоите стандарти почерпка.
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
kolio876 написа:(bubsa) написа:С какво ще се мина,че съм свършил услуга на човека?!?
А ти точно откъде знаеш, че има читави хора- чувал си за тях или си виждал такива някъде? И как изобщо посмя да се обаждаш? Определено ти точно не си от читавите- в различни моменти 3 пъти конкретно ти беше молен за елементарна услуга и всеки път отговорът беше в смисъл "знаеш тарифата"... Да са живи и здрави колегите ти които нямат "тарифа" и вършат дребни услуги срещу мижава по твоите стандарти почерпка.
Ти па от къде изпълзя бе койот?!?Явно си на някакви много силни наркотици да пишеш подобни глупости

За разлика от тебе,мен ме познават доста голяма част от форума

Я само сподели какви са тарифите и кой съм изнудвал за да му свърша нещо???
Извинявам се на другите за тона,но няма как да търпя да ме обижда някакъв палячо,който се е пръкнал тук преди 5 дена.
ЕБАТИ СМЕШНИКА.
(bubsa) написа:Ти па от къде изпълзя бе койот?!?Явно си на някакви много силни наркотици да пишеш подобни глупости![]()
За разлика от тебе,мен ме познават доста голяма част от форумаСъщо така съм вършил и услуги на доста голяма част!Не по тарифите ти,а услуги,без една стотинка за това
![]()
Я само сподели какви са тарифите и кой съм изнудвал за да му свърша нещо???
Извинявам се на другите за тона,но няма как да търпя да ме обижда някакъв палячо,който се е пръкнал тук преди 5 дена.
ЕБАТИ СМЕШНИКА.
Я кротко с изразите- знаем, че си прост селяндур и не е нужно да го доказваш за пореден път... А палячо, смешник и койот ще наричаш баща си- и не просто ще търпиш да те "обиждам", а и ще ми се молиш да не ти взимам книжката. Да си подготвен (ползвай Колгейт занапред)- като ми правят минети съм склонен на отстъпки и по-леки наказания. И дано жена ти работи нещо- задават ти се гладни месеци и гадна 2017г., ПАЛЯЧО...
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
Застани си зад думите бе цървул!Като твърдиш някакви неща се аргументирай.Книжката щял да ми вземе хохохо КАПУТ ВУЛКАНИЗИРАН!!!
А колгейт мога да купя на майка ти и на теб...
Изпратено от моят SM-G920F с помощта на Tapatalk
А колгейт мога да купя на майка ти и на теб...
Изпратено от моят SM-G920F с помощта на Tapatalk
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3